Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

halevım ya aklımdaydın bugun hep
hatta dusundum bu kız hıc gırmemezlık yapmaz gec bıle olsa gelır yogundum yazar dıye merak ettıydım
neyse hayırlısı bakalım ıyı ol da
aman ıs guc bıtmıyo valla

günaydınlarrrrr hanımlar bizim minik uyudu da biraz size takılayım dedim herkes tatile gitmş herhalde ya bizde gitcektik ama ben cesaret edemedim daha çok küçük diye acaba hata mı ettim dersiniz ( bir ay daha rapor aldım çok şükür Allah devamını da nasip etsin. lorkee misafirlerin gitmiş gözün aydınn. kıvırcık sende hoşgeldin tatlım. Eduttt aynı kilodayıss hee ama sende bebiş var bende ???

tam gayelik öğle yemeği yedim mantı ve kızartma:))

kızım naaptın yaaa!!! ben diyetteyiiiimmm yapılır mı bu banaaa!!!

Günaydın bitter çikolatamız ve minik bitter meleği Nasılsınız? kızın nasıl oldu biraz hasta diyordun?
tatil konusuna gelince keşke gitseymişsin.Hiç bişeycik olmaz hemde ne güzel bebişin güneş alırdı. Biz Allahtan bir mani çıkmazsa bayram tatilinde gideceğiz.

Kıvırcan hoşgeldin... tetkikler konusunda tanıdık bulmuş olmanız çok iyi olmuş.Bende sizde kromozomla ilgili bir sorun çıkacağını pek sanmıyorum.Ama içiniz rahat etmiş olacak.tatilin yarıda kalmış olması kötü olmuş ama belki ilerleyen zamanda telafi edersiniz.

ben geldim kuzucanlarımmmmmmmmm

Kıvırım hoşgeldin kuzum tatilin yarıda kesilmiş eşinin iş durumu yüzünden neyseki biraz olsun gezmişsiniz canım, kromozon testlerinde eminim iyi çıkacaktır ama insanın içinin rahat etmesi daha önemli inşallah bu süreçte Rabbim meleğini nasip eder tatlım

Lorkecim hiç girmez olurmuyum kuzum yoğunluktan açamadım hiç ya benim ateşim o kadan düşük ki niden böle yaptı her ay yumurtlicaz diye bişi varmı ki çünkü ben yumurtlamayacağım sanırsam bu ay 36.1 den yukarı çıkmıyor ateşim diğer aylarda hiçççççç böle olmamıştı neyse hayırlısı diyelim her zamanki gibi

Gayecim Beren hanıma geçmişler olsun Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sende dikkat et kendine kuzum

Bitter çikolatam keşkem tatili iptal etmeseydin belki Melek hanıma iyi gelirdi neyse küçük de olsa bi tatil ayarlarsınız bi kaç günlüğüne tatlım sanada iyi olur

Edutummmmmm şehzade annesi sen nasılsın dr kontrollerin nasıl gidiyiiiiiiiiiiiii

Ayselim sende çocukla iş arası koşturup duruyon dimi bide ev işi de olmasa daha rahat edicen aslında

Gültunum senin paşada maşallah büyüyor seninde yarım gün iyi olmuş belli bi süre daha devam edicekmişsin daha iyi olur sana ve paşana canım

Ravzaaaaaaaaaaa hiç gelmiyon kızım yaaaaaaaaaaa arada iyi olduğunu belirtsende bize yeter kuzum öpüyoruz seni

canım hosgelmssın kımseyı bulamamıssın ama
bende gec geldım eve esım erken geldı hasta yatıyo maalesef ve en verımlı gunlerım de
o yuzden bız tam tatıl yaptık yazı hakkaten
bı dahakı ayda ramazan calısmalar yıne aksar hayırlısı bakalım
bızde tatılımızı ekım basında yapacagız
hem bıraz ortalık sakınlesmıs oluyo hem fıyatlar daha uygun o zamanlar
halevım her ay yumurtlamayabılrısın ve yumurtlamasan bıle regl olabılırsın tabıkı
ama bence suankı atesın gecte olsa yumuırtalayacaksın gıbı
sen olcmeye devam et tatıle kadr bence

günaydın kuzularrrrrrrrrrr hepicinize hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrr

tatilden önceki son iş günüm 2 hafta olmayacağım inşallah, dün akşam valizin bi kısmını hazırladım bugünde diğer gidecekleri halledicem banyo yapıcam veeee tatil dönüşü uğraşmamak için ütü yapıcam kiiii inşallah üşenmezsem

canım eşine geçmiş olsun demek şifayı kaptı yine tam yaz gelmediğinden havalrın ne olduğu belli değil buda demektir ki insanın hastalanma zamanı umarım atlatır bian önce canım tatilide ekim gibim gidecekmişsiniz iyi olur sizin içinde canım

bugün ateşim 35.7 ye düştü kuzum nidense bu ay böle geçti benimkisi tablomu koyuverim

352c3b Ovulation charts on FertilityFriend.com

safcan asıl senin bebeişin var...yani doğurmuş işlemi tamamlamışsın....ben bakalım ne kadarla giricem doğuma ne kadar kalacak

tatile git oh valla. kızkandım korkarım

halevimmm ben iyiyim kuzumm sadece zamana ihtiyacim varrr ,bunalimdayim su aralarrrsiz bana bakmayinn ..ben sizi okuyom arada opuyom herkesii

tatile git oh valla. kızkandım korkarım

ah kuzum sende doğumdan sonra şehzadenle geçireceğin vakitleri düşün motive olursun kuzum

halevimmm ben iyiyim kuzumm sadece zamana ihtiyacim varrr ,bunalimdayim su aralarrrsiz bana bakmayinn ..ben sizi okuyom arada opuyom herkesii

tamam kuzum iyi olda bize yeter inşallah Rabbim bu bunalımlarının arasında güzel bi melek nasip eder sana

kuzularr tatil havasımı esio ne:))

halevcim guzel tatil geçirmeni dilerim bol bol gez denize gir ye iç oohhh sefan olsun:)

edut ben geçen sene 4 aylık hamişken kuşadasında denize girdim bir hafta tatil yapmıştım kanama yada başka şikayetin yoksa git anacım

biz bebiş küçük die gitmekten vazgeçtik eşim haftaya izne çıkıo ya gorumceme istanbula yada ablmalarla 3-4 gunluğune ılgaza gideceğiz bakalım hangisi kısmet olucak.

bittem giden gidio valla ufacık bebelerle geçen sene tatildeyken minicik bebişlerle gelmişlerdi turistler duşun onlar ulke değiştirio biz 5-6 saatlik yolu gitmekten korkuoz daha doğrusu deniz guneş hasta edermiyiz die.biz goze almadık valla bu sene inşallah seneye bakalım

kvrım donmuşsun sonuçlar guzel çıkar inşallah senin eşin askerliği erteledimi nisanda demiomuydun

ravza niye bunalımdasın bakim sen aktif hatunsun benim gibi eve tıkılsan ne etcen bozma bakim moralini

gayeee kız bebeği pikniğe goturdun soğuk havada hasta eden tabi geçmiş olsun berenime

lorkeeeee napan sen her zamanki gibi misafirle gezmeyle vakit geçirion maşallah

canım benim sende iyi ol hepimiz güzel haberlerimizi verelim inşallah Allahın izniyle :97:

canlarım bugün erken çıkıyorum akşamda hazırlık yapacağımdan giremeyeceğim o yüzden şimdiden sizlere iyi akşamlar iyi hafta sonları biz yarın sabah çıkarız diye düşünüyoruz yola hayırlısı bakalım hepinizi çok çok öpüyorum tatilde girme imkanım olmayacak 2 hafta sonra görüşürüz canlarım sizleri seviyorum sizlerin yerinede gezer tozar yer içerim merak etmeyim hoşcakalın şinçilik

kuzu eminim her karanlık sabaha habercidir....azcık rahatla bakem lütfen...geçecek ben eminim yeterki sen dirayetli ol

halevim sana hayirli yolculuklar bol bol gezmeli tatillerrr..insallah iyi haberlerle sonuclanir su 2 hafta sonra herseyy

EDUTCANN sagolasin arkadasim insallahhh siz yinede dualarinizi eksik etmeyin benden ben ne kadar nakör olsamda size karsiiii

selam hanimlar. maalesef giremiyorum hic Varmi yeni haberler?
Biz kizimla iyiyiz cok sükür. Daha öncede yazdigim gibi maalesef bir hafta hastanede kalmak zorunda kaldik. Kizm dogum esnasinda kakasini yapmis
e bide bu suyu yutmus. enfeksiyon kapmis yavrum bir hafta serum yedi. Kalp atislari düsüyordu bisürü makina bagliydi. cok kötüydü benim icin ama allahima cok sükür simdi evimizde ve cok iyiyiz. hepinizi öpüyoruz görüsürüz.

kızlar nasılsınız
kocam hasta 3 gundur
bugun ıse de gıtmedı yattı evde
yazamadım bı turlu
gırdım baktım cıktım ama
operım hepınızı
halevım tatıle gıdıyormussun ınslalah cook guzel gecer
edutum sen nasılsın pasayla aranız nasıl
rahatlar gelırsın ne guzel
ravzakus senı sevıyoruz tr ye gelmıyormusun bu yaz
sana ıyı gelır dıye dusunuyorum
kıvırcan hala evmı temızlıyo anlamadım o da gırmemıs hıc
lorkeeeee napan sen her zamanki gibi misafirle gezmeyle vakit geçirion maşallah

hosgeldın canım
oglunun fotoyu gordum masallah yaa
ne cabuk buyuduler ne guzel yaa

valla mısafırlerın arkası kesılmez cok sukur ıstanbul da olmanın avantajlarını yasıyoruz

canım sıze de gecmıs olsun
neyse hersey yolundaymıs sımdı o yuzden kotu anıları unut
bebegın kucagında ne guzel ıste masallah

lorkem kocisine gecmis olsun iyi bakk bol vitamin yedir herifee

yok canim oyle bir plan yok henuzz,,,ohh ne guzell en iyisi sensin vallahi canin sikilmaz biri gelir biri giderr..snein icinde iyi yanii...keske senin gibi olsammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…