- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.441
günaydın kuzularımmmmmmmmmmmm
bizde sizleri özledik kuzum
canım saçlarını güle güle kullan
Eki Görüntüle 209589 .....işte şişko ben:))
dün gece çok komikti...kocama kuru fasülye yapayım dedim...akşamdan bir taşım kaynatıp suda beklettim akşama kadar...akşam gittim fasülyeleri soğan salça domates kavurup ekledim....1 saat pişti....takır takır...sanki taş mubarek...komşudan düdüklü aldım kendiminkine güvenemedim.....koydum anam oda düdüklü görevi görmüyor...30 dk sonra kocam geldi e kapattım altını bi bakayım suyu bitmiş fasülyeler çok olamasada hala pşmemiş sert....bu koşturmacada pilav yapayım derken onunda tuzunu unutmuşum...dilim dışarda..adam tuzsuz pilavla , taş fasülye yedi..ben bitap...akşam 1 saatdaha pişirdim....pişti galiba ama ben bu kuru işini beceremiyorum vesselamm....
ütü hala bekliyor zaten....bu akşam yapmam lazım biraz((
iyi haftalarr canlarrrr
olmammasi cok dogal kuzum yaaa ne guzel iste hamileleigin tadini cikar canimmm yaaanasil bir elbise aldin n rank modelinide yazda seni aklimizda canlandiralim baree
kizlar ben camasir yikadigim zaman kurutup yerine katlayip utulemsem canim rahat etmiyo vaktim olmasa bile mutlaka bisey bulur yaparimm .yoksaa o utuu cok zaman surunuyoo evddeee insanin gozunde buyuyoo vallahii:84::84::84::84:
loreke hadii edut calisiyoo sen n yapiyonn kiz oyle utu biriktiriyonn:44::44:ahh ben senin kaynanan olsaydimm yanmistinngezmeye vakit buluyon nasilsaa
s
anada ahyirli haftalar guzelimmm .. reglin gelmiss lorkenin dedigi gibi bu ayy seni bekletmemis en azindan stres yapmadinn .hayirlisi olsun guzelimmm..yola devamm
QUOTE=gyshnky;19679961]selam hatunlarrr...
Evime geldim nihayet.Dün baya bi koşturduk.Kv'lerde kahvaltı yaptık sonra düştük yollara önce geldik oy kullandık.Sonra praktiker,real falan gezdik ordan metro'ya gidip bakıp bakıp almadığımız derin dondurucuyu aldık.Sonrada hal'e gidip meyve sebze aldık ve yorgunluktan bitmiş bi halde eve geldik.Akşam bi uyumuşum ki anlatamam.
Evde çok iş var Beren hanım müsade ederse sırayla yapıcam inşallah bugün. Ayrıca artık avea FBcell'e geçtim 1gb internet bedava :) artık evde değilken sanırım cepten girebileceğim foruma
Halev'im kırmızılar gelmiş... Şimdi yeni tabloya başlama veee çok çalışma zamanı :)
Kvrck Ankara'ya geliyormuşsun.Hadi bakalım hayırlısı olsun.İnşallah bu gideceğiniz doktor size müjdenizi de verir.
Edutcan o kiloları takma bacım yaaa... şimdi geliyorlar ama geldikleri gibi gidecekler inşallah. :) Hele ki minik paşa doğup hareketlenince şıppadanak gidecek o kilolar.
Lorkee'm 2 oda ütü var demişsin ya birden kendimi gördüm sende :) o kadar çok iş varki evde bide yetmezmiş gibi bi sürü ütü var.Üstüne üstlük daha yıkanacaklar da var yani ütü adayları :) Allah kolaylık versin bize.
günaydın canım
seni kuru kuru değilde taş mış mübarek :))
canım çok tatlısın göbüş yakışmış sana:))
ütü demeyin diyorum size ütü mutfak ne varsa duruyor evde bu akşam kocam geç kalmazsa hepsini yapacam inş.
dün geş geldi yapamadım
ravzişim hemen yap demişsin ütüyü de yap demeyle olmuyor ataberk uyanıkken çok zor yürüteçle kıpır kıpır ütü yapamam
uyuduğunda da saat geç oluyor canım
gültunum zaman hızlı geçiyor büyüyorlar canım
halevim lorkeem öptüm sizleri de
dün gece çok komikti...kocama kuru fasülye yapayım dedim...akşamdan bir taşım kaynatıp suda beklettim akşama kadar...akşam gittim fasülyeleri soğan salça domates kavurup ekledim....1 saat pişti....takır takır...sanki taş mubarek...komşudan düdüklü aldım kendiminkine güvenemedim.....koydum anam oda düdüklü görevi görmüyor...30 dk sonra kocam geldi e kapattım altını bi bakayım suyu bitmiş fasülyeler çok olamasada hala pşmemiş sert....bu koşturmacada pilav yapayım derken onunda tuzunu unutmuşum...dilim dışarda..adam tuzsuz pilavla , taş fasülye yedi..ben bitap...akşam 1 saatdaha pişirdim....pişti galiba ama ben bu kuru işini beceremiyorum vesselamm....
yi beni:)))
kızlar evet kilo alamamışın diyen kibar arkadaşlarım için bir kare yayınlıycam bakın bakem filmiyim değilmiyimEki Görüntüle 209690
filim:)))
kızlar evet kilo alamamışın diyen kibar arkadaşlarım için bir kare yayınlıycam bakın bakem filmiyim değilmiyimEki Görüntüle 209690
yarvular iyi akşamlar yarın görüşürük öpüldünüz tek tek
çok tatlısın maaşallah size
günaydın canım
seni kuru kuru değilde taş mış mübarek :))
canım çok tatlısın göbüş yakışmış sana:))
ütü demeyin diyorum size ütü mutfak ne varsa duruyor evde bu akşam kocam geç kalmazsa hepsini yapacam inş.
dün geş geldi yapamadım
ravzişim hemen yap demişsin ütüyü de yap demeyle olmuyor ataberk uyanıkken çok zor yürüteçle kıpır kıpır ütü yapamam
uyuduğunda da saat geç oluyor canım
gültunum zaman hızlı geçiyor büyüyorlar canım
halevim lorkeem öptüm sizleri de
hosgelmisiniz evinize gayemmbende uzun sure evden uzak olunca bir telasa sariyooo etrafi sankiii..... ohh neguzel komsudanda bize bakip cevap yazacaksin yanii
aayrica sogutucunda hayirli olsun gule gule eskitt
QUOTE=lorkee;19680809]hosgeldın gaye
Allah yard olsun valla evden uzun sure uzak olmak ıyı olmuyo
hadı senın beren kızın ızın vermıyo
ben neyıme bırıktırıyosam o kasdr utuyu
sankı sonunda baskası yapacak
simdilik oyle geciyo benim hayatim tabiki bebek olunca aksar bazi seyler degilmii edutumm
kuzum valla hıcte sıskko degılsın 2 fotoda da cok tatlı gorunuyosun ..
kız hem o bacakalr ne ole masallah
benım bı bacagım senın ıkısı kadar
gobekte oalcak heralde hamıle olan ben degılım sensın tabııkı
valla kaynanamların kurufasulyesı cok guzel yollahyım sana ıstersen dene bı
bu sene de yapacaklarmı bılmıom sıparıs alırım yaparlarsa
20 dk duduklude pısıyo lokum gıbı
fazlasında erıyo bıle hatta
lorkem kusmuyuzz kuzuuuu hecc cevap vermemeisin .dilin papuc dedimdee konusmuyonmu benlee
yok kuzum kusermıyım yahuukizlarrr KVRCK tan haber yokmuu nerelerde bu kizz .ankaradan gelmedimi halaaa:93:
kıvırcan ankarada uzun kalacak esıde gıdecek tatıl yapacaklar sonrasında da gzecekler bı kac yer
evde de bılg yok sanırım gıremıyor
ben konsutum gecen gun doktora gıtmıs ben begendım doktoru anlatır ayrıntılı kendı gelınce sımdılık bı sorun yok ınsallah
bı cok test ıstemıs doktor onların sonucunu beklıyodu en son
kuzum valla hıcte sıskko degılsın 2 fotoda da cok tatlı gorunuyosun ..
Kız hem o bacakalr ne ole masallah
benım bı bacagım senın ıkısı kadar
Gobekte oalcak heralde hamıle olan ben degılım sensın tabııkı
Valla kaynanamların kurufasulyesı cok guzel yollahyım sana ıstersen dene bı
bu sene de yapacaklarmı bılmıom sıparıs alırım yaparlarsa
20 dk duduklude pısıyo lokum gıbı
fazlasında erıyo bıle hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?