- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.601
lorkem kocisine gecmis olsun iyi bakk bol vitamin yedir herifee
yok canim oyle bir plan yok henuzz,,,ohh ne guzell en iyisi sensin vallahi canin sikilmaz biri gelir biri giderr..snein icinde iyi yanii...keske senin gibi olsammmm
Lorkee geçmiş olsun canım iyi bak damadımıza bakiim
kılolara bakma ben 26 kılo almıstım hepsı gıttı bılevalla daha bunalmalarım yeni başladı..8 kilo aldım 6 ayda ona canım sıkkın...dünle bugün kasık ağrım var takılmamaya çalışıyorum...sen nasılsın asıl alıştın mı?
bebıskommm hadu gozun aydın allah bahtını acık etsın talıhı bol olsun saglıklı uzun omurlu olsun ınsallahslm hanimlar 16.06.2011 da suni sanciya gerek kalmadan Esilam dünyaya geldi cok sükür. Fakat düne kadar hastanede kalmak zorundaydik maalesef.
Simdi iyiyiz cok sükür. sonra tekrar yazarim kendinize ii bakin.
arkadaşlar tatile gidiyorum... bir süre yazamıcam. sevgilerr hepinizeee =)))))))))))))
selam tatlı teyzeleeeer ,
hepinizi çook öpüyorum..
hep yemek saati geliyorum galiba kimseye rastlayamıyorumbende sadece 12 1 arası müsait oluyorum artık.
gece falan da giremiyorum . akşam oğluş rahat vermiyo. bi süredir geçmişi bile okuyamadım. şimdi göz gezdirdim jet gibi.
lorkem iyi bak kocişe şekerim. geçmiş olsun..
geldinmi heuheue nasısın canım eşin iyileşti mi
teşekkür ederiz teyzesi doğan büyüyo işteeşinin düzelmesine sevindim ayrıca "anladın sen onu" hehe sevindim :82: valla ben 8 ay kadar büyüsün istiyorum ama kısmet tabi aslında hiç işe gidesim de yok ya ufffff geçen gün gittim de çok soğuk geldi valla evimin yakınında bi polk. var tayin mi istesem diye düşünüyorum çok yakın eve 5 dk da gelirim yani anlıcan kafam çok karışık
tunaydin herkesee opuyorum herkesiii ..lorkem kolay gelsin sanadaa:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?