Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kızlar bu arada biraz araştırdım...eğer tüp bebeğe karara verirsem asm den aydın beye gideceğim galiba...aslında alman hastanesindeki doktorda aklıma yattı çok şeker biri ama sperm için inco mu ne işte öyle bir sistem varmış ya o orda yok galiba...

mugi canım
listede güncelleme yazarken seni kez güncelkeyeceğim geçti içimden bir anda.
inş. bu ay sonunda yüzün gülecek tatlım
mugiciğim diğer kızlara da söyledim
regl sonrası 2-3 gün adaçayı iç tatlımmkaydirigubbakcemile5

edut canım inş gelemez kırmızılar tatlımmmmm
her zaman umutlu ol arkadaşımmmmopuyorumnanaktan

test yaptım zeytin sağolsunnnn...2 gün önce negatif...artı çok şişim...sürekli idrara sıkışmış gibiyim ve iştahım çok açıktı dün...hatta şöyle diyeyim sabah kahvaltı etmedim düşünnn

aman mugmug..boşver bacım...sağlık olsun bende yarın yada bugün olacağımyada 18 inde...geçen ay lekelenmem olduğundan bu ay 3 gün arası

ınsallah olmazsında sana sevınırız be canım

annecıgın ıcıne dogmus
adacayı poset olanlardanmı?
ıceyım barı
bırde arı polenı aldım dun
nasıl yESEM Aysel onu?
hıc bılgın varmı?

Evet bencede adacayinin faydasi var bende son rglden sonra 3-4 gün ictim adacayi.

kvrck+, mugmug1, barays+, BebisKoM88+
slm kızlarrr
hayırlı cumalar müge hayırlısı olsun kuşum
allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere
edut caqnım ne zaman yumurtladın testi erken
yapmışsın 17 si değilmiydi senin tarihin

ah be kuzum keşke ama o kadar umutsuzum ki...aşılama olmaz kesin diye tüp bebek merkezi seçiyorum...ama allahım bu cuma günü belki acır bacım ya...kısmet

evet...2 gün önce yaptım çıkar olsa diye düşünüyorum...ki zaten hamilelik belirtilerim yuok...dur wc ye gideyim bakayım gelmişmi...

canım ben burda öğrendikten sonra 2-3 gün adaçayı içmiştim.
arı polen bafo kullanmıştım ama çok memnundu tavsiye etmiştim ben ona başlamaya düşünüyordum hamile kalmasaydım çok faydalı her iki tarafada tatlımm
ben onunla ilgili bir sayfa bulayım sana

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
bugün burda hava süperrrrrrrrrrrr :dance: :dance: :dance:

Gunaydın kızlar
ben adet oldum yıne
yenı tarıhım 14 mayıs Ayselcik
canım kaçıncı ay oldu sizin
üzülme tamam mı bak yaz geliyor yazın hamiş kalma oranı çok yüksekmiş eşime göre erkekler daha çok istekli olurmuş güneş zamanları :kedi:
edutum ya aklıma aslında ne geliyor biliyomnusun şeytan dürtüyo bazen
burda kim tüp bebek yapmaya karar verdiyse hamiş haberini aldık seni umutlandırmak istemiyorum ama inşallah böyle bişi olur

evet...2 gün önce yaptım çıkar olsa diye düşünüyorum...ki zaten hamilelik belirtilerim yuok...dur wc ye gideyim bakayım gelmişmi...
bende 3 gün önce yapmıştım edut çıkmamıştı sonra regl geçince çıkmıştı beni unutma asla:1no2:

INSALLAH gelir bebisin edutcum. insallah rgl olmassin.

inş. gelmiştir de göbüşündedir.
sen bugün gidecektin di mi dr a saat kaçtaydı?

HOŞGELDİN CANIMMMM
HEPİMİZE hayırlı cumalarrrrrrrrrrr
listedeki tüm arkadaşlar tez zamanda hayırlısı ile hamiş kalırlar inş.:Saruboceq:
cuma günü duamız kabul olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…