Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

yine canım sıkıldı ya

kan pıhtılaşması topiğinde
iğne olduğu halde birsürü insan bebeğini kaybediyor
dün yine bi kürtaj olayı olduı topikte
bunları duydukça korkudan ölüyorum
çok kötü çokkkkkkkk

ya kuzum sende kesin kan pıhtılşaması teşhisi konulmadı ki.....sen ne arıyorsun o topiklerde okuma bakayımmmm kızcam haaa

ya kuzum sende kesin kan pıhtılşaması teşhisi konulmadı ki.....sen ne arıyorsun o topiklerde okuma bakayımmmm kızcam haaa

nasıl konulmadı ya
böyle mi takip ediyoruz birbirimizi kırılıyorum ama
tasdikli devlet hastanesinden onaylı 4 mutasyonum var hemde bir yada 2 değil tam
4 pıhtılaşmam var

aylardır aspirin kullanıyorum
her gebeliğimde iğne olucam diyorum
hemde 0.2 0.3lük değil
tam 0.4 lük iğne kullanıcam
aşkolsun yani

ya kızım sen demedinmi en son benim değellerim normalden yüksek...normalde pıhtılaşmada düşük oluyor...doktorların kafası karıştı diye....aaaaaaaaaaa ben kızcam ama

ya kızım sen demedinmi en son benim değellerim normalden yüksek...normalde pıhtılaşmada düşük oluyor...doktorların kafası karıştı diye....aaaaaaaaaaa ben kızcam ama

yok sen çok eskide kalmışsın kuzu o 1 sene önceki olay
o olaydan sonra hastane köşelerinde rezil olup başımı duvarlara vurup zorla pıhtılaşma testlerini yaptırdım bundan tam 6 yada 7 ay önce
ve 4 mutasyon tespit edildi hemen aspirine başladım
bunları kaçırmışsın

yok bacım asprine başladığını ve kullandığını biliyorum, 6-7 ay öncekini hakkatten hatırlamıyorum ya...unutkan yaşlı oldum ben....ama öle bana gider yapma yolarım

yok bacım asprine başladığını ve kullandığını biliyorum, 6-7 ay öncekini hakkatten hatırlamıyorum ya...unutkan yaşlı oldum ben....ama öle bana gider yapma yolarım

sıkar o biraz o göbekle
asıl ben bu fit vücutumlan yolarım seni karnındakine bakmadan

huu nassınız halevım kıvırım edutum
kıvırıma bende olumsuz seylerı okudugu ıcın kızıyorum
Allah nasıb eder ve hamıle olursan zaten doktorlar sana yol gosterecek vs yapman gerekenı yapıp teveekul edeceksın
bebegımı kaybedıcem dusuncesılyle baslanmaz bu ıse yanı

sıkar o biraz o göbekle
asıl ben bu fit vücutumlan yolarım seni karnındakine bakmadan

dur sen bekle azcık işim azalsın bakıcam 6-7 ay önceki mesajlarına bir bulamamamyım o zaman yandın sen kızım.....bu arada üzerien oturur tek tek yolarım kafanı

e bende ondan kızdım ama o bana sardı:)) manyak kızım bu...
sen nasılsın bir tanecik lorkem.....

cok sukur canım ya ıyıyım valla
bugun esım gıdınce uyumayı tercıh ettım 10 da kalktım ıyı yaptım sanırım cunku sahurda tuttu basım malesef
suan mısafırler gelecek mutfaga bıraz cekı duzen vermem gerekıyo sadece

sen ne zaman gıdıcen beratı gormeye ınsalah
ben senı gormeye ne zaman gelıcem bıde :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…