• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileler,anneler lutfen yardim

Kadın doğumcunuz yönlendirir sizi tabi.
Hem bu arada bebişinizin de kalp atışlarını dinlersiniz moral olur size.
Bir de her kremi kullanmayın..
Hamilelikte kullanılması sakıncalı olabilir..
Kullanmadık krem zaten gecmezse gidecem drum 12. Haftada 2 li testler falan yapicaz dedi acaba erken gitsem onlarida yaparmi?

Hamilelikte kaslar yumusadigi icin daha cabuk incilebiliyor yigenini kaldirdigin icin oyle olmustur ustunde fazla durma ama hamilelikle alakali oldugunu sanmiyorum

Ya üşüttün yada bebek biraz omzunu ağrıtmış tutulmuş.. Rahat ol :)
Dr uumun bir sözü vardı bana ( ilk hamilelikte pek evhamlıydım) hamilelik bir hastalık deil mutlu bir olay ve sadece 9 ay sürüyor, tadını çıkart doya doya yaşa demişti.. Bende dedim ama işte hamile olduğumu bilmeden topuklu ayakkabı giydim, hem sigarayı 2 hafta önce bıraktım ama bir aylık hamileyim o arada yeğenlerimi kucakladım vs vs vs :) :)
Oda dedi annene sor sen kadar rahat bir ortamdamı hamilelik geçirmiş yoksa 9 ay taşımışmı sırtında o yükleri? Adam o kadar haklıki takmadım bir daa hiç bir şeyi.. Bu arada abartıosun falan demedim sadece küçük bir anımı anlattım , olurda bir gün boş yere telaşlanırsan aklına gelsin , sende gül geç :)
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Kullanmadık krem zaten gecmezse gidecem drum 12. Haftada 2 li testler falan yapicaz dedi acaba erken gitsem onlarida yaparmi?

Ona doktorunuz karar verir ama zamanında yaptırmanız en iyisi.
Olmazsa haftaya gidersiniz hem belki geçer o zamana kadar.

Ilk cocugumda bende hep sola yatardim son haftalarda tutulmaya baslamistim artik..sola yatinca hamileyken kan dolasiminin daha iyi oldugunu duymustum bende…

Soguk tutmaktan ziyade sicak tutmaya calisin derim..iyi gelir herhalde…bi kac gune gecer ins. gecmis olsun.
Cook teşekkür ederim demekki dogru yapiyormusum zaten sağa dönünce rahatsız oluyorum

Hamilelikte kaslar yumusadigi icin daha cabuk incilebiliyor yigenini kaldirdigin icin oyle olmustur ustunde fazla durma ama hamilelikle alakali oldugunu sanmiyorum
Evet pek nazik.olduk ya hergün biryerim ağrır oldu hayırlısıyla bebeklerimIzi dünyaya getirseydik sağlıkla

Kızlar dünden beri sol omzumun altı sirtim çok ağrıyor dün uyuyamadim esim masaj yaptı soğuk pres sıcak pres hepsini denedik soğuk biraz iyi geliyor sonra yine ağrıyor nefes alırken de ağrı giriyor bunun hamilelikle bir ilgisi olabilir mi? Birde dün 3 aylik yeğenimi kucağında tuttum biraz toplu bir bebek bunun etkisimi bir şey söyleyin lütfen
banada geçen gün oldu kalp krizi geçiriyorum sandım başta... cereyanda kalmışsın..kulunç girmiştir...a kürek kemiğin omuz başın ve memen ağrıyor aynı nada dimi nefes alırken oralara bıçak sokuyorlarmış gibi oluyor... sıcak tut kendini geçti benim şimdi 3 gün sürdü...

Evet pek nazik.olduk ya hergün biryerim ağrır oldu hayırlısıyla bebeklerimIzi dünyaya getirseydik sağlıkla

Canim ilerleyen haftalari bekle agrimadik bolge kalmiyor bide zamanda gecmiyor bir turlu Allahim saglikli dogumlar evlatlar nasip etsin hepimize.

banada geçen gün oldu kalp krizi geçiriyorum sandım başta... cereyanda kalmışsın..kulunç girmiştir...a kürek kemiğin omuz başın ve memen ağrıyor aynı nada dimi nefes alırken oralara bıçak sokuyorlarmış gibi oluyor... sıcak tut kendini geçti benim şimdi 3 gün sürdü...
Evet ya oyle ınş gecer bakalim nefes alamiyorum

Gaz olabilir mi? Gaz cikartabiliyor musun rahat?
Karninda gaz varsa.o da vurur omuza. Birde tabi.soguk carpmis olabilir

Canım üşütmekten olur geçn bende cereynda kalmışım aynı şey oldu özellikle yatınca canımı lıyolaedı masaj ve sıckla düzeldi

Amin ınş doğum yaklaşmis senin bizim daha çok birazda korkuyorum ben

Bende cok korkuyom ne yalan soyleyim ama bi an oncede zaman gecsin sagliklica dogsun diyorum. Insan bekledikce daha cok kuruyor kafasinda :) ben 6 haftalikken beri gun gun sayiyorum hamdolsun bu haftalari gormek bile mucize cok sukur

usutmussun bence soguk daha fena yapar
sicak havlu utule koy cikarma ....
benim 17 kg kizim hep kucagimda
3 aylik bebek en fazla 7 kg dur bisey olmaz ondan canim Allah in izniyle

belirtiler ve şikayetler kişiseldir. bence çok üstünde durma, psikolojik olarak da sen tetkliyorsun o şekilde düşünmeye. 1 aydır sol karın boşluğum ağrıyordu ama nasıl böbreklerime kadar vuruyor. ben düşündükçe daha çok ağrıyordu. Artık kötü senaryolar neler neler...
En son geçen hafta dr ye gittim. Ultrason vs bir sürü test, hiç bir şey çıkmadı. doktora gittikten sonra geçti ağrılar. Neden mi? Beynim kabul etti bir şeyin olmadığını.
yoğunlaşma ağrıya.
ipek aynı ağrılar bende de vardı.dedim kesin gitti böbrekler.
ya taş var ya başka bişey.ağrıya dayanamadım özelde ultrason,akciğer filmi derken bişey çıkmadı.
daha doğrusu karaciğerde hemonjiyom çıktı o da ağrı yapmazmış zaten.ayrıca sende olduğu gibi
doktordan sonra da ağrılar geçti.yumurtlama zamanı da ağrı olurmuş bu tarz ağrılar.birde fizik tedaviye yönlendirdi beni.
kemik ağrısı da yaparmış.psikolojik mi acaba diyorum.bişey olmadığını görünce
ağrı da geçti.

Back
X