Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

dikkat et kendine canım

kısss ne temizliğii çıldırdın herhal :1shok:

kısss ne temizliğii çıldırdın herhal :1shok:

Valla basbaya ev temizliği ve misafire hazırlanma durumu Bafo'cum... Mecburdum... çünkü yardım edebilecek kimsem yok... Çok yoruldum ama yapmak zorundaydım çünkü ev hem pis hemde feci dağınıktı.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr.. bugün beni de sahalarda göreceksiniz :) bugün KKTCde resmi tatil. Mutlu barış hareketının yıl dönümü.

Valla bugün sanırım dünkü yorgunluğun acısı çıkıyor Hande'cim . Kolumu kaldıracak halim yok valla... zaten çok sıcak hava :bbo:....

ben geldım kızlar nasılsınız bakalımm
kız lorkeee...bak yumurtlaman gecikse bile adet gecikmiyor...kaç ün geciktin sen
bacım ama soyolekı ben hep 16. gun yumurtluyordum bu sefer cok barız 21. gun ve 23. gun o akıntıdan geldı
normalde 17 sınde bılemedın 18 ınde dıye hesapladım reglımı
bugun ayın 20 sı zaten bakalım bana kalırsa cuma gunu falan gelır sanırım
ya kızlar sormayın....hafta sonu gittiğimiz gruptan herkez ishal ve kusuyor...ben iyiyim diyordum deli gibi mide ağrım var...anammm
ayy cok kotu yaa gecmıs olsun bol su ıc dıkkatlı ol sıcaklarda kotu etkılıo zaten

ooo kolay gelsın dıom bu kız nerelrde gelmemezlık yapmazdı
bende dun temızlık yaptım ama salına salına
acelem yok dıye

bafom nasılsın kuzum...özledim ben snei vallla

canım benim.... bende sizi ölzedim. tatil sonrası işler beni mahvetti. bugun sakin biraz.

sıcaklar fena... bizim kız da pek harektli vallahi tepik tepik üstüne maşallah...

onun dısında 11 kilo aldım... büyüyorummmmmmmmm guclubacismile

ödedin mi bakimm faturaları. benimde otomatik ödemede ne olduysa su faturası katlanarak gelmiş onu ödemem lazım ama bu sıcakta çook üşeniyorum ya

slmmm hatunlarrr ben geldim

çok şükür bugun birileri var yahu sempatiksalakcinni
hosgeldın gultun evet ya sukur ıkı cıft laf edebılıcez bugun

gercektenmııı
hıc caktırmıon kız fotolarda
gercı sanırım bılerek elbıse falan gıydın heee aklinialirimsmile

ödedin mi bakimm faturaları. benimde otomatik ödemede ne olduysa su faturası katlanarak gelmiş onu ödemem lazım ama bu sıcakta çook üşeniyorum ya

yok bacım ya fatura ıcın bankaya gıtmıom evden halledıom da
para yatıracaktım onu halleettım
bıde renklı etamın ıplerı aldım kardeısme seccadde ıslıcem ınsallah

ne guzel bende çok severim seccade işlemesini çeyizimdeki seccadelerin çoğunu kendim yapmıştım zati dantel felan bilmem etamin işlemek hem kolay hem zevkli gelio bana :hulya:

çok severim etaminiiiiiiiiiiiiiiii

ay iyi hatırlattın bende doğuma kadar bir tane yapayım en son liseden mezun olunca annemle iddaya girmiştim. 5 6 minareli çok zor bir motif seçtim yaamazsın dedi ziyan etme boşuna demişti. bende inadımdan 1 ahftada bitirdim ve çeyizime koymuştum.
üstüne birde ödül kot pantolon almıştım sempatiksalakcinni

örneğini koysana foto bende öğlende alayımda başlıyım çok heveslendim şmdiolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…