Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydınnnnkaydirigubbakcemile2

sana da gunaydın canım ...
cıkabıldın mı tatıl modundan bakalım ...

ben sımdı cıkıcam kızlar bankaya gııdıom gelınce gorusuruz...

çoktan çıktım tatil modundan canım bi kaç gün erken dönmüştük çünkü hadi kolay gelsin sana canım

şekercim özledim seni:teselli:
ben de ben de onu demıstım ıste kaydirigubbakcemile5
tekrar hoşgellddiiimmmmmmm
tatilcillerrr...hoşgeldiniizzzz...nasılsınız bakalıımmmmm......

kııızzz 62 gunun kalmııııııssss ohaoldumsmile
nasıı heyecan varmı

bu arada supreme dun gelmedı artık sıra sıra gelmeyenlerden suphelenıyorum
sırada supreme ve sebın var dımı once

kız lorkeee...bak yumurtlaman gecikse bile adet gecikmiyor...kaç ün geciktin sen

ayy sorma lorkem yaaa.. az kaldı.. bu h.sonu rapor alıcam çalışabilir raporu.. yani istesem resmi olarak doğum iznine ayrılabilirim =)))
inş vaktinde zamanında gelir erken gelmez miniş.. o kadar yoğunuzki hiç heyecan yapmaya fırsatım olmuyo =))) ne bebeğe isim bulduk, ne doğum çantamı hazırladım, ne aldığım şeyleri yıkadım... hiç birşey yapamadım =( şu yoğunluğu bir atlatsak =((( hayırlısıyla
evt sırada sebinle supreme var... inş hayırlısıyla pınar gibi bebişleri alırlar kucaklara

ya kızlar sormayın....hafta sonu gittiğimiz gruptan herkez ishal ve kusuyor...ben iyiyim diyordum deli gibi mide ağrım var...anammm

günaydın fıstıklar
nasılsınız?
dün foruma giremedim bir türlü
sürekli hata verdi nihayet bugün burdayım
sizleri çok özledim

ya kızlar sormayın....hafta sonu gittiğimiz gruptan herkez ishal ve kusuyor...ben iyiyim diyordum deli gibi mide ağrım var...anammm

sebep ne canım yediğiniz birşeyden mi

günaydın fıstıklar
nasılsınız?
dün foruma giremedim bir türlü
sürekli hata verdi nihayet bugün burdayım
sizleri çok özledim

hoşgeldin canım günaydın

canım az kalmış senin evet inş. zamanını bekleyip dünyaya gelir oğluşun :))
supreme den haber yok ama forumdaki sorundan giremediğini düşünüyorum

aman dikkat et kuzum hava çok sıcak ama en ufak esintiden etkilenebilirsin
dikkatli olman lazım

evet kuzum......

Günaydın kızlar....!!! Nasılsınız? havadisler var mı?
Ben dün işe gelmedim :) Dün akşam annem ve teyzemler çaya geleceklerdi evim pislik içindeydi.. yaklaşık 5,5 saatte evi ancak temizledim...Birşeyler hazırladım... Akşam çayımızı içtik oturduk muhabbet falan filan... Vee bugün yine sahalardayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…