Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ben geldim değerim sıfırlanmış....gitti bebiş...

bittemmmm mesajına cevap yazamadım yoldaydım....ya kızlar benim tatil başlangıcımda adet olavağım ya
doktor geciktirici kullanbilirsin dedi acaba kullanmasammı...bişi olurmukine

hoşgeldin edutcan bizde merak ettik seni hayırlısı olsun tatlım umarım bir dahakine sıkı sıkı tutunur bebişin en kısa zamanda inşallah canım bu arada bence geciktirici kullanma tampon kullan hiçbi zararı yok ki tamponun geciktirici düzenini bozabilir bu da iyi olmaz canım tabi yinede sen bilirsin.

iyi canım değerin düşmesi müdahalaye gerek kalmamış şükür. geciktirici falan kullanma ya zaten bu işlerle meşgulsün başka tedbirler al can can:lepi:

bencede....doktor iyi şeyler söyledi...sol yumurtalığın çok iyi dedi..hatta büyüyen bir adet yumuran var dedi....büyük ihtimalle spermnden problem dedi

ben geldim değerim sıfırlanmış....gitti bebiş...

edutcanım nassın kuzu...
hadı bakalım deger 0 lanmıs
yenı yola basladınız hayırlsı ıle
sakın ılac falan kullanma canım ya dengene mudaheleetme
eger bebenın gelecegı varsa her halıkarda gelır ve Raabbım korur onu merak etme sen

lorkeee..ben hamile kaldığımı öğrenmeden 1 gün önce hatırlarsan anahtar kapıda resmen bayılmıştımmm......ama sen adettin dimi((

kaydirigubbakcemile3 evet canım ya unututrmuyum hıc onu

yok benım regl bugun bıttı 2 gun surdu zaten cuma ctesı dun ve bugun de toplam da bıkac damla geldı sadece mirmirmirmir

çok yoruldum yaa kızlar
halende mesai dolmadı
offf offff
edutum canım bırak oluruna geciktirici falanda kullanma
müdahale etme canım herşeyin hayırlısı olsun canım benim
lorkeemm sende dikkat et canım adaçayı iç limonlu iyi gelir rahatlatır boğazını ge.miş olsun canım

kolay gelsın canım ya senın dogum ıznın gelse ben bıle rahatlıcam valla
cok yoruluyorsun yahuu

benden pastıl cıgnedım azıcık yanmayı aldı
aksam tkrr alırım bıde lımonlu cay ıyı fıkır ınsallah

hadı bakalım bende baslıcam sanırım oruca namaza yarın
sabahtan berı gelen gıden yok
ıyı oldu ya kazaya cok kalmadı bu sefer zorlanıyorum sonra tutmakta

valla benim 13-21 i bugünde doktora gittim tutumadım muayne olucam diye...10 gün kaza

lorke...bişi diycem inanmayacaksın...tam 1 saattir sürekli aklımda sen varsın...dedim kesin forumda senin için girdim...

lorke...bişi diycem inanmayacaksın...tam 1 saattir sürekli aklımda sen varsın...dedim kesin forumda senin için girdim...

hayırıdr canım valla herkes ermıs oldu burda sabretmekten bıseylere kaydirigubbakcemile3

bende ıftardan geldıkde esım tv ye bakarken az bakayım dedım merak ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…