Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canım sen sımdı bendede sorun var vs dıye dusunup pko nun asıl sebebı olan strese daha cok gırıp hormonlarınla oynama

esının sayı ve hız duzelırse bıraz senın ısın bı yumrutlama takıbıne bakar

bugun bı arkadasın hamıle haberı geldı mesela
esındede ayı hız problemdı kendıde pkoydu
baktılar esının sayısı duzeldı son tetstte bıraz
hemen bu ay yumrta gelıstırıcı catlatma ıgnesı ve suan hamıle masallah

yanı bayanların tedaavısı daha kolay ve kısa surelı halledılebılıo
ama erkeklerın kı bıraz daha uzun suruyo

ivet hatta beklemiyorlar bile bazen örnek:ben

tabi stres en büyük kaynak zaten arada bi düşünüyom acaba mı diye de hele bi eşim gidip görünsün de o zamana kadarda ilaçları kullanır bende soğan kürü yaparım 1 ay diğer ayda incir kürü yaparım olmazsa bişilerle uğraşmaya çalışalım yine,

işte erkeklerin sorunları daha zor ve uzun bi süreçde düzeldiği için insan zamanla kendinde de aramaya başlıyor ki Allah korusun

hatun ornek olarak karsımızda evet Rabbım bekletmedı daha fazla ılk denemedı nasıb ettı oglunu cok sukur

hamdolsun ..... ama dediğim gibi kuzular beklememek laızm....ben eşim ikna olmadan ben kendi tarafımız halletmiştim...tabi zamanı var kesinlikle ama insanoğluda çabalamalı bacım

hamdolsun ..... ama dediğim gibi kuzular beklememek laızm....ben eşim ikna olmadan ben kendi tarafımız halletmiştim...tabi zamanı var kesinlikle ama insanoğluda çabalamalı bacım

evet güzelim örneğimiz sensin çok şükür ki, biliyorsun ki bizde çırpınıyoruz herşeyi yapmaya uygulamaya çalışıyoruz ama dediğin gibi nasip ki inşallah daha fazla uzun sürmeden gelir miniklerimiz

keısnlıkle ole canım
bız elımızden gelenı yapıp ole beklemelıyız

benım esımde doktor 1.derece ınce damarlar dedı dıe amelıyatı ertelıyo ama onun dıısnda herkes varıkoselın gıtgıde ılerleyebılen bısye oldugunu soyluyor bakalım vıtamın vs takvıyemızle durum nedır bayram sonu test yaptırıp ona bakıcaz

bunlara ragmen duzelme oılmadıysa varıkoselın caresıne bakmamız gerektıgını dusunur sanırım o zaman kendısı de artık

bence sizde varikosele gerek yok....değerleriniz çok düşük değildi galiba

öyle bacım...zaman aslında..allahım inşallah hepimize zamanında hayırlısıyla sınavımız olmayan evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinnnnn...........

bence sizde varikosele gerek yok....değerleriniz çok düşük değildi galiba

canım oylede bu varıkosel ılletı ılerleme ıhtımalı de cokmus
az once arkadasımla konsutum
esının varıkosel ılerlemıstı 3. derece olmustu amelıyat oldular sonunda
sonra 1 yıl bekleyıp tup denedıler tutmamıs maalesef

o yuzden ben sımdıden halletsın ıstıyorum aslında
yanı hamıle bıle kalsam amelıyatı olması taraftarıyım

neyse dedıgım gıbı sımdılık sesımı cıkarmıyorum ekıme kadar kafamızı dınlıyoruz hayırlısı bakalım

kizlarrrr

opuyom herkesiii..

KVRCKK gecmis olsun guzelimmm.ama insalaah esinin taini daha gelismis bir yere cikar ve sende en azindan doktora gitmek icin bile ankara yolcusu olmasiinn canimmm hepp problem oluyo oturdugunuz yerden dolayii.....

BITTEMM kucuk melegine cok gecmis olsun canimmm havalar turkiyede bbeekler icin hicde iyiy degill sanirimm.....

EDUTCANNNN

Roba 58700 - Dream World 2 Kinderzimmer Komplett-Set, mit 2-türigem Schrank, Wickelkommode und Bett (ohne Textilien): Amazon.de: Baby

Kinderzimmer Laura groß von Pinolino 100025G: Amazon.de: Baby

Kinderzimmer 'Cube' breit, groß Pinolino: Amazon.de: Baby

canimm bende kendimce sana fikir olarak aradim normal olarak bu tarzlar var buradada ve alt alma yerinin o duvar kismina raf koyularya genelde bezler ve popo almak icin cesitli krem v.s seyler elinin altinda rahatlikca bebsini rahatlastira bilirsin odalarda halinin ustunde v.s gibi yerlerde cocuk ve senin icin riskli olabilirr ..benim hosuma gidiyoo...insallah saglikla buyutursun bebsinii canimm

HALEVIMM benimde bugun geldi kuzu kirmizilar ayni gundeyiz yanii ..esim kendiliginden dedi agustosta o tatile giriyo ve doktora gitcem dedi aam sozunu tutarmi bilemiyorumm.

lLORKEMMM kuuuzuu sen eskisehirde yapamazsin en iyisi oturdugun yerde otur buyuklerle fazla yakinda olmamak daha iyyi kuzu dedigin gibi hepp ortada kalirsinn..#

kizlarrrr

lLORKEMMM kuuuzuu sen eskisehirde yapamazsin en iyisi oturdugun yerde otur buyuklerle fazla yakinda olmamak daha iyyi kuzu dedigin gibi hepp ortada kalirsinn..#

hosgledın ravzam nasılsın
nası gıdıo ıs hayatı
tatılınız veya ıznınız varmı

neler yapıyorusun ıs dısında gezıyorsun sanırıım sende hsonları falan

hosgledın ravzam nasılsın
nası gıdıo ıs hayatı
tatılınız veya ıznınız varmı

neler yapıyorusun ıs dısında gezıyorsun sanırıım sende hsonları falan

hosbulduk canimm . n olsun ayni tas ayni hamam degsiiklik yok is var gidiyom geliyom burasi bir kosusturmaca insan gune yetisemioyo kuzuu .izin yok busene gibi aama bellide olmasss

hosbulduk canimm . n olsun ayni tas ayni hamam degsiiklik yok is var gidiyom geliyom burasi bir kosusturmaca insan gune yetisemioyo kuzuu .izin yok busene gibi aama bellide olmasss

kosturmaca olması en guzelı canım
oyle ddegılmı
bı bakıyrosun aksam oluyor
kafanda kotu seyler dusunecek vaktın kalmamıs oluyor

ben sevıyorum yogunlugu
hele bı ramazan baslasın daha da guzel olacak ınsallah

aynen oylee ama belirli bir saate kadar kosusturuyosun sonra bol zamanin oluyo ama heryer kapali oluyoo elin kolun baglii..ayrica ramazandan hicc birsey anlamiyoruz dusunsene bir ezan sesine bile hasretizzzz

aynen oylee ama belirli bir saate kadar kosusturuyosun sonra bol zamanin oluyo ama heryer kapali oluyoo elin kolun baglii..ayrica ramazandan hicc birsey anlamiyoruz dusunsene bir ezan sesine bile hasretizzzz

haklısın canım sızde daha farklıdır ramazan
turklerın yogun oldugu yerlerde ramazan etkınlıklerı falan oluyodru
uzak mı sıze
en aızndan bı kac gun gıdıp o havayı soluyabılırsınız belkı degısıklık olur

canım çok sağolasın virüs kapmış minik kızım şimdi iyi Allaha şükür. Sende iyisin moralin iyi sevindim canım maşallah

canım sende iyisin dimi :) arginmax selenyum keçiboynuzu ameliyat bilimum herşeyi denedik boşa gitmedi çok şükür sizde kullanın ihmal etmeyin:94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…