- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.221
canım ya iyiyim bende ctesi doktora gittik 3haftan var dedi, ama bebek küçükmüş hiç kalkmıcaksın yatıcaksın bebek büyüsün dedi. benimde akşamları ayaklarım şişiyo :bbo: böyle yani.. sen nasılsın nevar ne yok oğluşun napıyo
Günaydın kızlar....!!! Nasılsınız? havadisler var mı?
Ben dün işe gelmedim :) Dün akşam annem ve teyzemler çaya geleceklerdi evim pislik içindeydi.. yaklaşık 5,5 saatte evi ancak temizledim...Birşeyler hazırladım... Akşam çayımızı içtik oturduk muhabbet falan filan... Vee bugün yine sahalardayım :))
ay kuşumm uykun gelmeye başlamış :CüvCüv: bebiştendir
kısss ne temizliğii çıldırdın herhal :1shok:
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr.. bugün beni de sahalarda göreceksiniz :) bugün KKTCde resmi tatil. Mutlu barış hareketının yıl dönümü.
bacım ama soyolekı ben hep 16. gun yumurtluyordum bu sefer cok barız 21. gun ve 23. gun o akıntıdan geldıkız lorkeee...bak yumurtlaman gecikse bile adet gecikmiyor...kaç ün geciktin sen
ayy cok kotu yaa gecmıs olsun bol su ıc dıkkatlı ol sıcaklarda kotu etkılıo zatenya kızlar sormayın....hafta sonu gittiğimiz gruptan herkez ishal ve kusuyor...ben iyiyim diyordum deli gibi mide ağrım var...anammm
Günaydın kızlar....!!! Nasılsınız? havadisler var mı?
Ben dün işe gelmedim :) Dün akşam annem ve teyzemler çaya geleceklerdi evim pislik içindeydi.. yaklaşık 5,5 saatte evi ancak temizledim...Birşeyler hazırladım... Akşam çayımızı içtik oturduk muhabbet falan filan... Vee bugün yine sahalardayım :))
bafom nasılsın kuzum...özledim ben snei vallla
ben geldım kızlar nasılsınız bakalımm
bacım ama soyolekı ben hep 16. gun yumurtluyordum bu sefer cok barız 21. gun ve 23. gun o akıntıdan geldı
normalde 17 sınde bılemedın 18 ınde dıye hesapladım reglımı
bugun ayın 20 sı zaten bakalım bana kalırsa cuma gunu falan gelır sanırım
ayy cok kotu yaa gecmıs olsun bol su ıc dıkkatlı ol sıcaklarda kotu etkılıo zaten
ooo kolay gelsın dıom bu kız nerelrde gelmemezlık yapmazdı
bende dun temızlık yaptım ama salına salına
acelem yok dıye
hosgeldın gultun evet ya sukur ıkı cıft laf edebılıcez bugunslmmm hatunlarrr ben geldim
çok şükür bugun birileri var yahu sempatiksalakcinni
canım benim.... bende sizi ölzedim. tatil sonrası işler beni mahvetti. bugun sakin biraz.
sıcaklar fena... bizim kız da pek harektli vallahi tepik tepik üstüne maşallah...
onun dısında 11 kilo aldım... büyüyorummmmmmmmm guclubacismile
ödedin mi bakimm faturaları. benimde otomatik ödemede ne olduysa su faturası katlanarak gelmiş onu ödemem lazım ama bu sıcakta çook üşeniyorum ya
hosgeldın gultun evet ya sukur ıkı cıft laf edebılıcez bugun
gercektenmııı
hıc caktırmıon kız fotolarda
gercı sanırım bılerek elbıse falan gıydın heee aklinialirimsmile
ödedin mi bakimm faturaları. benimde otomatik ödemede ne olduysa su faturası katlanarak gelmiş onu ödemem lazım ama bu sıcakta çook üşeniyorum ya
nerde gördün kısss
yok bacım ya fatura ıcın bankaya gıtmıom evden halledıom da
para yatıracaktım onu halleettım
bıde renklı etamın ıplerı aldım kardeısme seccadde ıslıcem ınsallah
yok bacım ya fatura ıcın bankaya gıtmıom evden halledıom da
para yatıracaktım onu halleettım
bıde renklı etamın ıplerı aldım kardeısme seccadde ıslıcem ınsallah
eee facebooktakı fotolara baktım tatıl footolarınız vardı yaa :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?