Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

geçmiş olsun canımmm iyi olmanıza çok sevindim

kuzucanlar nasılsınızzzz??
oğluş uyuyo bende geldim hemennn:) biz iyiyiz kardeşim askerden geldi pzrtesi gunu annemdeydik dayımız atalayı ilk kez kucağına aldııı canım benim:) havalar duzelio içim açılıo valla yarında eşim tatil sanırım yine gezeriz insan evde oturmak istemio hava gusel olunca.bizden bu kadarrr

edutcanım geçmiş olsun aman şehzademiz iyi olsunda:)
kvrımmmm inşallah artar değerin guzelim ya tum kalbimle diliorum bunu

sağol canım benim...bu arada gözünüz aydın kardeşin için allah başka ayrılık vermesin...atalay benziyormu dayıyda

sağol canım benim...bu arada gözünüz aydın kardeşin için allah başka ayrılık vermesin...atalay benziyormu dayıyda

sende sağol edutum amin.yok canım atalay aynı benmiş herkeeess oyle dio:)) babamız az kıskanıo valla hamişken hep oğlum bana benze diodum valla tuttu

gözünüz aydın canım kardeşin gelmiş çok şükür Allahım başka ayrılıklar vermesin

huhu nerdesınız kızlar
ben geldım gıtmıssınız yıne...
edutcan kuzum evdemısın ıs yerınde mısın
yarın tatılınız varsa yatar dınlenırsın

benım kocama yıne tatıl yok sınır oluyorum ozel sektoree

hoşgeldin kuzum valla sen mi benmi sinir oluyoruz özel sektöre benim kocişde 19 mayıs da çalışacak mecburen aslında çalışmayabilirdi ama ücret veriyorlar ya o yüzden napalım hayat şartları

saçma kimi bulacaklar ki 19 mayısta millet 20 sinde bile yok....

hoşgeldin kuzum valla sen mi benmi sinir oluyoruz özel sektöre benim kocişde 19 mayıs da çalışacak mecburen aslında çalışmayabilirdi ama ücret veriyorlar ya o yüzden napalım hayat şartları
hayırlısı kuzum ya senınkıde guvenlık ıste
olmazsa olmaz dıyosun tabıkı bırı ızın yapsada bırı calısacak ıllakı nabalım
saçma kimi bulacaklar ki 19 mayısta millet 20 sinde bile yok....

yok kuzum ya bizmkilerin işi hastaneyle olduğu için hastaneler dolu valla kimse bi yere gitmiyo :26:

valla kuzu ben bugün hastaneye gittim raporumda hata var diye cuma bile izinliler

valla kuzu ben bugün hastaneye gittim raporumda hata var diye cuma bile izinliler

oledirde yogun bakıma ızın yok
bızımkıler yogun bakım calısıyo ya
heran telefon gelebılır cıhaz arızalanabılır vs
bılmedıgı numaradan aranınca vıcdan yapıyo ıster ıstemez gece vaktı uyuyo bıle olsa
ya hastaneden arıyolarsa dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…