Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ya bu adaçayının marifeti neymiş böyle şaşırdım ben tuhaf geldi
bu arada edutum hani bişi demiştin ya bana adı speeed miydi neydi eşime bunu gösterdim
normalde hiçbişey kullanmama müsade etmez o ilacı araştırdı şöyle bi çok mantıklı kullanılabilir hatta süper bişey dedi şaşırdım burda bulabilirsem alıcam

adaçayını bende deneyeceğim zararsız nasıl olsa.onumuzdeki hafta çalışmalar başlıycak ve havalar duzelio iki gunde bir yapabilirsek çalışıcam:kedi:azmin sonu selamettirguclubacismilekaydirigubbakcemile3

barays Canim adacayi icin cok dogru söylyürsun vallah bende icmistim cünkü son rglden sonra 3-4 gün.
Doktorada gidicem birazdan cikarim. Saat 10.45de yani orda 11.45de bakalim hayirlisi.

edutum tüp bebeğe mi karar verdin cadıarzu

ben karar verdim bacımda...daha kafamda...bu hafta sonu eşim doktora gidecek, sonra aşılama deneyeceğiz ama ben uzatmadan tüp bebeğe geçmek istiyorum..araştırdım bakalım...sadece planımı yaptım ama zamanı bırakacağım...

pressed....ben alacağım şu işlerim bitsinde ebaydan alacağım....türkiyedede var ama 130 tl

Evet canim banada tuaf gelmisti ama yinede denemekde fayda var diye icmistim. Belkide o sayede geldi bebisim :)

Edutcum bızım bır tanıdıgımızda tup bebek ıcın randevu aldı
o ay hamıle kaldı
boyle hıkaye cok
ınsallah bu hıkaye senınde basında gelsın emi :)

Kıvırcık kasımdan berı denıyoruz.6.cı aydayız ıste
ben hemen olur zannedıyordum
ıste her ay bır umıt
aklımdan da bır turlu cıkaramadım gıttı

Ayselcım sagolasın
ben bu ay polen ve adacayını deneyeyım o zaman
ınsallah polen kılo yapıyordur

kvrck ım adaçayı yumurtaları büyütüyor tatlım böylece döllenmesi daha kolay oluyor sanırım.
hem 2-3 gün içiyorsun. ve çok faydalı bitki normalde hamile değilkende tüketilmeli bence

inşallah be bacımm...

zeytinim anlıyorum seni hayırlısı olsun

kızlarrrrrrrrr bakın bişi dicem sizi dün beni kim aradı biliyomusunuz görümcem
ewet görümcem aradı hemde sadece iyi niyetli bebek için üzülme olur mu herşeyin hayırlısı olur falan diye baya bi rahatlatmaya çalıştı beni inanın bebegi falan unuttum o kadar tuhaf geldi ki ama bi o kadarda sevindim
aman maşallah deyin nazar degmesin

bende aynı hemen oluvericek sandım
haziranda korunmayı bıraktık ve ocak sonunda hamile kaldım ilk aylar hüsran yıkıcı oluyordu sonra yavaştan alıştım negatif testlere
hatta reglden önce test yaptığım da da negatifti şubata kaldım diye bir hüsran yaşadım
sonra gecikme yaşadım
hepsi bize hayatın sunduğu bir süpriz aslında
sadece zamanının gelmesini bekleyeceğiz

MASALLAH MASALLAH

BıTTECıM
eşim kullandı benim e vitamini düzenli olarak 2 ay zaten 2 ay sonra falan sonuç veriyyomuş sonra sperm tahlilinde sonuçları alınca inanamadık hareketlilik %ı95 ti düşünebiliyormusun
ve eşim bana gelen her erkege mutlaka yazıyorum ben diyor muhteşem bi ilaç

edutum dün eşime larginine selenyum ve zinco aldık gnc den hareketlilik için çok faydalıymış sen de bi araştırsana bacım

bitte seni özledim bu arada kuzum...argine vardı kampanyalı...almadım ama internette bir alana bir bedava....

günaydın 2010 ve 2011 anneleri (bende dahil) nasılsınız görüşmeyeli yeni hamişler varmı aramızda?opuyorumnanaktan

kıvırcığım sen evicaptan mı bahsediyosun acaba biz onu 5-6 ay kullandık bunlarıda takviye olarak kullancaz bakalım larginine de hareketlilikte çok etkiliymiş

bitte seni özledim bu arada kuzum...argine vardı kampanyalı...almadım ama internette bir alana bir bedava....

bende özledim yavyum dün bi türlü giremedim engelledi ama bugün burdayım şükürr
l-arginine yazıyo bizimkinde ya aynısımı acaba 100 tablet larginine+selenyum+ çinko 100 tl aldık

kıvırcığım sizim sperm değerlerinde zaten bi sıkıntı yoktu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…