Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kuzularıııımmmmm yafrularııııııımmmm güzel hatunlarııııımmm nasılsınız? naparsınız?

Ben yine taş düşürüyorum.cumartesi günü ağrım olsu sabahtan.Öğlen özel hastaneye gittik bize yakın diye orada ultrason çektiler taş kanala düşmüş fakat 5mm'den düyük kendi düşmeye bilir ameliyat gerekebilir pazartesi ürolojiye gelin dediler.ağrı kesici yazıp yolladılar.
Pazartesi aynı hastanenin ürolojisine gideyim dedim SGK'lılar için randevu 1 ay boyunca dolu!!! bende Atatürk eğitim araştırma hastanesine gittim dün.Önce özeldeki raporları incelediler röntgen istedi.Bugün için de ilaçlı röntgen istedi.Akşam müshil etkisi yapan bir ilaç içtim ve mahvoldum.Gece hiç uyuyamadım.Neyseki çekildi ilaçlı röntgen denen meret.Yarın sonucu alıp göstericem. Beren bu arada babaannesine emanet... Baya büyüdü. artık herşeyi yemeye başladı sayılır.şehriyeli domates çorba,tarhana,yoğurt çorbası,yoğurt,büyümix,meyvelerin hepsini yiyor... Yavaştan emekleme girişimlerinde de bulunuyor.Kendini sürüye sürüye gitmek istediği yere gidiyo halının bi ucunda bırakıp öteki ucunda buluyorum. kendini sürüyemediği yere yuvarlanarak gidiyo
Bende durumlar böyle kızlar.Face'e cepten girebiliyorum ama foruma giremiyorum.keşke hepiciğinizin face'i olsa.En azından oradan takip ederdim.
Halev,Edut ve paşası,aysel'im,Lorkee'm,ravzişim,gultun,bebişko,kıvırcan,PrayforU,supreme,bitte,ekakal ........ tüm kızlar hepinizi öpüyorum...
En kısa zamanda daha uzun süreli yanınızda olmak istiyorum.Geçmiş yapamadım.Gelişmeler varsa kaçırmışımdır.Şu an zamanım çok kısıtlı. En kısa zamanda deriiin bir geçmiş yapacağım.

geçmiş olsun gaye
taş düşürmek kadar pis bişi yok
devlet hastanesinde yaptırmak istersen eşimi devreye sokabilirim
hemen yaparlar ameliyatını

geçmiş olsun tatlım umarım bian önce ameliyat olursunda atlatırsın, Beren hanımı büyütmüşsün maşallah ne güzel herşeyi yemeye başlamış

bacım geçmişler osun dende muzdaripim o taş konusunda benimkiler küçük .....4 aylıkken felan paşam bende düşürdüm bir tane...kötü bir deneyim.....

kız kuzun kocaman oldu ya, yerim yerrr

geçmiş olsun gaye

doktor karısı yerim kız seni danacannnnn.....senin sonuçların ne zaman çıkıyor kuzu yaaaa

gunaydın kızlar :79:
bugun mukabele baslıyo bende 11 le 12 arası olacak ınsallah
sonrasında gelıcem sımdı bıraz ısım var

gayeee cook gecmsı olsun bu arada
Allah sıfa evrsın ınsallah kolaylıkla halledersınız

ay Allah kabul etsin bacımmmm..........benimde evlilik yıldönümüm yarınnn

gunaydın kızlar :79:
bugun mukabele baslıyo bende 11 le 12 arası olacak ınsallah
sonrasında gelıcem sımdı bıraz ısım var

günaydın canım Allah kabul etsin

ay Allah kabul etsin bacımmmm..........benimde evlilik yıldönümüm yarınnn

vayyyyyyy kaç yılı geride bırakıyorsunuz bakem bu seferki daha bi özel kutlanmalı malum artıkın 3 kişisiniz

doktor karısı yerim kız seni danacannnnn.....senin sonuçların ne zaman çıkıyor kuzu yaaaa

4 ay sonra dedi
ekime geliyo

ramazan sonrası ankaraya gidersek bi daha konuşucaz hastaneyle bakalım beklemek zor olucak
çok korkuyorum zaten sonuçlardan

sonunda 6 lı rakamları gördük uzun bi aradan sonra çok mutlu oldum
69.8 im artık züpper bişi darısı
EDUTUN başına
ya pardon edutun göbegine

geçmiş olsun gaye

kıvırcan teşekkür ederim teklifin için.Henüz kesin değil durum.Dün ilaçlı röntgen çekildi bugün sonuca bakacaklar.Bakalım ne diyecekler.

geçmiş olsun tatlım umarım bian önce ameliyat olursunda atlatırsın, Beren hanımı büyütmüşsün maşallah ne güzel herşeyi yemeye başlamış

Sağol Halev'im.Her yıl bu taş düşürme seramonisinden bıktım artık.Taşları biriktirip ev yapcam diyorum Beren feci oldu valla.Sanırım baya yaramaz bi kız olcak.Dişleri çıksa bizi bile yer Ama kilosu yok.Anne babasına çekmedi neyseki.

bacım geçmişler osun dende muzdaripim o taş konusunda benimkiler küçük .....4 aylıkken felan paşam bende düşürdüm bir tane...kötü bir deneyim.....

kız kuzun kocaman oldu ya, yerim yerrr

Ahha ahhh çeken bilir canım bu böbrek olayını. Çok çabuk büyüyorlarmış gerçekten.hergün biraz daha ilerliyor gelişimi.

Teşekkür ederim Lorkee'm. Allah kabul etsin mukabelen başlıyormuş.Valla bu yıl oruç nasıl geçecek bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun.

LORKEM hayırlı olsun mukabelen. çook uzun zamandır katılamıyorum hiç. ne güzel evinde olması da..

kıvrıcıgım ya zayıflamışın ne hoş , ben seksenlere dogru gidiyom. yuvarlanarak gidicem yakında. diyete başlıcam inşallah ama ramazan geldi sporada gidemem ne yapcam bilmiyorum.

edut nice yıllara canımcım

gaye geçmiş olsun facede de gördüm çok zor valla kolay gelsinde cabucak düşür inşallah..

eee çabuk kilo ver ki ikinci tur için bekliyoruz seni
maşallah oğluşun kocaman oldu
hadi devam et bizle ikinci için
biz daha çok bekleriz nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…