• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileler,anneler lutfen yardim

nurerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
321
73
73
Kızlar dünden beri sol omzumun altı sirtim çok ağrıyor dün uyuyamadim esim masaj yaptı soğuk pres sıcak pres hepsini denedik soğuk biraz iyi geliyor sonra yine ağrıyor nefes alırken de ağrı giriyor bunun hamilelikle bir ilgisi olabilir mi? Birde dün 3 aylik yeğenimi kucağında tuttum biraz toplu bir bebek bunun etkisimi bir şey söyleyin lütfen

Kızlar dünden beri sol omzumun altı sirtim çok ağrıyor dün uyuyamadim esim masaj yaptı soğuk pres sıcak pres hepsini denedik soğuk biraz iyi geliyor sonra yine ağrıyor nefes alırken de ağrı giriyor bunun hamilelikle bir ilgisi olabilir mi? Birde dün 3 aylik yeğenimi kucağında tuttum biraz toplu bir bebek bunun etkisimi bir şey söyleyin lütfen
hamilelikten değildir o tutulmuştur üşütmüşsündür mevsim çok keskin geçiş yaptı bir çoğumuzda eklem ağrıları var heleki sol kürek göğse vuran ağrılar..

Aynı durumdayız.Muhtemelen benim gibi üşüttünüz. Ben grip oldum ve geceleri sol tarafımın ağrısından uyuyamıyorum. Dikkat edin ilerlemesin.

Yeğeninizi kucağınıza aldığınız için üzülmeyin sakın.
Ben doğuma kadar kızımı hep kucağımda taşıdım.
2 yaşındaydı. Doktorum da bişey olmaz demişti.
Muhtemelen üşütmüşsünüzdür ama yine de bir hekime görünün..

Üşütmüşsünüzdür. Yinede yanlış yönlendirmeyelimde geçmiş olsun

belirtiler ve şikayetler kişiseldir. bence çok üstünde durma, psikolojik olarak da sen tetkliyorsun o şekilde düşünmeye. 1 aydır sol karın boşluğum ağrıyordu ama nasıl böbreklerime kadar vuruyor. ben düşündükçe daha çok ağrıyordu. Artık kötü senaryolar neler neler...
En son geçen hafta dr ye gittim. Ultrason vs bir sürü test, hiç bir şey çıkmadı. doktora gittikten sonra geçti ağrılar. Neden mi? Beynim kabul etti bir şeyin olmadığını.
yoğunlaşma ağrıya.

Aynı durumdayız.Muhtemelen benim gibi üşüttünüz. Ben grip oldum ve geceleri sol tarafımın ağrısından uyuyamıyorum. Dikkat edin ilerlemesin.
Grip yok ama dünden beri çok.ağrım var dün dışarı çıkmıştık akşam yemekte usuttum sanırım

usuttun cogu kisinin dedigi gibi..ya da acaba surekli bir pozisyonda yatip agritmis olabilirmisin?

hamilelikle alakali oldugunu sanmiyorum...buarada benden sana tavsiye gebeligin ilk aylarindasin...agir seyler kaldirmamaya gayret et...

belirtiler ve şikayetler kişiseldir. bence çok üstünde durma, psikolojik olarak da sen tetkliyorsun o şekilde düşünmeye. 1 aydır sol karın boşluğum ağrıyordu ama nasıl böbreklerime kadar vuruyor. ben düşündükçe daha çok ağrıyordu. Artık kötü senaryolar neler neler...
En son geçen hafta dr ye gittim. Ultrason vs bir sürü test, hiç bir şey çıkmadı. doktora gittikten sonra geçti ağrılar. Neden mi? Beynim kabul etti bir şeyin olmadığını.
yoğunlaşma ağrıya.
Aslında çok onemsemek istemedim ama dünden beri gecmeyince ağrı endiselendim

Aslında çok onemsemek istemedim ama dünden beri gecmeyince ağrı endiselendim
O zaman bir doktora git istersen. En azından kafan rahat olur.
uykudan sonra olduysa ağrı sinir ezilmesi falan da olabilir. sıcak bir banyodan sonra kremle masaj yapsın eşin. hatta sıcak su torbası baya iyi gelir.

Grip yok ama dünden beri çok.ağrım var dün dışarı çıkmıştık akşam yemekte usuttum sanırım
Geçmiş olsun üzülme.Ben hamileliğimin başından beri 17 kiloluk kızımı kaldırmak zorunda kalıyordum ayağı kırık olduğu için. O zaman hiç olmadı böyle bir şey.
Üşütmeyle alakalıdır. Sol göğsüme kürek kemiğime vuran ağrılar üşütmekten sonra oldu.

Yeğeninizi kucağınıza aldığınız için üzülmeyin sakın.
Ben doğuma kadar kızımı hep kucağımda taşıdım.
2 yaşındaydı. Doktorum da bişey olmaz demişti.
Muhtemelen üşütmüşsünüzdür ama yine de bir hekime görünün..
Gecmezse gideceğim ama kendi kadin dogumcumami gitmem gerekir baska dr mi

O zaman bir doktora git istersen. En azından kafan rahat olur.
uykudan sonra olduysa ağrı sinir ezilmesi falan da olabilir. sıcak bir banyodan sonra kremle masaj yapsın eşin. hatta sıcak su torbası baya iyi gelir.
Hepsini denedim soğuk biraz iyi geldi krem surmedik ama belki zararı olur diye

usuttun cogu kisinin dedigi gibi..ya da acaba surekli bir pozisyonda yatip agritmis olabilirmisin?

hamilelikle alakali oldugunu sanmiyorum...buarada benden sana tavsiye gebeligin ilk aylarindasin...agir seyler kaldirmamaya gayret et...
Kaldırmıyorum ışte dün yeğenini baya kucağında 1 saat kadar tuttum acaba onu yaptı dedim birde ben hamileyken sola yatilmasinun iiyi olduğunu duymuştum genelde sola yatıyorum oda olabilir dedigniz gibi

Gecmezse gideceğim ama kendi kadin dogumcumami gitmem gerekir baska dr mi

Kadın doğumcunuz yönlendirir sizi tabi.
Hem bu arada bebişinizin de kalp atışlarını dinlersiniz moral olur size.
Bir de her kremi kullanmayın..
Hamilelikte kullanılması sakıncalı olabilir..

Kaldırmıyorum ışte dün yeğenini baya kucağında 1 saat kadar tuttum acaba onu yaptı dedim birde ben hamileyken sola yatilmasinun iiyi olduğunu duymuştum genelde sola yatıyorum oda olabilir dedigniz gibi

Ilk cocugumda bende hep sola yatardim son haftalarda tutulmaya baslamistim artik..sola yatinca hamileyken kan dolasiminin daha iyi oldugunu duymustum bende…

Soguk tutmaktan ziyade sicak tutmaya calisin derim..iyi gelir herhalde…bi kac gune gecer ins. gecmis olsun.

Geçmiş olsun üzülme.Ben hamileliğimin başından beri 17 kiloluk kızımı kaldırmak zorunda kalıyordum ayağı kırık olduğu için. O zaman hiç olmadı böyle bir şey.
Üşütmeyle alakalıdır. Sol göğsüme kürek kemiğime vuran ağrılar üşütmekten sonra oldu.
Belki benimde usutmekten bilemiyorum nefes alırken batıyor

Back
X