Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın Gayecim Berenciğimiz iğnemi vuruldu oyyyy geçmiş olsun gelişimi falanda çok iyidir nede olsan senin gibi bi anneye sahip

Günaydın Halev'im.Bugün 2 aşı birden vuruldu.1 tanesi çok yakıyormuş.Onda biraz ağladı ama arabaya binince uykuya yenik düştü.
Çok şükür gelişimi de iyi gidiyor. 62cm boyu 6650gr kilosu olmuş. Gayet iyi dedi hemşireler.

hosgeldın gaye gecmıs olsun kızına da
ateslenıp sıkıntısı olmaz ınsallah beren hanımın

kızlar azcık işlerim yoğun ...gelcem kuzularım bekleyin bacım
beklemezsek noolur :82:

voouuv atesınde calsımalarında cok guzel halevım

edutum masallah yaaa
yolun yarısı bıttı bıle tuttumu tutacakmı derken
kucagına aldıgın gunlerı de goruruz ınsallah

ay bacım inşallah....darısı tez zamanda başınıza...ne korkular atlattık ama yarıladık hamdolsun...oğlumla duacıyız hepinize

edutum masallah yaaa
yolun yarısı bıttı bıle tuttumu tutacakmı derken
kucagına aldıgın gunlerı de goruruz ınsallah

bu arada hakkatten tuttumu tutacakmı...yok efendim rapor çıktımı çıkacakmı....ne uğraştık bacım ya...bu arada aşılama zamanı iğne alacakmısın?

bu arada hakkatten tuttumu tutacakmı...yok efendim rapor çıktımı çıkacakmı....ne uğraştık bacım ya...bu arada aşılama zamanı iğne alacakmısın?

canım ılk raporda ıkı asılamayı dusunerek yazdılar ıgnelerı yanı 5kutu aldım
2 kutu kullandım sadece ıgenm var daha bakalım
zaten bu sfeer dozuda daha az verırı belkı cunku gecen fazla gelmsıtı ya
hayırlısı bakalım

kuzu iğne yada başka ilaç yazarsa sor bana....bendekilerden yollarım bende olursa

avatarımdaki oğlumun 3 aylık hali....sizinle tanıştırmaya koydum

amanınnnn yerim onu beenn:) maşallah edutcum sağlıkla buyusun gobuşundede sağlıkla gelsin paşan.

gayeee aşıları oldunuz demek bizim 2 hafta sonra olacak maşallah berencime.canım senin cadı kaç cc mama içio kaç saat arayla.

kıslar ben dun sabah sut sağdım eve bıraktım kayınvalideyle gorumcem geldi evime atalaya baktılar bende işe gittim.gittim ama hep aklım evde kaldı içim pır pır etti durdu atalay biberon almıo kaşıkla doke saça içio sutu oyle verin dedim.yarısını kaşıkla vermişler uyumuş uyanıncada kalan yarısını biberonu almayan bebem hüüüp die içmiş bitirmiş sonra mızmızlanmış durmuş sut yetmemiş demekki bende çıktım geldim zati yarım gunluğune gitmiştim.işte bi posta ağladım eve geldim k.valideler gitti oğluma baktım baktım bi postada ole ağladım hemen emzirdim doyurdum sıpamıda mışıl mışıl uyudu.ne zor geldi ya.

AHH edutum doğunca ultrason resimlerini eline alacaksanbir resimlere birde şehzadeye bakacaksın sonra oturup ağlayacaksın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…