- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #31.861
geçmiş olsun kuzu
iyi oldugunuza sevindim
geçmiş olsun kuzum bende işlerinin yoğunluğundan giremediğini düşünmüştüm neyse paşanında bişiyi yokmuş çok şükür umarım atlatırsın canım
nasılsınız kızlar..iz bugün yine hastabedeydik...acilde yattım 8 den 2 ye kadar...şiddetli sancıdan....doktorum böbrek taşından olanilir dedi...bebeğe bişi oldu diye korktum çokça..ama şükürler olsun onunla ilgili değil....şimdide iğne oluyorum antibiyptik(
malesef bilmiyorum edutcan
herzamanki gibi düşcek nasıl olsa
geçmiş olsun canımmm iyi olmanıza çok sevindim
kuzucanlar nasılsınızzzz??
oğluş uyuyo bende geldim hemennn:) biz iyiyiz kardeşim askerden geldi pzrtesi gunu annemdeydik dayımız atalayı ilk kez kucağına aldııı canım benim:) havalar duzelio içim açılıo valla yarında eşim tatil sanırım yine gezeriz insan evde oturmak istemio hava gusel olunca.bizden bu kadarrr
edutcanım geçmiş olsun aman şehzademiz iyi olsunda:)
kvrımmmm inşallah artar değerin guzelim ya tum kalbimle diliorum bunu
sağol canım benim...bu arada gözünüz aydın kardeşin için allah başka ayrılık vermesin...atalay benziyormu dayıyda
kuzucanlar nasılsınızzzz??
oğluş uyuyo bende geldim hemennn:) biz iyiyiz kardeşim askerden geldi pzrtesi gunu annemdeydik dayımız atalayı ilk kez kucağına aldııı canım benim:) havalar duzelio içim açılıo valla yarında eşim tatil sanırım yine gezeriz insan evde oturmak istemio hava gusel olunca.bizden bu kadarrr
huhu nerdesınız kızlar
ben geldım gıtmıssınız yıne...
edutcan kuzum evdemısın ıs yerınde mısın
yarın tatılınız varsa yatar dınlenırsın
benım kocama yıne tatıl yok sınır oluyorum ozel sektoree
huhu nerdesınız kızlar
ben geldım gıtmıssınız yıne...
edutcan kuzum evdemısın ıs yerınde mısın
yarın tatılınız varsa yatar dınlenırsın
benım kocama yıne tatıl yok sınır oluyorum ozel sektoree
hoşgeldin kuzum valla sen mi benmi sinir oluyoruz özel sektörebenim kocişde 19 mayıs da çalışacak mecburen aslında çalışmayabilirdi ama ücret veriyorlar ya o yüzden napalım hayat şartları
hayırlısı kuzum ya senınkıde guvenlık ıstehoşgeldin kuzum valla sen mi benmi sinir oluyoruz özel sektörebenim kocişde 19 mayıs da çalışacak mecburen aslında çalışmayabilirdi ama ücret veriyorlar ya o yüzden napalım hayat şartları
saçma kimi bulacaklar ki 19 mayısta millet 20 sinde bile yok....
hayırlısı kuzum ya senınkıde guvenlık ıste
olmazsa olmaz dıyosun tabıkı bırı ızın yapsada bırı calısacak ıllakı nabalım
yok kuzum ya bizmkilerin işi hastaneyle olduğu için hastaneler dolu valla kimse bi yere gitmiyo :26:
valla kuzu ben bugün hastaneye gittim raporumda hata var diye cuma bile izinliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?