- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.361
tamam canım ınsallah aklımda olsunkuzu aklında olsun gittiğin zaman cidden ihtiyacı olan biri olursa tüp bebek için felan bana haber ver nolur ...bende var ilaçlar
amanınnnn yerim onu beenn:) maşallah edutcum sağlıkla buyusun gobuşundede sağlıkla gelsin paşan.
gayeee aşıları oldunuz demek bizim 2 hafta sonra olacak maşallah berencime.canım senin cadı kaç cc mama içio kaç saat arayla.
kıslar ben dun sabah sut sağdım eve bıraktım kayınvalideyle gorumcem geldi evime atalaya baktılar bende işe gittim.gittim ama hep aklım evde kaldı içim pır pır etti durdu atalay biberon almıo kaşıkla doke saça içio sutu oyle verin dedim.yarısını kaşıkla vermişler uyumuş uyanıncada kalan yarısını biberonu almayan bebem hüüüp die içmiş bitirmiş sonra mızmızlanmış durmuş sut yetmemiş demekki bende çıktım geldim zati yarım gunluğune gitmiştim.işte bi posta ağladım eve geldim k.valideler gitti oğluma baktım baktım bi postada ole ağladımhemen emzirdim doyurdum sıpamıda mışıl mışıl uyudu.ne zor geldi ya.
amanınnnn yerim onu beenn:) maşallah edutcum sağlıkla buyusun gobuşundede sağlıkla gelsin paşan.
gayeee aşıları oldunuz demek bizim 2 hafta sonra olacak maşallah berencime.canım senin cadı kaç cc mama içio kaç saat arayla.
kıslar ben dun sabah sut sağdım eve bıraktım kayınvalideyle gorumcem geldi evime atalaya baktılar bende işe gittim.gittim ama hep aklım evde kaldı içim pır pır etti durdu atalay biberon almıo kaşıkla doke saça içio sutu oyle verin dedim.yarısını kaşıkla vermişler uyumuş uyanıncada kalan yarısını biberonu almayan bebem hüüüp die içmiş bitirmiş sonra mızmızlanmış durmuş sut yetmemiş demekki bende çıktım geldim zati yarım gunluğune gitmiştim.işte bi posta ağladım eve geldim k.valideler gitti oğluma baktım baktım bi postada ole ağladımhemen emzirdim doyurdum sıpamıda mışıl mışıl uyudu.ne zor geldi ya.
sağol lorkem alışcazda nasıl alışcaz bakalım.evet haftada bir iki gun oyle gidicem 6.aylık olana dektamam canım ınsallah aklımda olsun
ama gondermesı zor olmaz mı gercı yakınız yanı buz kabıyla gonderılebılır
neyse bakınırım etrafıma ben
canım yaa valla okuyunca benım bıle ıcım bı hos oldu
keısnlıkle cok zor gelır emınım
Allah yardımcın olsun
ınsallah cabuk alısırısınız ne dıyeyım
yavas yavas ogrenırısn ne kdr ıcıyo nası tepkı verıo sende ona gore davranırsın artık
hep yarım gun mu gıdeceksın bı sure
GÜLTUN
işe başladın mı canım? ilk günler çok zor oluyor sürekli aklın evde oluyor
şu an bile öyle öğlen gidecem görecem onu düşünmek beni rahatlatıyor
ay kız kıyamam....valla içim cız etti....kuzu süt izinlerini toplu vermiyorlarmı
gayeee aşıları oldunuz demek bizim 2 hafta sonra olacak maşallah berencime.canım senin cadı kaç cc mama içio kaç saat arayla..
Evet canım vurulduk aşıları 6. aya kadar rahatız artık. ben Sma gold kullanıyorum önerilen ölçekte 4-6 ay 180cc diyor ama ben 180 vermiyorum çünkü içmiyor.150'lik veriyorum. 4-5 saatte acıkıyor.Duruma göre.Mesela 150liği içip kaka yapmazsa 5 saati buluyor acıkması ama kaka yaparsa yada banyo yaparsa daha çabuk acıkıyor.
kızlar napıyorsunuz...
slm kizlar..uff ben daha doguramadim ya
yemek yedin geldin dimi
bende acıktım da bıseyler hazırlamam lazım
arada kımse yokken mutfagı camasır suladım bastan asagı
sımdı yemek yeyıp yemek yapıcam ardındanda
sen nabıon ıs cıkısı gıdıcen dımı doktora
benimi bekliyorsun bacım ya....
ivit ama kimse olamayınca gittim .....iş çıkışında gitmiycem 19:30 da andevu eve gidip namazımı kılarım allah kısmet ederse...öyle
40 a tamalayabılır yanı hayırlısı bakalım....
bugun arkadasımın da 40+6 oldu ya
cuma ya gelmezse alacaklar sezeryana
hadı bakalım bende hala yemek yapmadım
yemek yıyınce serıldım kaldım
selam kızlar nasılsınız varmı güzel haberler herkes nasıl biz iyiyiz çok şükür çok yoğunuz bi koşturmacayla geçiyor hayatım........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?