Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

yada ilacını öğlene bırakmıştır:)) delü bu kız cidden

canım takvımme tıkladıgında atesını gırıyorsun ya orda atesın altında bı bolum var
ıntercourse/ınsemınatıon dıe
oraya yes dıye ısaretle sen calsıtıgın gunlerı ok

sağol Lorkecim hallettim ilişki günlerimi de

hazır beren mamasını yiyip uyumuşken gidip ütülerimi yapayım dedim.şimdi geldim size yazayım diye ama benim cino uyandı Dilini çıkarıyo bana :))
öpüyorum hepinizi.

fıstıklar napıyosunuzzzz??

atalay uyudu bende yemeğimi yedim size bakim die geldiim.utum var ve yemek yapılacak yemeği mecbur yapacamda utuyu yarına salladım:))

hazır beren mamasını yiyip uyumuşken gidip ütülerimi yapayım dedim.şimdi geldim size yazayım diye ama benim cino uyandı Dilini çıkarıyo bana :))
öpüyorum hepinizi.

onu yapim bunu yapim dirken Beren hanımda kurulmuş saat gibim hemmen uyanıvermiş desene kuzum

atalay uyudu bende yemeğimi yedim size bakim die geldiim.utum var ve yemek yapılacak yemeği mecbur yapacamda utuyu yarına salladım:))

hoşgeldin Gültuncum dimek sende oğlanı uyutup geldin yemeğini yap ütü sonrada yapılır zaten boşver

herkese iyi haflarr kizlarr

GAYEM
LORKEM
EDUTUMM
KVRCKIMM
HALEVIMM
TUM DIGER ARKADASLARRR OPUYOM SIZII;;BENDE DEGISIKLIK OLMADIGI ICINN BISEY YAZMIYORUM

KVRCKK KILO VERMISIN MASSLLAHHA FILINTA GIBI OLMUSUNDUR SEN SIMDIKKINN

EDUTUMM GECMIS OLSUN CANIMM OLSUN SEN HER HALINLE HER SSESINLE SEXUSUUNN

LORKEMMM SENDE AYNI BENIM GIBIISINN DEGISIKLIK YOK AMA OLACAK INSALLAHH

HALEVIMM SENDE IYISIN INSALLAHH
GAYEM SENIN ZEYNEP BERENIN RESIMLERINE BAYILIYOMM BEN:82:YANIMDA OLSA HECC SANSI YOKK ISISIRIRDIM BOL BOLL

oooo bu hafta anlasılan herkes utulerı brııktırmıs ve sallayıp duruyor
benımde aynı durumda utu masasının ustu doldu tasıyo valla
Allah kolaylık versın canım sana oglunla bırlıkte sı yapmak zordıur emınım..

hosgeldın ravza hanım nasılsın ...
hayatımda degısıklık yok yazmıom dıonda sankı bız degısıklık varda mı yazıyoz kuzum
ole gunluk ısımız gucumuz nasılız paylasıoz
sen de arada gel nasıl oldugundan haberdar et bızler
hem sen doktora gıdıcem demıstın sankı ben ole bılıom
gelsın de ne dedı doktor solesın dıe beklıom senı

ben geldim...ne zaman geleceksin ki sen kvr
kuzu aslında benim adet durumuna bağlı
adet bittikten sonraya denk getirmeye çalışcaz tahminen haziran 23 24 gibi gideriz
görüşelim ya nolur sen gelebilirsen istanbul olayı süper olur

tabloya girebiliyosun kuzu lorkem anlatmış alıntı yapmıştım ama

ne pikniği yha....piknikte corn fleksmi yiycek bu şimid
ne alaka len bi kere mangalda adana ve tavuk yedik eger ekmek yemezsen güzel ve sağlıklı bir öğün yerine geçer

yada ilacını öğlene bırakmıştır:)) delü bu kız cidden
bi kere benim o kullandığım ilaç değil

canikmmm hosbulduk oylede ne bilimm esim doktora gitmiyoo o yuzden moralim yok hicbirsey yapasim gelmiyo inanirmisin bir sevinc bir sey yok yani. bugun dr,daydim hersey cok iyi hic problem yok diyoo .. ee sizden iyi haberler bekliyomm kuzuu

gunaydın kuzular nasılsınız...
ben dun ayagımı burktum dısarda bı de sıcagıyla pek anlamadım yurudum ustune yarım saat kadar eve geldım sıstı agrıyo
esım merhem surdu sardık bandajla
bugun fıtness a gıdecektım kayda ve sabah pazara gıdecektım hepsı kaldı
esım bı yere cıkma dedı
ole ayagımı uzattım oturuyom

canikmmm hosbulduk oylede ne bilimm esim doktora gitmiyoo o yuzden moralim yok hicbirsey yapasim gelmiyo inanirmisin bir sevinc bir sey yok yani. bugun dr,daydim hersey cok iyi hic problem yok diyoo .. ee sizden iyi haberler bekliyomm kuzuu
aaaa sende kaç senelik evliliğiniz var zorla götür artık ya ben bile kızıyoprum

ah kıyamam uf mu oldu sana getirde öpeyim geçsin

kızlarrrr
benim 2 gündür fena halde sag gögsümün ucu acıyo
ama öyle böyle bi sancı değil resmen koparmak istiyorum
ya inanamazsınız oturup aglıyorum ya o kadar kötü bi sancı
5 dk falan sürüyor geçiyor 1 2 saat sonra yine aynı
deli edicek resmen beni
acaba enfeksiyon kapma ihtimalim nedir ya gitsem mi bi doktora

bakalıkm bacım söz vermeyeyim ama bende isterim :))

kızlar size bişi sorcam

Ali
Eymen
Demir
Kayra
Ömer
Ahmet

sizce hangisi güzel ve bu isimle tanıdığınız varsa nasıl insanlar?

ay bacım geçmişler olsun....

günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrr

hoşgeldin kuzum ben çıkarken gelmişsin o yüzden cevap yazamadım sana sen yinede kendinden haber vermek için gir biz bölede mutlu oluyoruz tatlım

ne güzel hiçbi sorun yok ama şu kocanında gitmesi şart oldu yani yaaaaaaa ne kadar rahat çok kızıyorum böle yapan erkeklere sanki ömürlük gidecek

çok geçmiş olsun kuzum dimek ayağını burktun üstüne de yarım saat yol yürüdün umarım fazla sürmez şişliği dikkat et kendine otur yerinden kıpırdama

canım eşine söle o bi çözüm sölicektir sana durup dururken böle olmaz herhalde

kızlar size bişi sorcam

Ali
Eymen
Demir
Kayra
Ömer
Ahmet

sizce hangisi güzel ve bu isimle tanıdığınız varsa nasıl insanlar?

hepisi güzel isim emme en güzeli kayra ile demir bence

diğer isimlerden Ahmet tanıdığım var pek sevdiğim söylenmez

Ömer var iyi biri diğerleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…