Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canikmmm hosbulduk oylede ne bilimm esim doktora gitmiyoo o yuzden moralim yok hicbirsey yapasim gelmiyo inanirmisin bir sevinc bir sey yok yani. bugun dr,daydim hersey cok iyi hic problem yok diyoo .. ee sizden iyi haberler bekliyomm kuzuu

kızım bu adamlardan çektiğimiz nedir ya...valla benimkide öyle içimi kurutmuştu, halada aynı...bunların inadı inat k....ları iki kanat....hayor inatlaştığın kim, kaybın nedir. umurları değil

günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrr

canım eşine söle o bi çözüm sölicektir sana durup dururken böle olmaz herhalde
ya gösterdim ona kitle yok dedi
ucuna baktı enfeksiyonda yok dedi o da anlamadı
burdaki gögüs cerrahı erkek ve eşimle araları hiçte iyi değil götürmek istemedi bekliyoruz öyle
ama mahvediyor beni bu acı

sağol kuuzuşum...senin bey ne zaman gidecek kız bu arada...

kocişime ramazandan sonraya kadar mühlet verdim zaten o zamana bırakmadan gider diye düşünüyorum ama sorun değil yani bakalım Kaan Aydosa gidecek inşallah

ya gösterdim ona kitle yok dedi
ucuna baktı enfeksiyonda yok dedi o da anlamadı
burdaki gögüs cerrahı erkek ve eşimle araları hiçte iyi değil götürmek istemedi bekliyoruz öyle
ama mahvediyor beni bu acı

ah kuzum bu kocişinin her drla arası kötümü yaaaaaaaaa napıcan peki böle çaresiz acıyı çekecekmisin:26:

ah kuzum bu kocişinin her drla arası kötümü yaaaaaaaaa napıcan peki böle çaresiz acıyı çekecekmisin:26:

malesef ya bizimki resmen dogrucu tavuk gibi
sırf performans kazanmak uğruna yapılan yanlış operasyonlara hastalardan para alınmasına karşı o yüzdende bi çok doktorla görüşmüyor daha dogrusu samimi olmuyor
bence çokta iyi yapıyor seviyorum onun bu huyunu

eferim ona...ama abuk olan kocanla aralarında ne olursa olsun sen hastalarısın...ilgilnemke zorunda

eferim ona...ama abuk olan kocanla aralarında ne olursa olsun sen hastalarısın...ilgilnemke zorunda

ya inan öyle deme adamlarla yüzyüze bakıyo gidipte adama gögsümü göstermek istemiyo galiba
eşleriyle falan görüşüyoruz ne biliyim ya istemiyo işte gidip gögüs muayenesi olmamı ankarayua gidince gösterirsin dedi

kocişime ramazandan sonraya kadar mühlet verdim zaten o zamana bırakmadan gider diye düşünüyorum ama sorun değil yani bakalım Kaan Aydosa gidecek inşallah
:
kaan hoca süperdir mutlaka gidin derim ben

kızlar size bişi sorcam

Ali
Eymen
Demir
Kayra
Ömer
Ahmet

sizce hangisi güzel ve bu isimle tanıdığınız varsa nasıl insanlar?
ali tanıdıgım çok çok iyi insan hepside ama o kadar
eymen diye var çok şımarık
demir tanımıyorum ama çocuklara demir gibi iddialı isimler verilmesine karşıyım bi düşünsene çokcuk kısa zayıf bişi olucak adı demir ters geliyo bana
kayra tanıdıgım yok sevmedim bu ismi
ömer var bi kere ömerler çok çalışkan oluyor okulda hep başarılılar çokta severim bu ismi ben bile koyabilirim oğluma hem hz. ömerimiz var hem anlamı güzel hem söylenmesi güzel
ahmet var ama karışık bazıları iyi bazıları kötü

hepsi kuranda geçen isimler zaten..asıl seçme nedenlerim bunlar...
mesela kayra: Allahın lütfu demekmiş

aaaa sende kaç senelik evliliğiniz var zorla götür artık ya ben bile kızıyoprum
ah kıyamam uf mu oldu sana getirde öpeyim geçsin
sen benım uf olan yerımı opebılırsın ama ben senınkıne nabcam

valla hıc bılmıyorum ama enfeksıon anca ucundakı kısımda mınık catlaklar varsa olmustur onuda anlarsın zaten goruınuste bellı olur kardesıme ole olmustu
bıde gosgusleree en cok etkı eden prolaktın
en son ne zaman baktırmıstın :26:

kızlar size bişi sorcam

Ali
Eymen
Demir
Kayra
Ömer
Ahmet

canım ali isim olarak guzel bende severım ama cok bılgılı ve dedıgım dedık ve kendı bıldıklerıne fazlaca guvenen ınsanlar oluyolar genelde ıdaresı zor yanı
eymen hıc tanımıyom ama soylemesı eylem gıbı gelıo bana
demır cok sert cocugun fıtratına yansır solemedı deme
kayra manası cok guzel hem degısık olabılır bence
omer guzel ısım ben severım
ahmet te severım hem efendımızın ısımlerınden bırı hem manası da guzel
ay bacım geçmişler olsun....

saol canım yaa
çok geçmiş olsun kuzum dimek ayağını burktun üstüne de yarım saat yol yürüdün umarım fazla sürmez şişliği dikkat et kendine otur yerinden kıpırdama
saol halevım bende ole yapıom
Allah tan yemegım falan var
ama yarın mısafırım gelecek bı tek aksm onlara hazırlık yapıcam artık basıt bısyeler yaparım ne yapayım

ya sende öp te geçsin nolcak sanki acıcık ucundan öpersin

yok eşime baktırdım enfeksiyon yok dedi
prolaktinede daha mayısın 20 sinde falan baktırdım 2 hafta önce falan yoktu bişi düzenli baktırıyorum ona zaten
neyse geçer demekki belki yumoşlar çatlıyo ondandır

kayra ile ilgili tek sorun şarap markasıda var:)) tabi tezatlığa bak ...allahın lütfu şarapları

manyahh

opmicem ıste
senın yumurta catlıo dıe o acı bence
bazen bana da olur
tabı ole kopartacak kadr degıl ama ucunda bole resmen sızlama gıbı

yumurtladın mı sen bakiim

valla ıkı gundur atesımı olcemedım yanı dun olcemedım bugunde az uykuyla sacma vakıtte olctum ama akıntım bıttı gıbı bu sefer erken oldu galıba
ff ye kalsa 10 a cektı cızgıyı
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kayra ile ilgili tek sorun şarap markasıda var:)) tabi tezatlığa bak ...allahın lütfu şarapları

hadı ya onu bılmıyodum
sarap ınsan urunu Allah ın lutfu olan üzüm onlar karıstırmış

bence guzel olsun salla sen sarabı

bencede en iyisini yapıyor ama dediğin gibi drlarla ailecek görüşüyorsanız eşin bu yüzden de kabul etmeyebilir o dra görünmeni neyse artık Ankaraya gelene kadar geçmezse burada gösterirsin canım inşallah geçer

selam kızlar bende hamiş kalmak istiyorum bebişim olsun istiyorum her ayın 9 undan 9 una hasta oluyorum inşallah bu ay olmam gögüslerim çok şiş adetime 2 gün var arada karın alt bölgeme bi agrı giriyo çok sık değil ama arada hamilemiyim acaba 4 gün önce idrar testi yaptım ama negatif çıktı ben bunun doğruluğuna inanmadım adetimi bekliyorum cuma günü beta hcg ye baktırcam eger adet olmassam tabi.kafam karma karışık ama adet olurum hamilede olabilirim karma karışığım

kızlar size bişi sorcam

Ali
Eymen
Demir
Kayra
Ömer
Ahmet

slm kızlarrrrr hepinizi takip ediyorum uzaktan ama yazamıyorum çok huysuz bir oğlum var bana çok düşkün oldu kapıdan çıkıyorum arkamdan ciyak ciyak kalabalığa giriyoss insanlara öcü gibi bakıyo :)) yakama yapışıyo bu arada oğlumun adı ömer :)) kıvırcık özellikle seni takip ediyorum dualarım seninle sende benim gibi uykusuz kal emi :26:

ben o zaman kayra koyayım ya...valla korktum:)))
naber bitancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…