Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

çok yorgunum ya hastaneden dün geldim bugünde evimi temizledim akşama annemler gelecek yarında eminönüne gidicez sanırım iyice pert olacağım.sen nerelerdesin msn de yoksun?

kocaman oldum...bildiğin şişko
güzel şişkom nassın
annem babam kocam kestırıyolar
bende kactım 2 dk yanınıza
çok yorgunum ya hastaneden dün geldim bugünde evimi temizledim akşama annemler gelecek yarında eminönüne gidicez sanırım iyice pert olacağım.sen nerelerdesin msn de yoksun?

canım nasılsın gorunmuyorsun pek
ne kadr az kaldı ıkınızınde yaa masallah
daha dun gıbı mujde verıdgınız gunler

şükür diyelim lorkecim girip okuyorum zaman zaman sizleri hava çok sıcak bitiriyor resmen sayılı zaman çabuk geçiyor canım benim doğum 16 eylül gibi kısmet olursa eşine çok geçmiş olsun canım benim.sizlere dua ediyorum hep rabbim gönlünüzdekini tez vakitte hayırlısıyla versin inşallah.

selam kızlaaarrr...
nasılsınız? sizleri çok özledim. ara ara girip bikaç sayfa okuyup kaçıyorum.maşallah hamişlerin az zamanları kalmış. rabbim kolaylık versin. sıcaklarda çok zor... hamiş kalmak isteyenlere de bu mübarek aylarda bebişlerini versin allahım... hepinizi çok öpüyorum. Kenan Paşa nın siz teyzelerine çok selamı var :) resmimizi ekliyoruz. bakalım begenecekmisiniz...

bacımmmm...annecikler yanında keyfin yerinde maşallah.....öperimmmm

günaydın topikimiz güzel anneleri, anne adayları veeeeeee anne aday adayı olmak için can atan annecikleriiiii herkeslere hayırlı haftalar hayırlı ramazanlarrrrrr

güzel şişkom nassın
annem babam kocam kestırıyolar
bende kactım 2 dk yanınıza

demek anne baba geldi ne güzel vakit geçer sana şimdi canım

maşallah sende kocaman olmuşsun mirandacım az kalmış Allahım sağlıkla kucağına versin inşallah duaların içinde teşekkür ederim

kim beğenme bu sıpayı maşallah yaaaaaaaaaa pek bi büyümüş adam olmuş bizde seni ve oğluşunu öpüyoruz canım

günaydınnn hatunlarrrrrr............hayırlı ramazanlar

günaydın şehzade annesi

günaydınnn hatunlarrrrrr............hayırlı ramazanlar

bacımmmm...annecikler yanında keyfin yerinde maşallah.....öperimmmm
canım nasılsınız
hepımızın Ramazanı mubarek olsun dolu dolu gecsın ınsallah
operım kuzunu ve senı
valla halevım raamzanın ılk gunlerı yalnız bırakmadılar bızı saolsunlar
ama yarın gece veya cars gıdecekler
neyse buna da sukur tabıkı
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar

saol pınarcım sızede ınsallah

sağolsunlar bi kaç günde olsa gelmişler kuzum ilk günlerin yalnız geçmedi en azından

hayırlı ramazanlar sevgili arkıdeşlerim

sanada hayırlı ramazanlar çikolatammmmm

kenan paşaya maaşallah kocaman olmuş
tubiş umarım iyisindir
kızlar hepinizi çok kocaman öpüyorum

teşekkürler canım iyiyiz çok şükür.
iftar koşuşturması başladı şimdiden.
sen nasılsın ne var ne yok

kim beğenme bu sıpayı maşallah yaaaaaaaaaa pek bi büyümüş adam olmuş bizde seni ve oğluşunu öpüyoruz canım

teşekkürler teyzesi :) harbiden sıpa oldu

hayırlı ramazanlar sevgili arkıdeşlerim

sanada hayırlı ramazanlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…