- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.181
ıyıyım ayselım sagolasın ...
esımle hastaneye gıttık sabah dırekk aradık yogun bakımı almıyoruz ıcerı dedıler
sonra zaten bugun servıse cıkacak dedıler
esımın hastanede doktorlarla gorusmesı vardı bende bekledım babamı 1 saate kadr cıktı
ılk benı gordu cıkınca cok sasırdı o da sen nerden cıktın dıyo...
abım kardesım falan benden haber alınca geldıler hastaneye ..
dun aksama kdr ben yanında kaldım sonra annem devraldı...
cok sukr ıyıydı 3 gun yogun bakımda bayagı zor gecmıs
bakalım bıraz toparlayınca kolonoskopı yapılacak cok kanaması olmus neden acaba dıye ...
Allah ım ınsallah kotu bıseyler cıkmaz dıye duaedıyoruzz
canım çok çok büyük geçmiş olsun umarım bi sorun çıkmaz çıksada rabbim devası olan dert versinıyıyım ayselım sagolasın ...
esımle hastaneye gıttık sabah dırekk aradık yogun bakımı almıyoruz ıcerı dedıler
sonra zaten bugun servıse cıkacak dedıler
esımın hastanede doktorlarla gorusmesı vardı bende bekledım babamı 1 saate kadr cıktı
ılk benı gordu cıkınca cok sasırdı o da sen nerden cıktın dıyo...
abım kardesım falan benden haber alınca geldıler hastaneye ..
dun aksama kdr ben yanında kaldım sonra annem devraldı...
cok sukr ıyıydı 3 gun yogun bakımda bayagı zor gecmıs
bakalım bıraz toparlayınca kolonoskopı yapılacak cok kanaması olmus neden acaba dıye ...
Allah ım ınsallah kotu bıseyler cıkmaz dıye duaedıyoruzz
sagolasın canımçok geçmiş olsun lorkem yaaa.. inş birşey çıkmaz.... sağlığına kavuşur.. :Saruboceq:
ne hoş sürpriz olmuş baban için orada olman
saoılasın canım hep oyle duusnup oyle dua edıyorum bende ınsallahhhLorkee'cim hoşgeldin tatlım... Babacığın yoğun bakımdan çıkmış sanırım... İnşallah tetkikler sonrasında da kötü birşey çıkmaz.Biz iyisini düşünelim hep, iyisi olsun.
Bende dedim yalnız yollamam seni dedim... İş yerini kapatamayız diyo kaydirigubbakcemile3 bebeye para lazım para kazanmamız lazım diyo.
bu arada dün eşim G.M.K bulvarındaki anıt çarşısına yakın bir Toker bebe varya oraya girmiş bi sürü şey sormuş bide ürünleri videoya çekmiş kaydirigubbakcemile3 ayy çok komikti yaaa... tezgahtar oğlanda mankenlik yapmış resmen.Ana kucağını elinde tutup gösteriyor falan.
Fiyatlar baya uygun ama gidip bende bakıcam... Şu sıra bebek eşyalarında (park yatak,bebek arabası,ana kucağı) indirim baya fazla.
Günaydın kızlarr... geçmişe bakmadan direk daldım son sayfadan... Nasılsınız? keyifler nasıl?
Benimde eşim mide sorunları yaşıyor... Ramazanın başından beri sahurda ne yapsam gündüz midem yanıyor dedi... artık peynir ekmek domates yiyor ama ona bile midem yanıyor dedi... Dün oruç tutmadı ve doktora gitti... Kan almışlar v.s. Yarın için endoskopi randevusu var.Midesine bakacaklar... Sanırım hortum yutturuyorlar. Daha önce aranızda endoskopi olanınız var mı?
Bakalım yarın bende yanında gitmek isiyorum kocişimin ama o gelme diyor.
Günaydın kızlarr... geçmişe bakmadan direk daldım son sayfadan... Nasılsınız? keyifler nasıl?
Benimde eşim mide sorunları yaşıyor... Ramazanın başından beri sahurda ne yapsam gündüz midem yanıyor dedi... artık peynir ekmek domates yiyor ama ona bile midem yanıyor dedi... Dün oruç tutmadı ve doktora gitti... Kan almışlar v.s. Yarın için endoskopi randevusu var.Midesine bakacaklar... Sanırım hortum yutturuyorlar. Daha önce aranızda endoskopi olanınız var mı?
Bakalım yarın bende yanında gitmek isiyorum kocişimin ama o gelme diyor.
hosgeldın gayee aynısı bende de esımde de var esım ramazan oncesı doktora gıttı reflu teshısı var onun yanma dısında yemek borusuda yanıo ve eksıyodu
endoskopı sart deıdl dedı doktor ılaclar verdı onalrı kullanıo devam ederse cekecekler
ınsallah esının de daha farklı bı sıkıntı yoktur
turk mılletınde cok mıde rahatsızlıgı
bıde ramazanda tetılenmesı de normal
endoskopı bıraz sıkıntılıymıs gecen hafta oldu arkadasım hortum yutarken cok oguruyo ve bogazı tahrıs olabılıyomus
ama lokal anestezı oluyo zaten
çok geçmiş olsun bacım...kötü şey getirme aklına
canım çok çok büyük geçmiş olsun umarım bi sorun çıkmaz çıksada rabbim devası olan dert versin
GAYECİM
bu arada kimse benim midemden çektigim kadar çekmemiştir herhalde 11 yaşımdan beri yutmadıgım hortum içmedigim ilaç kalmadı
en son agzımdan kan gelmeye başlamıştı ki kocaman parçalar aldılar midemden senelerce ilaç kullanmak zorunda kaldım
ne faydası oldu ki hala aynısagolasınız kızlar ınsallah duaedıyorum hep...
kıvrckım mıdenden mı parca aldılar senın mıde kanaması falan mı gecırdın
gecmıs olsun valla ınsanı cok mahfeden bısey babam da hep ıste genclıgınden berı cekıo hep ertelıyodu ...
sen erken baktırmakla ıyı etmıssın
ne faydası oldu ki hala aynı
resmen acıdan duvarları tırmalıyorum
bende mide kanserinden şüpelendiler onun için tedavi oldum tatlım ya küçücükken bile çikolata kola bunlardan vazgeçmek hiç kolay degil
saatinde ilaç içmek zorundasın çok zor ya çokkkkkk
bana bi sürü laf ediyo şimdiden ne bakıyosun.bırak artık şu forumları.v.s. v.s.evet biliorum orayı bak oda hevesli goruomusun hemen ilgisini çekmiş demekki orayı gorunce:))
geçmiş olsun canım mutlaka yanında biri gitmeli eğer babamınki gibi olursa iğnemi ilaçmı bişi vermişlerdi böylece hafifçe kendinden geçiyo hortum aşaması rahat olmuştu ama çıkınca içi geçti biraz dinlendi uyuyakaldı hatta yalnız gitmesin o yüzden....
hoşgeldin canım geçmiş olsun umarım kötü birşey çıkmaz benim eşim olmuş canım gece 12 den sonra birşey yemeyecekmiş önce sprey sıkıp ağzı kapanmasın diye ağızlık takıyorlarmış sonra ağzına hortumu koyup yan yatırıyorlarmış hortum ucundaki kamerayla da mideyi izliyorlarmış o kadar kötü birşey değilmiş sadece kusma hissi veriyormuş
bak şimdi endoskopide sana 3 e kadar say diyolar sayıyosun sonra hopp gitmişsinbana bi sürü laf ediyo şimdiden ne bakıyosun.bırak artık şu forumları.v.s. v.s.
ama kendi benden daha hevesli.
bakalım ısrar edicem yarın.bende gitmek istiyorum.
hımm... inşallah kolay geçer... ne yapalım eninde sonunda olacak bunu.
Kıvırcığım sana da geçmiş olsun canım.İnsanın midesinden çekmesi çok kötü.Aslında derler ya parmağın acısa canın orda.Kesinlikle doğru bu laf.nerende bir sıkıntı varsa insanın canı orda oluyor.Rahat vermiyor.Allah kimseyi sağlığından yoksun bırakmasın.
bak şimdi endoskopide sana 3 e kadar say diyolar sayıyosun sonra hopp gitmişsin
ama herşeyi hatırlıyosun ve sana yut diyolar yutuyosun falan yani onların talimatlarını yerine getiriyosun bi çeşit hipnoz gibi
sonra kendine geliyosun 5 dakika bekle diyolar rüyada gibisin sonra hiç bişi yok sadece biraz acı oluyor bogazında yutkununca o da çabucak geçiyor ki
bi çok kez bana canlı canlı yutturdular hortumu işte o felaket bişi
hele biyopsi almayı anlatmayım bile canıma okudular resmen
kanca gibi bişi soktular içeri ordan kocaman iki parça kesip aldılar oooooffffffffffff
kızlar çok dua edin bana nolurrr
sınav çok zorluyor ders çalışmam lazım anlamakta zorluk çekiyorum
hepinizi çoook fazla seviyorum
kızlar çok dua edin bana nolurrr
sınav çok zorluyor ders çalışmam lazım anlamakta zorluk çekiyorum
hepinizi çoook fazla seviyorum
gayecim hoşgeldin...
sana da geçmiş olsun... endoskopinin kıyısından döndü benim eşimde.. midesinden rahatsızdı.. ama birde sürekli ishal vardı.. o nedenle kolonoskopi yaptılar endoskopiye gerek görmediler. mutlaka yanında birisi olsun. o gün anestezili olduğu için araç kullandırtmıyorlar... biz bilmiyorduk.. ben bu koca karnımla geçtim direksiyona...ve ilk kez istanbul trafiğine çıktım.. ve kaza yaptım =( lokal anestezide olsa sersemlik oluyo o yüzden dr asla izin vermiyor araç kullanımına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?