- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.581
iyi geceler annecikler, anne adayları, anne aday adayı olmayı bekleyenler
tüm gün kk sayfası önümde açık durdu ama bi fırsatını bulupda şifremi giremedim tam girdim derken de yine iş çıktı sizleri çoookkk öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar
tam gayelik öğle yemeği yedim mantı ve kızartma:))
günaydınlarrrrr hanımlar bizim minik uyudu da biraz size takılayım dedim herkes tatile gitmş herhalde ya bizde gitcektik ama ben cesaret edemedim daha çok küçük diye acaba hata mı ettim dersiniz( bir ay daha rapor aldım çok şükür Allah devamını da nasip etsin. lorkee misafirlerin gitmiş gözün aydınn. kıvırcık sende hoşgeldin tatlım. Eduttt aynı kilodayıss hee ama sende bebiş var bende ???
canım hosgelmssın kımseyı bulamamıssın amagünaydınlarrrrr hanımlar bizim minik uyudu da biraz size takılayım dedim herkes tatile gitmş herhalde ya bizde gitcektik ama ben cesaret edemedim daha çok küçük diye acaba hata mı ettim dersiniz( bir ay daha rapor aldım çok şükür Allah devamını da nasip etsin. lorkee misafirlerin gitmiş gözün aydınn. kıvırcık sende hoşgeldin tatlım. Eduttt aynı kilodayıss hee ama sende bebiş var bende ???
halevım her ay yumurtlamayabılrısın ve yumurtlamasan bıle regl olabılırsın tabıkıben geldim kuzucanlarımmmmmmmmm
Lorkecim hiç girmez olurmuyum kuzum yoğunluktan açamadım hiç ya benim ateşim o kadan düşük ki niden böle yaptı her ay yumurtlicaz diye bişi varmı ki çünkü ben yumurtlamayacağım sanırsam bu ay 36.1 den yukarı çıkmıyor ateşim diğer aylarda hiçççççç böle olmamıştıneyse hayırlısı diyelim her zamanki gibi
canım hosgelmssın kımseyı bulamamıssın ama
bende gec geldım eve esım erken geldı hasta yatıyo maalesef ve en verımlı gunlerım de
o yuzden bız tam tatıl yaptık yazı hakkaten
bı dahakı ayda ramazan calısmalar yıne aksar hayırlısı bakalım
bızde tatılımızı ekım basında yapacagız
hem bıraz ortalık sakınlesmıs oluyo hem fıyatlar daha uygun o zamanlar
halevım her ay yumurtlamayabılrısın ve yumurtlamasan bıle regl olabılırsın tabıkı
ama bence suankı atesın gecte olsa yumuırtalayacaksın gıbı
sen olcmeye devam et tatıle kadr bence
günaydınlarrrrr hanımlar bizim minik uyudu da biraz size takılayım dedim herkes tatile gitmş herhalde ya bizde gitcektik ama ben cesaret edemedim daha çok küçük diye acaba hata mı ettim dersiniz( bir ay daha rapor aldım çok şükür Allah devamını da nasip etsin. lorkee misafirlerin gitmiş gözün aydınn. kıvırcık sende hoşgeldin tatlım. Eduttt aynı kilodayıss hee ama sende bebiş var bende ???
günaydın kuzularrrrrrrrrrr hepicinize hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrr
tatilden önceki son iş günüm 2 hafta olmayacağım inşallah, dün akşam valizin bi kısmını hazırladım bugünde diğer gidecekleri halledicem banyo yapıcam veeee tatil dönüşü uğraşmamak için ütü yapıcam kiiii inşallah üşenmezsem
canım eşine geçmiş olsun demek şifayı kaptı yine tam yaz gelmediğinden havalrın ne olduğu belli değil buda demektir ki insanın hastalanma zamanı umarım atlatır bian önce canım tatilide ekim gibim gidecekmişsiniz iyi olur sizin içinde canım
bugün ateşim 35.7 ye düştü kuzum nidense bu ay böle geçti benimkisi tablomu koyuverim
352c3b Ovulation charts on FertilityFriend.com
tatile git oh valla. kızkandım korkarım
halevimmm ben iyiyim kuzumm sadece zamana ihtiyacim varrr ,bunalimdayim su aralarrr siz bana bakmayinn ..ben sizi okuyom arada opuyom herkesii
ravza niye bunalımdasın bakim sen aktif hatunsun benim gibi eve tıkılsan ne etcen bozma bakim moralini
canim n bilim hayattan pek bir beklentim yok artik .sadece nefes alip veriyom yasiyonmu yasiyom isteeesagol canimm--
HALEVIMM sen bana takma ben de kendimi tanimiyom artkk.siz iyi olun iyi habreler getirin belki hayata dair bir umut yeserir icimdee
canim n bilim hayattan pek bir beklentim yok artik .sadece nefes alip veriyom yasiyonmu yasiyom isteeesagol canimm--
HALEVIMM sen bana takma ben de kendimi tanimiyom artkk.siz iyi olun iyi habreler getirin belki hayata dair bir umut yeserir icimdee
halevimmm ben iyiyim kuzumm sadece zamana ihtiyacim varrr ,bunalimdayim su aralarrr siz bana bakmayinn ..ben sizi okuyom arada opuyom herkesii
lorkeeeee napan sen her zamanki gibi misafirle gezmeyle vakit geçirion maşallah
selam hanimlar. maalesef giremiyorum hicVarmi yeni haberler?
Biz kizimla iyiyiz cok sükür. Daha öncede yazdigim gibi maalesef bir hafta hastanede kalmak zorunda kaldik. Kizm dogum esnasinda kakasini yapmis
e bide bu suyu yutmus. enfeksiyon kapmis yavrum bir hafta serum yedi. Kalp atislari düsüyordu bisürü makina bagliydi. cok kötüydü benim icin ama allahima cok sükür simdi evimizde ve cok iyiyiz. hepinizi öpüyoruz görüsürüz.
kızlar nasılsınız
kocam hasta 3 gundur
bugun ıse de gıtmedı yattı evde
yazamadım bı turlu
gırdım baktım cıktım ama
operım hepınızı
halevım tatıle gıdıyormussun ınslalah cook guzel gecer
edutum sen nasılsın pasayla aranız nasıl
rahatlar gelırsın ne guzel
ravzakus senı sevıyoruztr ye gelmıyormusun bu yaz
sana ıyı gelır dıye dusunuyorum
kıvırcan hala evmı temızlıyo anlamadım o da gırmemıs hıc
hosgeldın canım
oglunun fotoyu gordum masallah yaa
ne cabuk buyuduler ne guzel yaa
valla mısafırlerın arkası kesılmez cok sukur ıstanbul da olmanın avantajlarını yasıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?