- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.421
hatunlar gunaydın hepınızeeee
ben erkencıyım bugun evde bı cok ısım var halledıp oglen komsuma gıdecegım
erkenciymişte gezcekmişte...oh valla....benim artık üstüme bişicik olmuyor....basenlerimde büyümüş(...hafta sonu gelecek hafta sonundaki düğün için elbise almak zorunda kaldım... ((...evde 2 sepet ütümde var...of of.batsın bu dğnya
:) tööbe batmasın kız
valla benım de ıkı oda ütüm var bırak iki sepetti
valla azcıgıyecek bulmak zor ya hele dugun vs ıcın herkes aynı sıkıntıyı cekıo sanırım hamılleerden
koalyca bulursun ınsallah
nası oldu oksurugun falan gectımı edutum
kizlar ben hala doguramadim dua edin bana
hatunlar gunaydın hepınızeeee
ben erkencıyım bugun evde bı cok ısım var halledıp oglen komsuma gıdecegım
erkenciymişte gezcekmişte...oh valla....benim artık üstüme bişicik olmuyor....basenlerimde büyümüş(...hafta sonu gelecek hafta sonundaki düğün için elbise almak zorunda kaldım... ((...evde 2 sepet ütümde var...of of.batsın bu dğnya
günaydın canlarım hayırlı haftalar olsun hepicimizeeeeeeeeee
ben dün adet oldum Lorkecan yeni tabloyu nasıl yapıvericem ben
hayırlısı ile inşallah alıvereceksin kızını kucağına canım telaş etme seninki yerinde gayet rahat dimek ki
ohhh işler halledilince yine gezmelerdesin dimek
bulursun merak etme kuzum olcek o kadar hamilesin sen ütüyüde düşünme yavaş yavaş yapıverirsin
kız sen terlmeden ac o zaman zararı daha az olurazıcık terliyim tekrarlıyor..bende sıcak sevmeyen biriyim azcık sıcaklasam açıyorum üstümü....
en azından bu ay gecikmedi adetin bacım....bence buda güzel
hayırlısı olsun halevım gec gelmemesı ıyı olmus adetının aslında belkıde duzene gırıyorsun ınsallah
hem bak reglını bellı ettı atesın bu guzel bısey
sebn bugun adet olduysan eger atesını ısretledıgın yer varya oranın altında
menses / spottıng yazar oarada medıumu tıkla
regl gunun bıtene kadr
sen onu tıklayınca otomatık olarak yenı tabloya gececek dene bakalım
kızlar ben bugün gidiyorum ankaraya
yarında doktora
dualarınızı esirgemeyin öpüyorum herkesleri rabbime emanet olun
selam hatunlarrr...
Evime geldim nihayet
Lorkee'm 2 oda ütü var demişsin ya birden kendimi gördüm sende :) o kadar çok iş varki evde bide yetmezmiş gibi bi sürü ütü var.Üstüne üstlük daha yıkanacaklar da var yani ütü adayları :) Allah kolaylık versin bize.
selam kızlar bi bakayım ne var ne yok dedim. kızım uyuyoken hazır..
şööyyyle bi geçmişe bakim hızlıca
selam hatunlarrr...
Evime geldim nihayet.Dün baya bi koşturduk.Kv'lerde kahvaltı yaptık sonra düştük yollara önce geldik oy kullandık.Sonra praktiker,real falan gezdik ordan metro'ya gidip bakıp bakıp almadığımız derin dondurucuyu aldık.Sonrada hal'e gidip meyve sebze aldık ve yorgunluktan bitmiş bi halde eve geldik.Akşam bi uyumuşum ki anlatamam.
Evde çok iş var Beren hanım müsade ederse sırayla yapıcam inşallah bugün. Ayrıca artık avea FBcell'e geçtim 1gb internet bedava :) artık evde değilken sanırım cepten girebileceğim foruma
Halev'im kırmızılar gelmiş... Şimdi yeni tabloya başlama veee çok çalışma zamanı :)
:) tööbe batmasın kız
valla benım de ıkı oda ütüm var bırak iki sepetti
valla gıyecek bulmak zor ya hele dugun vs ıcın herkes aynı sıkıntıyı cekıo sanırım hamılleerden
koalyca bulursun ınsallah
nası oldu oksurugun falan gectımı edutum
hayırlısı ile inşallah alıvereceksin kızını kucağına canım telaş etme seninki yerinde gayet rahat dimek ki
ohhh işler halledilince yine gezmelerdesin dimek
bulursun merak etme kuzum olcek o kadar hamilesin sen ütüyüde düşünme yavaş yavaş yapıverirsin
sselam kızlar bi bakayım ne var ne yok dedim. kızım uyuyoken hazır..
şööyyyle bi geçmişe bakim hızlıca
iyi haftalarr canlarrrr
sanada ahyirli haftalar guzelimmm .. reglin gelmiss lorkenin dedigi gibi bu ayy seni bekletmemis en azindan stres yapmadinn .hayirlisi olsun guzelimmm..yola devamm
selam güzellikler;
ütü mü dediniz demeyin lütfen bendeki ütülrde bitmiyor
off off yaz geldİ artık hiç bitmez ütü işi pöfffff
edutum üzme canını bana şu anda kıyafet olmuyor alışveriş yapmaya alıştır kendini
sürekli alman gerekecek
lorkeem gayemm gültunum ravzanurum helvim kvrck sizleri çok özledim
hande prayforu sebin sizleri de çok özledim
loreke hadii edut calisiyoo sen n yapiyonn kiz oyle utu biriktiriyonn:44::44:ahh ben senin kaynanan olsaydimm yanmistinngezmeye vakit buluyon nasilsaa
lorkemm
kuzucanlar nasılsınız???
kıslar ben bugunde işe gittim geldim gorumcem geldi sabah oğluşa baktı.dunde oğluşu k.valideye bıraktık saçlarımı boyattım şükür kendime geldim ohhh.utuden bahsedilmiş alın bendende o kadar ama hiiiç yapasım yok yarını beklesinler:))
selam güzellikler;
edutum üzme canını bana şu anda kıyafet olmuyor alışveriş yapmaya alıştır kendini
sürekli alman gerekecek
kayınvalıdem ne kızacakmıs
zor valla
sankı gelıp sonunda o mu yapıyo
kızarsa kızarsa kocam kızar
cunku ben bırıktırıp yorulunca kıyamıyo o yapıyo sagolsun
o yuzden bırıktırmek ısıme gelıo
selam güzellikler;
sürekli alman gerekecek
kuzucanlar nasılsınız???
kıslar ben bugunde işe gittim geldim gorumcem geldi sabah oğluşa baktı.dunde oğluşu k.valideye bıraktık saçlarımı boyattım şükür kendime geldim ohhh.utuden bahsedilmiş alın bendende o kadar ama hiiiç yapasım yok yarını beklesinler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?