Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kuzu aklında olsun gittiğin zaman cidden ihtiyacı olan biri olursa tüp bebek için felan bana haber ver nolur ...bende var ilaçlar
tamam canım ınsallah aklımda olsun
ama gondermesı zor olmaz mı gercı yakınız yanı buz kabıyla gonderılebılır
neyse bakınırım etrafıma ben

canım yaa valla okuyunca benım bıle ıcım bı hos oldu
keısnlıkle cok zor gelır emınım
Allah yardımcın olsun
ınsallah cabuk alısırısınız ne dıyeyım
yavas yavas ogrenırısn ne kdr ıcıyo nası tepkı verıo sende ona gore davranırsın artık
hep yarım gun mu gıdeceksın bı sure

GÜLTUN
işe başladın mı canım? ilk günler çok zor oluyor sürekli aklın evde oluyor
şu an bile öyle öğlen gidecem görecem onu düşünmek beni rahatlatıyor

sağol lorkem alışcazda nasıl alışcaz bakalım.evet haftada bir iki gun oyle gidicem 6.aylık olana dek
GÜLTUN
işe başladın mı canım? ilk günler çok zor oluyor sürekli aklın evde oluyor
şu an bile öyle öğlen gidecem görecem onu düşünmek beni rahatlatıyor

tam başladım sayılmaz ayselcim haftada bir iki gun oda yarım gun gidicem oyle konuştuk işyeriyle.aklım hep evdeydi guvendeydi çocuğum ama onla bitmio işte değilmi.

ay kız kıyamam....valla içim cız etti....kuzu süt izinlerini toplu vermiyorlarmı

ay kız kıyamam....valla içim cız etti....kuzu süt izinlerini toplu vermiyorlarmı

ben atalay 6 aylık olana kadar izin istedim patronda kendini nasıl ayarlayabilirsen haftada bir gun olsa bile gelebilirmisin dedi o zamana kadar bende tamam dedim 6.ayımızda tam işe gidicem tabi 1.5 saat sut iznimide kullanıcam o zaman.

gayeee aşıları oldunuz demek bizim 2 hafta sonra olacak maşallah berencime.canım senin cadı kaç cc mama içio kaç saat arayla..

Evet canım vurulduk aşıları 6. aya kadar rahatız artık. ben Sma gold kullanıyorum önerilen ölçekte 4-6 ay 180cc diyor ama ben 180 vermiyorum çünkü içmiyor.150'lik veriyorum. 4-5 saatte acıkıyor.Duruma göre.Mesela 150liği içip kaka yapmazsa 5 saati buluyor acıkması ama kaka yaparsa yada banyo yaparsa daha çabuk acıkıyor.

anladım canım bende eşime aptamil alda evde bulunsun dedim ben işteyken çocuğum aç kalacağına sut az gelirse takviye yapsınlar die bulundurcam.

canım benim tabisi aklın hep evde olur daha kaç aylık paşan minnanacık

ivit ama kimse olamayınca gittim .....iş çıkışında gitmiycem 19:30 da andevu eve gidip namazımı kılarım allah kısmet ederse...öyle

selam kızlar nasılsınız varmı güzel haberler herkes nasıl biz iyiyiz çok şükür çok yoğunuz bi koşturmacayla geçiyor hayatım........

selam kızlar nasılsınız varmı güzel haberler herkes nasıl biz iyiyiz çok şükür çok yoğunuz bi koşturmacayla geçiyor hayatım........

herkeşler aynı bacım...kvrcanımızbir kimyasal geçirdi azcık canımız ona sıkkındı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…