- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.801
şimdi bizde yumurlama ile ilgili sorun oluyor ama sizdeki asıl sorun eşin....çünkü bizimki tedavi olunacak bişi....
proxeed plusı biliyorum kuzum bi ara sormuştum eczaneye 150tl demişti kutusuna ve içinde 15 günlük içim vardı ayda 300tl yapar ve gerçektende tuzlu, arginmax yanında 2 ilaç daha kullandırttırıyorum zaten kocişime yani günded 8 hap alacak pazartesiden itibaren hem enerjide veriyor iyi de olur
bizde varikosel yoktu en azından drlar böle bişi demedi hiç şuan ki durum nedir ne değildir bilemiyorum tatlım spermler heran değişiklik gösterebiliyor ya belki de sorun bendedir diye düşünmeden de edemiyorum açıkcası sonuçta düzensiz bir adetim var pkoluyum ve yumurtlayıp yumurtlamadığımı hiç bilmiyorum çünkü akıntıya dair bişey görmedim düzenli bi dra gitmek istiyorum artık eşime de söledim sigortayı arayacaktı bakalım olmadı bi daha sigorta yaptıracağız başka bi hastaneyle bakalım yaaa
canım sen sımdı bendede sorun var vs dıye dusunup pko nun asıl sebebı olan strese daha cok gırıp hormonlarınla oynama
esının sayı ve hız duzelırse bıraz senın ısın bı yumrutlama takıbıne bakar
bugun bı arkadasın hamıle haberı geldı mesela
esındede ayı hız problemdı kendıde pkoydu
baktılar esının sayısı duzeldı son tetstte bıraz
hemen bu ay yumrta gelıstırıcı catlatma ıgnesı ve suan hamıle masallah
yanı bayanların tedaavısı daha kolay ve kısa surelı halledılebılıo
ama erkeklerın kı bıraz daha uzun suruyo
canım sen sımdı bendede sorun var vs dıye dusunup pko nun asıl sebebı olan strese daha cok gırıp hormonlarınla oynama
esının sayı ve hız duzelırse bıraz senın ısın bı yumrutlama takıbıne bakar
bugun bı arkadasın hamıle haberı geldı mesela
esındede ayı hız problemdı kendıde pkoydu
baktılar esının sayısı duzeldı son tetstte bıraz
hemen bu ay yumrta gelıstırıcı catlatma ıgnesı ve suan hamıle masallah
yanı bayanların tedaavısı daha kolay ve kısa surelı halledılebılıo
ama erkeklerın kı bıraz daha uzun suruyo
ivet hatta beklemiyorlar bile bazen örnek:ben
hatun ornek olarak karsımızda evet Rabbım bekletmedı daha fazla ılk denemedı nasıb ettı oglunu cok sukur
hamdolsun ..... ama dediğim gibi kuzular beklememek laızm....ben eşim ikna olmadan ben kendi tarafımız halletmiştim...tabi zamanı var kesinlikle ama insanoğluda çabalamalı bacım
hamdolsun ..... ama dediğim gibi kuzular beklememek laızm....ben eşim ikna olmadan ben kendi tarafımız halletmiştim...tabi zamanı var kesinlikle ama insanoğluda çabalamalı bacım
keısnlıkle ole canım
bız elımızden gelenı yapıp ole beklemelıyız
benım esımde doktor 1.derece ınce damarlar dedı dıe amelıyatı ertelıyo ama onun dıısnda herkes varıkoselın gıtgıde ılerleyebılen bısye oldugunu soyluyor bakalım vıtamın vs takvıyemızle durum nedır bayram sonu test yaptırıp ona bakıcaz
bunlara ragmen duzelme oılmadıysa varıkoselın caresıne bakmamız gerektıgını dusunur sanırım o zaman kendısı de artık
evet güzelim örneğimiz sensin çok şükür ki, biliyorsun ki bizde çırpınıyoruz herşeyi yapmaya uygulamaya çalışıyoruz ama dediğin gibi nasip ki inşallah daha fazla uzun sürmeden gelir miniklerimiz
bence sizde varikosele gerek yok....değerleriniz çok düşük değildi galiba
kizlarrrr
lLORKEMMM kuuuzuu sen eskisehirde yapamazsin en iyisi oturdugun yerde otur buyuklerle fazla yakinda olmamak daha iyyi kuzu dedigin gibi hepp ortada kalirsinn..#
hosgledın ravzam nasılsın
nası gıdıo ıs hayatı
tatılınız veya ıznınız varmı
neler yapıyorusun ıs dısında gezıyorsun sanırıım sende hsonları falan
hosbulduk canimm . n olsun ayni tas ayni hamam degsiiklik yok is var gidiyom geliyom burasi bir kosusturmaca insan gune yetisemioyo kuzuu .izin yok busene gibi aama bellide olmasss
aynen oylee ama belirli bir saate kadar kosusturuyosun sonra bol zamanin oluyo ama heryer kapali oluyoo elin kolun baglii..ayrica ramazandan hicc birsey anlamiyoruz dusunsene bir ezan sesine bile hasretizzzzkosturmaca olması en guzelı canım
oyle ddegılmı
bı bakıyrosun aksam oluyor
kafanda kotu seyler dusunecek vaktın kalmamıs oluyor
ben sevıyorum yogunlugu
hele bı ramazan baslasın daha da guzel olacak ınsallah
aynen oylee ama belirli bir saate kadar kosusturuyosun sonra bol zamanin oluyo ama heryer kapali oluyoo elin kolun baglii..ayrica ramazandan hicc birsey anlamiyoruz dusunsene bir ezan sesine bile hasretizzzz
hosbulduk canimm . n olsun ayni tas ayni hamam degsiiklik yok is var gidiyom geliyom burasi bir kosusturmaca insan gune yetisemioyo kuzuu .izin yok busene gibi aama bellide olmasss
haklısın canım sızde daha farklıdır ramazan
turklerın yogun oldugu yerlerde ramazan etkınlıklerı falan oluyodru
uzak mı sıze
en aızndan bı kac gun gıdıp o havayı soluyabılırsınız belkı degısıklık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?