- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.201
kaydirigubbakcemile3 bak eğer araba bana kalırsa bizimde akibetimiz bu şekilde olur kesin... Çünkü bizim arabayı hiç kullanmadım :) Allahtan evimiz çok yakın taksiyle 7 lira falan tutuyor.Hiç riske girmem binerim taksiye. delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 bak eğer araba bana kalırsa bizimde akibetimiz bu şekilde olur kesin... Çünkü bizim arabayı hiç kullanmadım :) Allahtan evimiz çok yakın taksiyle 7 lira falan tutuyor.Hiç riske girmem binerim taksiye. delikafadulden
kimseler kalmamış..
güle güle kızlar bende kaçıyorum.. :gitme:
selam kızlar,
lorkem geçmiş olsun
kıvırcıgım sanada Allah zihin açıklığı versin...
çokkkkkk uykum geldi kızlar
ben de 2 saat uyudum zıl caldı sınır oldum ona kalktım
ama hala kendıme gelemedım
benımbellı yorgunluktan da senın kı bebedendır ınsallah
hayırlısı canım ıyı dusunelım olmazsa da Allah bı kolaylık verır mutlakainşallah canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ama ben uykuyu çok seven biriyim zaten elimde olsa akşama kadar yatarım yaniiii:sinifsinif: dün eşim senin durum nasıl diye sordu şimdi bebiş olmazsa sperm testi yaptıracak ya onun yükü ağır geliyor çünkü zorlanıyor sıkıntı stres yapıyor istemeden de olsa keşke bebiş gelse de eşimi bu yükten kurtarmış olsam fisfisfis:Saruboceq:
helvam lorkeem öperim sizi
hayırlısı canım ıyı dusunelım olmazsa da Allah bı kolaylık verır mutlaka
saol canım bende senı operım o zaman olumunekankayizsmile
helvam lorkeem öperim sizi
KIZLAR BENİM İŞLER BU HAFTA YOĞUN GİDİYOR FAZLA KATILAMIYORUM KUSURA BAKMAYIN
ÇARŞAMBA GÜNÜ RAHATLAYABİLİRİM O ZAMANA KADAR KUSURUMA BAKMAYINopuyorumnanaktan
ınsallah canımcım opuyorumnanaktancanım babanın iyi olmasına çok sevindim inşallah tez zamanda iyileşir. :Saruboceq:
Allah kolaylık versın ayselım sen arada yaz kac sayfayı acık tut senın adını altta gormek bıle yeter bızeKIZLAR BENİM İŞLER BU HAFTA YOĞUN GİDİYOR FAZLA KATILAMIYORUM KUSURA BAKMAYIN
ÇARŞAMBA GÜNÜ RAHATLAYABİLİRİM O ZAMANA KADAR KUSURUMA BAKMAYINopuyorumnanaktan
kızlar sanırım benim kocişim bundan oldu
Couvade Sendromu: Erkeklerde Gebelik Belirtileri
kızlarr kardeşim ilk tercihine atandı şanlıurfa halfeti hastanesinde doktor artıkın çok gurur verici birşey yaaaa..................
ohhh ne güzel canım yaaa..... gözünüz aydın...
branşı ne?
kızlarr kardeşim ilk tercihine atandı şanlıurfa halfeti hastanesinde doktor artıkın çok gurur verici birşey yaaaa..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?