Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

.....işte şişko ben:))

dün gece çok komikti...kocama kuru fasülye yapayım dedim...akşamdan bir taşım kaynatıp suda beklettim akşama kadar...akşam gittim fasülyeleri soğan salça domates kavurup ekledim....1 saat pişti....takır takır...sanki taş mubarek...komşudan düdüklü aldım kendiminkine güvenemedim.....koydum anam oda düdüklü görevi görmüyor...30 dk sonra kocam geldi e kapattım altını bi bakayım suyu bitmiş fasülyeler çok olamasada hala pşmemiş sert....bu koşturmacada pilav yapayım derken onunda tuzunu unutmuşum...dilim dışarda..adam tuzsuz pilavla , taş fasülye yedi..ben bitap...akşam 1 saatdaha pişirdim....pişti galiba ama ben bu kuru işini beceremiyorum vesselamm....

ütü hala bekliyor zaten....bu akşam yapmam lazım biraz((

günaydın canım
seni kuru kuru değilde taş mış mübarek :))
canım çok tatlısın göbüş yakışmış sana:))
ütü demeyin diyorum size ütü mutfak ne varsa duruyor evde bu akşam kocam geç kalmazsa hepsini yapacam inş.
dün geş geldi yapamadım
ravzişim hemen yap demişsin ütüyü de yap demeyle olmuyor ataberk uyanıkken çok zor yürüteçle kıpır kıpır ütü yapamam
uyuduğunda da saat geç oluyor canım
gültunum zaman hızlı geçiyor büyüyorlar canım
halevim lorkeem öptüm sizleri de

Son düzenleme:

hosgelmisiniz evinize gayemm bende uzun sure evden uzak olunca bir telasa sariyooo etrafi sankiii..... ohh neguzel komsudanda bize bakip cevap yazacaksin yanii
aayrica sogutucunda hayirli olsun gule gule eskitt

QUOTE=lorkee;19680809]hosgeldın gaye
Allah yard olsun valla evden uzun sure uzak olmak ıyı olmuyo
hadı senın beren kızın ızın vermıyo
ben neyıme bırıktırıyosam o kasdr utuyu
sankı sonunda baskası yapacak [/QUOTE]

lorkemm[/QUOTE]

koyarım giyince resim bebem.....bu arada ütü işi ile ilgili seni tebrik ederim...asla o tarz düzenli bir hatun olamadım

bilemiyorum taşmı ama bacım ben bu işi beceemiyorum vesselam

ayyyyyyyyyy ne cici olmuşsun hiçde bahsettiğin kadar kilolu durmuyorsun kuzum yaaaaaaaaaaaaa yan profilden çekinsene bide öle görek seni bacım şehzademiz ne kadan önde bakalım

kesin senin kurular taş kuzum yoksa bu kadar uzun süre pişmemesinin açıklaması yok

kısss EDUTTT ben seni yirim çok datlı olmuşunuz maşallah şaka maka doğurcan yakında aboooo :))

yi beni:)))

kızlar evet kilo alamamışın diyen kibar arkadaşlarım için bir kare yayınlıycam bakın bakem filmiyim değilmiyim

filim:)))

yi beni:)))

kızlar evet kilo alamamışın diyen kibar arkadaşlarım için bir kare yayınlıycam bakın bakem filmiyim değilmiyimEki Görüntüle 209690

filim:)))

kızım hamilesin ve kilo alman gayet normal hamileliğinde yatmak zorunda kaldığın zamanlarda oldu o yüzden hiç takılma gayet de bonibon gibim hamiş olmuşsun yakışmış fil gibi de değilsin

kuzum valla hıcte sıskko degılsın 2 fotoda da cok tatlı gorunuyosun ..
kız hem o bacakalr ne ole masallah
benım bı bacagım senın ıkısı kadar

gobekte oalcak heralde hamıle olan ben degılım sensın tabııkı

valla kaynanamların kurufasulyesı cok guzel yollahyım sana ıstersen dene bı
bu sene de yapacaklarmı bılmıom sıparıs alırım yaparlarsa
20 dk duduklude pısıyo lokum gıbı
fazlasında erıyo bıle hatta

cok cok ttalisisin yaaa masllahh massallahh cok yakismis alalhim tum isteyenlere nasip etsinnn.. bende o duduklu tencereden cok korkuyom yaa hic yapmadim simdiye kadar bior kere yapacak oldum kaynanami cagirdim dududklu hoplamaya basladi biz kapi arkasindan bakiyoz .eltim geldi de hallettii olayii yaniii

canimm bebekli olan kisiler tabiki degisir yaa ben o anlari yasamadigim icinn bisey diyemicemmm ilk once bbeeek gelir tabikii

lorkemm[/QUOTE]

koyarım giyince resim bebem.....bu arada ütü işi ile ilgili seni tebrik ederim...asla o tarz düzenli bir hatun olamadım[/QUOTE]

lorkem kusmuyuzz kuzuuuu hecc cevap vermemeisin .dilin papuc dedimdee konusmuyonmu benlee

lorkem kusmuyuzz kuzuuuu hecc cevap vermemeisin .dilin papuc dedimdee konusmuyonmu benlee

kizlarrr KVRCK tan haber yokmuu nerelerde bu kizz .ankaradan gelmedimi halaaa:93:
yok kuzum kusermıyım yahuu
ole seylere alınan ınsan degılım tabıkıdee
valla bı kac gundur ole gırıp okuypm kacıomm dıkkatımden kacmıstır ...

kıvırcan ankarada uzun kalacak esıde gıdecek tatıl yapacaklar sonrasında da gzecekler bı kac yer
evde de bılg yok sanırım gıremıyor
ben konsutum gecen gun doktora gıtmıs ben begendım doktoru anlatır ayrıntılı kendı gelınce sımdılık bı sorun yok ınsallah
bı cok test ıstemıs doktor onların sonucunu beklıyodu en son

günaydın can kuşlarımmmmmmmmm

sizlere ateş tablomu koyuveriyommmmmmmmm

352c3b Ovulation charts on FertilityFriend.com

hadi inşallah güzel hayırlı haberlerle gelir kıvırımız hayırlısı ile

kızım orda öyle çıkmış valla fil bacağı gibi tövbe tövbe:)) bu arada cidden alırım eğer onlar kendileri yapıyorsa...haber ver bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…