Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

çok geçmiş olsun bacım...kötü şey getirme aklına

canım çok çok büyük geçmiş olsun umarım bi sorun çıkmaz çıksada rabbim devası olan dert versin

GAYECİM

bu arada kimse benim midemden çektigim kadar çekmemiştir herhalde 11 yaşımdan beri yutmadıgım hortum içmedigim ilaç kalmadı
en son agzımdan kan gelmeye başlamıştı ki kocaman parçalar aldılar midemden senelerce ilaç kullanmak zorunda kaldım

çok geçmiş olsun lorkem yaaa.. inş birşey çıkmaz.... sağlığına kavuşur.. :Saruboceq:
ne hoş sürpriz olmuş baban için orada olman
sagolasın canım
evet surprız oldu bıde ılk cıkınca yalnız kalmamıs oldu 1 saatı buldu evdekılerın gelmesı cunku
Lorkee'cim hoşgeldin tatlım... Babacığın yoğun bakımdan çıkmış sanırım... İnşallah tetkikler sonrasında da kötü birşey çıkmaz.Biz iyisini düşünelim hep, iyisi olsun.
saoılasın canım hep oyle duusnup oyle dua edıyorum bende ınsallahhh

ayy ya tam cıkıcam dolustunuz cıkasım gelmıyo uykum kacıcak valla opuyorumnanaktan

evet biliorum orayı bak oda hevesli goruomusun hemen ilgisini çekmiş demekki orayı gorunce:))

geçmiş olsun canım mutlaka yanında biri gitmeli eğer babamınki gibi olursa iğnemi ilaçmı bişi vermişlerdi böylece hafifçe kendinden geçiyo hortum aşaması rahat olmuştu ama çıkınca içi geçti biraz dinlendi uyuyakaldı hatta yalnız gitmesin o yüzden....

hoşgeldin canım geçmiş olsun umarım kötü birşey çıkmaz benim eşim olmuş canım gece 12 den sonra birşey yemeyecekmiş önce sprey sıkıp ağzı kapanmasın diye ağızlık takıyorlarmış sonra ağzına hortumu koyup yan yatırıyorlarmış hortum ucundaki kamerayla da mideyi izliyorlarmış o kadar kötü birşey değilmiş sadece kusma hissi veriyormuş

Yaa aslında bende Reflü'dür diye düşünüyorum... aynı şekilde mideden başlayıp yemek borusuna kadar yanma oluyormuş.Bakalım yarın yapsınlar endoskopiyi inşallah ilaçlar işe yarar

çok geçmiş olsun bacım...kötü şey getirme aklına

sagolasınız kızlar ınsallah duaedıyorum hep...

kıvrckım mıdenden mı parca aldılar senın mıde kanaması falan mı gecırdın
gecmıs olsun valla ınsanı cok mahfeden bısey babam da hep ıste genclıgınden berı cekıo hep ertelıyodu ...
sen erken baktırmakla ıyı etmıssın

ne faydası oldu ki hala aynı
resmen acıdan duvarları tırmalıyorum
bende mide kanserinden şüpelendiler onun için tedavi oldum tatlım ya küçücükken bile çikolata kola bunlardan vazgeçmek hiç kolay degil
saatinde ilaç içmek zorundasın çok zor ya çokkkkkk

gayecim hoşgeldin...
sana da geçmiş olsun... endoskopinin kıyısından döndü benim eşimde.. midesinden rahatsızdı.. ama birde sürekli ishal vardı.. o nedenle kolonoskopi yaptılar endoskopiye gerek görmediler. mutlaka yanında birisi olsun. o gün anestezili olduğu için araç kullandırtmıyorlar... biz bilmiyorduk.. ben bu koca karnımla geçtim direksiyona...ve ilk kez istanbul trafiğine çıktım.. ve kaza yaptım =( lokal anestezide olsa sersemlik oluyo o yüzden dr asla izin vermiyor araç kullanımına...

:1no2:
:1hug:

eşini bana göndersen ben bile yaparım ona endoskopi ya da biyopsi uzmanıyım bu işlerin
yutmadıgım hortum kalmadı

evet biliorum orayı bak oda hevesli goruomusun hemen ilgisini çekmiş demekki orayı gorunce:))
bana bi sürü laf ediyo şimdiden ne bakıyosun.bırak artık şu forumları.v.s. v.s.
ama kendi benden daha hevesli.

bakalım ısrar edicem yarın.bende gitmek istiyorum.

hımm... inşallah kolay geçer... ne yapalım eninde sonunda olacak bunu.

Kıvırcığım sana da geçmiş olsun canım.İnsanın midesinden çekmesi çok kötü.Aslında derler ya parmağın acısa canın orda.Kesinlikle doğru bu laf.nerende bir sıkıntı varsa insanın canı orda oluyor.Rahat vermiyor.Allah kimseyi sağlığından yoksun bırakmasın.

bak şimdi endoskopide sana 3 e kadar say diyolar sayıyosun sonra hopp gitmişsin
ama herşeyi hatırlıyosun ve sana yut diyolar yutuyosun falan yani onların talimatlarını yerine getiriyosun bi çeşit hipnoz gibi
sonra kendine geliyosun 5 dakika bekle diyolar rüyada gibisin sonra hiç bişi yok sadece biraz acı oluyor bogazında yutkununca o da çabucak geçiyor ki
bi çok kez bana canlı canlı yutturdular hortumu işte o felaket bişi
hele biyopsi almayı anlatmayım bile canıma okudular resmen
kanca gibi bişi soktular içeri ordan kocaman iki parça kesip aldılar oooooffffffffffff

canım sanada geçmiş olsun seninkide çok kötüymüş yaaaaa

kızlar çok dua edin bana nolurrr
sınav çok zorluyor ders çalışmam lazım anlamakta zorluk çekiyorum
hepinizi çoook fazla seviyorum

kızlar çok dua edin bana nolurrr
sınav çok zorluyor ders çalışmam lazım anlamakta zorluk çekiyorum
hepinizi çoook fazla seviyorum

bizde seni seviyoruz canım inşallah korktuğun gibi zor geçmez Allah zihin açıklığı versin canım umarım gönlüne göre verir güzel Allahım

kaydirigubbakcemile3 bak eğer araba bana kalırsa bizimde akibetimiz bu şekilde olur kesin... Çünkü bizim arabayı hiç kullanmadım :) Allahtan evimiz çok yakın taksiyle 7 lira falan tutuyor.Hiç riske girmem binerim taksiye. delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…