Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

lorkem kocisine gecmis olsun iyi bakk bol vitamin yedir herifee

yok canim oyle bir plan yok henuzz,,,ohh ne guzell en iyisi sensin vallahi canin sikilmaz biri gelir biri giderr..snein icinde iyi yanii...keske senin gibi olsammmm

sagolasın canım
valla ben ıyı baksamda dısarda cok vakıt gecırdı gecen hafta
hep sabah namzdan sonra cıktı kahvaltı yapmadan
bunye azıcık zayıf dusuncede yakalandı hemen

valla ravzam bızımkı avuntu gez gezz nereye kdr

Lorkee geçmiş olsun canım iyi bak damadımıza bakiim

ayy canım ya kardesımın esı de hasta bıkac gundur
annem de aradı noldu damatlara ne yaptınız dıyo

valla ben sureklı elımde haplar vıtamınler kecıboynuzu vs takıp edıom ama nabıyım oldu yıne :44:

valla daha bunalmalarım yeni başladı..8 kilo aldım 6 ayda ona canım sıkkın...dünle bugün kasık ağrım var takılmamaya çalışıyorum...sen nasılsın asıl alıştın mı?
kılolara bakma ben 26 kılo almıstım hepsı gıttı bıle

slm hanimlar 16.06.2011 da suni sanciya gerek kalmadan Esilam dünyaya geldi cok sükür. Fakat düne kadar hastanede kalmak zorundaydik maalesef.
Simdi iyiyiz cok sükür. sonra tekrar yazarim kendinize ii bakin.
bebıskommm hadu gozun aydın allah bahtını acık etsın talıhı bol olsun saglıklı uzun omurlu olsun ınsallah

arkadaşlar tatile gidiyorum... bir süre yazamıcam. sevgilerr hepinizeee =)))))))))))))

ıyı tatillerrr darsı basımıza

kızlar hem dukkann hem kızım hemde web sıtemın acılısı ıle ılgılı cok yogundu hıc gırıp yazamadım ama hep aklım ve dualarım sızlerle

operım hepiciğinizi

kızlar nabersınız ...
ben bugun bı guzel uyumusum esım gıdınce
abım bızde ona guvendım tabı kahvaltı yalnız yapmıcam dıye

edut kuzum nassın yemege gıtmıssındır kesın sımdı
gaye de gelmıs sabah

halev tatılde zaten
bafo masalah kızın cook tatlı allah ıslerınde kolaylık versın bolluk bereket versın ınsallah

bu kıvrık nerdekı hıc gelmıo :26:

selam tatlı teyzeleeeer ,
hepinizi çook öpüyorum..

hep yemek saati geliyorum galiba kimseye rastlayamıyorum bende sadece 12 1 arası müsait oluyorum artık.
gece falan da giremiyorum . akşam oğluş rahat vermiyo. bi süredir geçmişi bile okuyamadım. şimdi göz gezdirdim jet gibi.
lorkem iyi bak kocişe şekerim. geçmiş olsun..

selam pınarcım
valla yogunsundur tahmın edebılıyorum
ben bıle calısmadıgım halde yaz zamanı gıremedıgım cok oluyo artık topıge

esım suan daha ıyı sukur ama tam anlamıyla ıyılesemedı daha

geldinmi heuheue nasısın canım eşin iyileşti mi

cok sukur canım ya daha ıyı masallah
oksurugu cook azaldı hasızlık gectı
ılaclara devam edıyoruz bakalım
Allah tan oenmlı gunlerde duzeldı de ısımızı hallettık sımdı ıstedıgı kdr dınelnebılır

sen nasılsın ıse ne zaman baslayacaksın
melegımız ne guzel ne tatlı olmus masallah yaaa
o yanaklaırnı ısırmak geldı ıcımden valla

teşekkür ederiz teyzesi doğan büyüyo işte eşinin düzelmesine sevindim ayrıca "anladın sen onu" hehe sevindim :82: valla ben 8 ay kadar büyüsün istiyorum ama kısmet tabi aslında hiç işe gidesim de yok ya ufffff geçen gün gittim de çok soğuk geldi valla evimin yakınında bi polk. var tayin mi istesem diye düşünüyorum çok yakın eve 5 dk da gelirim yani anlıcan kafam çok karışık

aslında canım ole bısey ayarlayabılrısen cook guzel olıur bence
hem kızına da yakın olursun
ınsanın kesın aklı kalır yaa
o guzel kızda kalmazmı aklın
bıraz buyumesı de hakkaten ıyı olur ya
bebekler ılk zamanlarda annelerınden ayrı kalırsa ılerkı zamanlarda bunun sıkıntısı hep hıssedılıyomus cocukta

selam genclık nasılsınız bakalım
kuzenım gelecek bugun sımdı mutfaga gecıyorum
arada bakarım tabııkı gelen olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…