Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hayırıdr canım valla herkes ermıs oldu burda sabretmekten bıseylere kaydirigubbakcemile3

bende ıftardan geldıkde esım tv ye bakarken az bakayım dedım merak ıste

çok ilginç ama ...bu akşam ne yapsam acaba lorke ne yaptı diye düşündüm....bana herşey seni hatırlatıyor.....mesela seccade işliyorum dedim lorke bitirdimi acaba, call centerdaki kız öksürdü dedim lorkenin geçtimi, eskisehir muhabbeti oldu kerdeş,mle diyprum lorkede oralıydı:)))

sarkı gıbı olmus bana hersey senı hatırlatıyorrr beraber yazıstık bız bu topıkteee delikafadulden
bak sımdı bu aksam dısarda yemekteydık yanı yırttım zemuszemus
seccade ılk gunku gıbı duruyo tık yok sempatiksalakcinni
bogazımın yanması azaldı gıbı burnum akıo suan nane lımonlu yesıl cay ıcıyoırdum tam da
sen ne yaptın bakalım yemekte ne vardı
ooo ravzanurdamı gelmişşş...

ooo gecelerın kadınııı gelmıs

sositosositosositosositosengözlerimebaksanab:jeyyar::smiley-cool:

canlar sadece bas sayfalari okudumm . lorkem gecmis olsun tatlim baban yarin ameliyat olacakmis .allahim sifasini verir insalahh:Saruboceq:

sositosositosositosositosengözlerimebaksanab:jeyyar::smiley-cool:

canlar sadece bas sayfalari okudumm . lorkem gecmis olsun tatlim baban yarin ameliyat olacakmis .allahim sifasini verir insalahh:Saruboceq:

saolasın canım ...
esım de ıyı kaptı sıfayı yaa yattı valla tylolhoıt ve ılac ıctı
sana bulasmasın barı dıo yazık opturmuyo bıle bana kendını :1ninca:
ama ben dınlemıom tabııkısı

babam da sabah olacak nasıbse bakalım

ayıptıri evde söyşemsi dün pide yaptırmıştım onu ısıttım ayrıca dün profetrol yapmıştım ama zaten annemler yeni gitti evde deli gibi güzel yemekler var...bamya, kızartma, kıymalı ve pastırmalı pide....

bu arada baban yarınmı ameliyat olacakmış...geçmişler olsun

kız vurup durma kafana...kuzum senin halay çektiğiin bebş artık bugünkü değer sonucu kesin gitti....yinede üzüldüm

IFTARRRRRRRRRRRR SOFRAMM DURUYORRRRRRRRRRRRRRRR NEKADAR BECERIKSIZ KARIYIM BEN DEGILMIIIIIIIIIIIbilmiyorumkismile

est canım ole demeyelım
arada oluo yaa bazen bende asırı usengec oluyorum bazen de tutabılnee ask olsunn..

edutum ya bu arada hakkaten tebruık edıom senı seccade falan masallah
ben calısan bayan olsam elımı surmem heralde bu halde bıle suresım gelmıo

kız vurup durma kafana...kuzum senin halay çektiğiin bebş artık bugünkü değer sonucu kesin gitti....yinede üzüldüm
CANIMM insan uzuluyor uzulmezmi ama yinede yeni bir ay ile yeni umutlar doguyor insanin gonlune o yuzden pozif dusunmeye devamm tamam mi talimm .sen hamis ol ben sabaha kadar halay cekerim buradaa:teytey:

ooo supermıs yaa kac gun ıdare edersın artık onlarla
ay ben yarında tutamıcam sanırım aksam yıne bı damla geldı
bakalım sabaha kdr gelmezse sahurda yıkanırım belkı deneme yaparım

canım ogleden once olacak dedı babam sabah arıcam bakalım sanırım 10 gıbı falan alırlar duanızı beklıomm
kuzum hayırlıs olsun valla en azından sorunsuz sekılde sonlandı demekkı
sıkıntı olmadı senınıcın daha fazla uzme sen canını

LORKEM HAKLISIN VALLAHII aman yarin 5 te kalkcam zaten biraz oturayim degilmiii:hulya:
EDUTUMM avartarimi begendinmi guzelimm opuyorumnanaktan

canim bir bayanin regli bitiminden sonra gelen lekenmeler avuc icini doldurmayacak kadarsa gusul abdesti alman gerekmiyor bilee.fisfisfis

ama çok güzel oldu bir görsen...renk renk çiçekler....bir ara koyayım resmini

LORKEM HAKLISIN VALLAHII aman yarin 5 te kalkcam zaten biraz oturayim degilmiii:hulya:
EDUTUMM avartarimi begendinmi guzelimm opuyorumnanaktan
heh valla otur bakalım az daha ıkı lafın belını kıralım sabah kımsecık yoktu sıkıldım valla

canim bir bayanin regli bitiminden sonra gelen lekenmeler avuc icini doldurmayacak kadarsa gusul abdesti alman gerekmiyor bilee.fisfisfis
canım zaten beklemedeyım suan gusul almadım
benım bıldıgım regl bıtımınde gelen seffaf veya beyaz akıntıyı gorene kdrbekleyebılıyorsun yada hıc leke gelmeyınce alıyorsun ıste gusulunu
ama çok güzel oldu bir görsen...renk renk çiçekler....bir ara koyayım resmini

hadı yaa koy bakalım merak ettım belkı senın ornegı yaparım kardesımın ceyızıne olacak ya

mesaj takıbı sayfasına bakıom da arada ılgımı cekenler olurmu dıye
sevgılılerımızın ısımlerı dıye topık var yahuuu
ne konusulurkı :uhm:
ahmet hımmm
mehmet guzel
hasan ıyıymıs :dilcikar:

çok sevimli ama korkarım küçük kurbiş gelince annesi azcık saf olacak vurma kafana kuzum benimmmmm
canimm ben onsuzluktan kafayi yedim zatenn laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…