Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hatunlar gunaydın hepınızeeee

ben erkencıyım bugun evde bı cok ısım var halledıp oglen komsuma gıdecegım

erkenciymişte gezcekmişte...oh valla....benim artık üstüme bişicik olmuyor....basenlerimde büyümüş(...hafta sonu gelecek hafta sonundaki düğün için elbise almak zorunda kaldım...((...evde 2 sepet ütümde var...of of.batsın bu dğnya

:) tööbe batmasın kız
valla benım de ıkı oda ütüm var bırak iki sepetti

valla gıyecek bulmak zor ya hele dugun vs ıcın herkes aynı sıkıntıyı cekıo sanırım hamılleerden
koalyca bulursun ınsallah

nası oldu oksurugun falan gectımı edutum

azıcık terliyim tekrarlıyor..bende sıcak sevmeyen biriyim azcık sıcaklasam açıyorum üstümü....

günaydın canlarım hayırlı haftalar olsun hepicimizeeeeeeeeee

ben dün adet oldum Lorkecan yeni tabloyu nasıl yapıvericem ben

kizlar ben hala doguramadim dua edin bana

hayırlısı ile inşallah alıvereceksin kızını kucağına canım telaş etme seninki yerinde gayet rahat dimek ki

hatunlar gunaydın hepınızeeee

ben erkencıyım bugun evde bı cok ısım var halledıp oglen komsuma gıdecegım

ohhh işler halledilince yine gezmelerdesin dimek

bulursun merak etme kuzum olcek o kadar hamilesin sen ütüyüde düşünme yavaş yavaş yapıverirsin

Son düzenleme:

en azından bu ay gecikmedi adetin bacım....bence buda güzel

azıcık terliyim tekrarlıyor..bende sıcak sevmeyen biriyim azcık sıcaklasam açıyorum üstümü....
kız sen terlmeden ac o zaman zararı daha az olur
terleyıp soguma aman dıkkatet kendıne

günaydın canlarım hayırlı haftalar olsun hepicimizeeeeeeeeee

ben dün adet oldum Lorkecan yeni tabloyu nasıl yapıvericem ben

hayırlısı olsun halevım gec gelmemesı ıyı olmus adetının aslında belkıde duzene gırıyorsun ınsallah
hem bak reglını bellı ettı atesın bu guzel bısey

sebn bugun adet olduysan eger atesını ısretledıgın yer varya oranın altında
menses / spottıng yazar oarada medıumu tıkla
regl gunun bıtene kadr

sen onu tıklayınca otomatık olarak yenı tabloya gececek dene bakalım

en azından bu ay gecikmedi adetin bacım....bence buda güzel

orası öle kuzum inşallah bi daha böle şaşmaz adetim

evet canım düzene giriyor yine inşallah bi daha sekmezse dün sabah oldum adet canım tamam tablodan hallettim dediğin gibi sağolasın kuzum

selam hatunlarrr...
Evime geldim nihayet.Dün baya bi koşturduk.Kv'lerde kahvaltı yaptık sonra düştük yollara önce geldik oy kullandık.Sonra praktiker,real falan gezdik ordan metro'ya gidip bakıp bakıp almadığımız derin dondurucuyu aldık.Sonrada hal'e gidip meyve sebze aldık ve yorgunluktan bitmiş bi halde eve geldik.Akşam bi uyumuşum ki anlatamam.
Evde çok iş var Beren hanım müsade ederse sırayla yapıcam inşallah bugün. Ayrıca artık avea FBcell'e geçtim 1gb internet bedava :) artık evde değilken sanırım cepten girebileceğim foruma

Halev'im kırmızılar gelmiş... Şimdi yeni tabloya başlama veee çok çalışma zamanı :)
Kvrck Ankara'ya geliyormuşsun.Hadi bakalım hayırlısı olsun.İnşallah bu gideceğiniz doktor size müjdenizi de verir.
Edutcan o kiloları takma bacım yaaa... şimdi geliyorlar ama geldikleri gibi gidecekler inşallah. :) Hele ki minik paşa doğup hareketlenince şıppadanak gidecek o kilolar.
Lorkee'm 2 oda ütü var demişsin ya birden kendimi gördüm sende :) o kadar çok iş varki evde bide yetmezmiş gibi bi sürü ütü var.Üstüne üstlük daha yıkanacaklar da var yani ütü adayları :) Allah kolaylık versin bize.

hosgeldın gaye
Allah yard olsun valla evden uzun sure uzak olmak ıyı olmuyo
hadı senın beren kızın ızın vermıyo
ben neyıme bırıktırıyosam o kasdr utuyu
sankı sonunda baskası yapacak

selam kızlar bi bakayım ne var ne yok dedim. kızım uyuyoken hazır..
şööyyyle bi geçmişe bakim hızlıca

hoşgeldin Handecim bizde herşey aynı kuzum

hoşgeldin Gayecim seri bi şekilde günleriniz geçiyor anlaşılan Beren hanım umarım rahat verirde işlerinin bir çoğunu halledersin canım

eve kuzum kırmızılarım geldi hoşgeldi napalım yeni tablomu yapmaya başladım emme temmuz başında tatile gidicem bakalım o zaman ateş ölçme ile uğraşmayacağım emme belli de olmas hayırlısı olsun

iyi haftalarr canlarrrr

olmammasi cok dogal kuzum yaaa ne guzel iste hamileleigin tadini cikar canimmm yaaanasil bir elbise aldin n rank modelinide yazda seni aklimizda canlandiralim baree

kizlar ben camasir yikadigim zaman kurutup yerine katlayip utulemsem canim rahat etmiyo vaktim olmasa bile mutlaka bisey bulur yaparimm .yoksaa o utuu cok zaman surunuyoo evddeee insanin gozunde buyuyoo vallahii:84::84::84::84:

loreke hadii edut calisiyoo sen n yapiyonn kiz oyle utu biriktiriyonn:44::44:ahh ben senin kaynanan olsaydimm yanmistinngezmeye vakit buluyon nasilsaa

selam kızlar bi bakayım ne var ne yok dedim. kızım uyuyoken hazır..
şööyyyle bi geçmişe bakim hızlıca
s
anada ahyirli haftalar guzelimmm .. reglin gelmiss lorkenin dedigi gibi bu ayy seni bekletmemis en azindan stres yapmadinn .hayirlisi olsun guzelimmm..yola devamm

QUOTE=gyshnky;19679961]selam hatunlarrr...
Evime geldim nihayet.Dün baya bi koşturduk.Kv'lerde kahvaltı yaptık sonra düştük yollara önce geldik oy kullandık.Sonra praktiker,real falan gezdik ordan metro'ya gidip bakıp bakıp almadığımız derin dondurucuyu aldık.Sonrada hal'e gidip meyve sebze aldık ve yorgunluktan bitmiş bi halde eve geldik.Akşam bi uyumuşum ki anlatamam.
Evde çok iş var Beren hanım müsade ederse sırayla yapıcam inşallah bugün. Ayrıca artık avea FBcell'e geçtim 1gb internet bedava :) artık evde değilken sanırım cepten girebileceğim foruma

Halev'im kırmızılar gelmiş... Şimdi yeni tabloya başlama veee çok çalışma zamanı :)
Kvrck Ankara'ya geliyormuşsun.Hadi bakalım hayırlısı olsun.İnşallah bu gideceğiniz doktor size müjdenizi de verir.
Edutcan o kiloları takma bacım yaaa... şimdi geliyorlar ama geldikleri gibi gidecekler inşallah. :) Hele ki minik paşa doğup hareketlenince şıppadanak gidecek o kilolar.
Lorkee'm 2 oda ütü var demişsin ya birden kendimi gördüm sende :) o kadar çok iş varki evde bide yetmezmiş gibi bi sürü ütü var.Üstüne üstlük daha yıkanacaklar da var yani ütü adayları :) Allah kolaylık versin bize.[/QUOTE]

hosgelmisiniz evinize gayemm bende uzun sure evden uzak olunca bir telasa sariyooo etrafi sankiii..... ohh neguzel komsudanda bize bakip cevap yazacaksin yanii
aayrica sogutucunda hayirli olsun gule gule eskitt

QUOTE=lorkee;19680809]hosgeldın gaye
Allah yard olsun valla evden uzun sure uzak olmak ıyı olmuyo
hadı senın beren kızın ızın vermıyo
ben neyıme bırıktırıyosam o kasdr utuyu
sankı sonunda baskası yapacak [/QUOTE]

lorkemm

iyi haftalarr canlarrrr

sanada ahyirli haftalar guzelimmm .. reglin gelmiss lorkenin dedigi gibi bu ayy seni bekletmemis en azindan stres yapmadinn .hayirlisi olsun guzelimmm..yola devamm

hoşgeldin bacım evet kırmızılarım geldi neyseki gecikmedi beni strese sokmadan geliverdi yola devam tabisi hayırlısı olsun napalım koyver gitsin

kuzucanlar nasılsınız???
kıslar ben bugunde işe gittim geldim gorumcem geldi sabah oğluşa baktı.dunde oğluşu k.valideye bıraktık saçlarımı boyattım şükür kendime geldim ohhh.utuden bahsedilmiş alın bendende o kadar ama hiiiç yapasım yok yarını beklesinler:))

selam güzellikler;

ütü mü dediniz demeyin lütfen bendeki ütülrde bitmiyor
off off yaz geldİ artık hiç bitmez ütü işi pöfffff
edutum üzme canını bana şu anda kıyafet olmuyor alışveriş yapmaya alıştır kendini
sürekli alman gerekecek
lorkeem gayemm gültunum ravzanurum helvim kvrck sizleri çok özledim
hande prayforu sebin sizleri de çok özledim

ayselcim nasılsın senin paşan ne kadar buyumuş maşallah resimlerde çok tatlı

loreke hadii edut calisiyoo sen n yapiyonn kiz oyle utu biriktiriyonn:44::44:ahh ben senin kaynanan olsaydimm yanmistinngezmeye vakit buluyon nasilsaa

lorkemm

kayınvalıdem ne kızacakmıs
zor valla
sankı gelıp sonunda o mu yapıyo
kızarsa kızarsa kocam kızar
cunku ben bırıktırıp yorulunca kıyamıyo o yapıyo sagolsun
o yuzden bırıktırmek ısıme gelıo

hosgeldinn canimm sacini gule gule buyutt degisiklik herzaman iyidirr.. eee kuzuna simdi devamli kim bakacak canimm

ewet utuu bahsediyozzz canimm en iyisi sicaginda biriktirmeden yapmakk:82: bizde o eski sohbetlerii ozledikk:92:

abowwwwwwwwwwww gelinde bir dil var massallah massalahh seninlee basa cikamam benn sincikk kvrck olsaydi iyi bir sey soylerdi sanaa
vallahi benim kocaaa derdi banaa oyle yapsamm evdee oturuyon aksama kadar ben calisiyomm bunudami bana yaptiriyon derdi yuzde yuz....bakma calisiyorumm normal olarak yardim ediyo ama calismasam kesin kizardii

günaydın kuzularımmmmmmmmmmmm

bizde sizleri özledik kuzum

canım saçlarını güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…