Makyaj yapıyorum cnm vücuduma yağ hep sürerdim çok kuru bir cildim var çünki hamileliğimin üçüncü ayından itibarende çatlak önleyici krem kullanıyorum maşallah ne kaşıntı ne çatlak hiçbirşey yok inşallah sonuna kadar böyle devam eder.Doğumdan sonra berbat olmuş bir vücutla karşılaşmak istemediğim için bunları yapıyorum ve hergün 3 litreye yakın su içiyorum.Sabahları açık çay kahvaltıda haftada 3 yada 4 fincan nescafe yada Türk kahvesi içiyorum bol bol süt içiyorum cnmMerak ettiğim bikaç şey var da mesela makyaj yapıyormusunuz? vücudunuza krem yağ vs sürüyormusunuz. çay kahve içiyormusunuz? birde yeni reklamda gördüm hamileler için şampuan diye ama adını kaçırdım öyle birşey varmı?
Hım şampuan demişsin duymadım ama gebelikte saç dökülmesini önlemek için ben normal şampuanımın içine c vitamini ampul kırıyorum eczanelerde bulabilirsin fiatı uygun bebeğede bir zararı yokMerak ettiğim bikaç şey var da mesela makyaj yapıyormusunuz? vücudunuza krem yağ vs sürüyormusunuz. çay kahve içiyormusunuz? birde yeni reklamda gördüm hamileler için şampuan diye ama adını kaçırdım öyle birşey varmı?
Makyaj yapıyorum cnm vücuduma yağ hep sürerdim çok kuru bir cildim var çünki hamileliğimin üçüncü ayından itibarende çatlak önleyici krem kullanıyorum maşallah ne kaşıntı ne çatlak hiçbirşey yok inşallah sonuna kadar böyle devam eder.Doğumdan sonra berbat olmuş bir vücutla karşılaşmak istemediğim için bunları yapıyorum ve hergün 3 litreye yakın su içiyorum.Sabahları açık çay kahvaltıda haftada 3 yada 4 fincan nescafe yada Türk kahvesi içiyorum bol bol süt içiyorum cnm[/QUOTE
şuan midem bulanıyor su içtikçe ama yinede içmeye çalışıyorumçatlak kreminin adı ne?
Evet tam bulantı zamanı ama geçince bulantıların su içmeye başlarsın ben mustela kullanıyorum cnm hem fiatı uygun hemde çevremde bunu kullanıp çatlayan kimse olmadı yanlız hergün sürüyorum her banyoda da bebek yağı sürüyorum tüm vücuduma ihmal etme her daim nemlendirmelisin vücudunu yoksa çatlar ve çatlağın malesef tedavisi yok cnmMerak ettiğim bikaç şey var da mesela makyaj yapıyormusunuz? vücudunuza krem yağ vs sürüyormusunuz. çay kahve içiyormusunuz? birde yeni reklamda gördüm hamileler için şampuan diye ama adını kaçırdım öyle birşey varmı?
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın idrarda çıkmış mıydı? benim 5 günüm var idrar negatif. ümidim kırıldıbeta hcg 45,2 çıktı
Allahım en kısa zamanda sağlıcakla nasip etsin inşallah ama bu işin başı sanırım düşünmeyip akışına bırakmakhayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın idrarda çıkmış mıydı? benim 5 günüm var idrar negatif. ümidim kırıldı
Mrb.kahve icin doktorum haftada 1 fincan icebilirsin dedi.ama ben 5 ayda toplamda 2 fincan ictim o da cok canm istediginde.cay konusunda cok açık canm istedigi kadar içiyorum. Makyaj yapıyorum. Krem nemlendirici tarzi seyler kullandim hep kullanıyorum. Vücuduma daha cok kakao yagi ve bebe yagi kullanıyorum..sağlıkla kucagina alman dileğiyle. .Merak ettiğim bikaç şey var da mesela makyaj yapıyormusunuz? vücudunuza krem yağ vs sürüyormusunuz. çay kahve içiyormusunuz? birde yeni reklamda gördüm hamileler için şampuan diye ama adını kaçırdım öyle birşey varmı?
aminn hepimiz inşallahh hepimizMrb.kahve icin doktorum haftada 1 fincan icebilirsin dedi.ama ben 5 ayda toplamda 2 fincan ictim o da cok canm istediginde.cay konusunda cok açık canm istedigi kadar içiyorum. Makyaj yapıyorum. Krem nemlendirici tarzi seyler kullandim hep kullanıyorum. Vücuduma daha cok kakao yagi ve bebe yagi kullanıyorum..sağlıkla kucagina alman dileğiyle. .
Merak ettiğim bikaç şey var da mesela makyaj yapıyormusunuz? vücudunuza krem yağ vs sürüyormusunuz. çay kahve içiyormusunuz? birde yeni reklamda gördüm hamileler için şampuan diye ama adını kaçırdım öyle birşey varmı?
çoook teşekkür ederimmFezaa hamilelik doğal bir süreçtir tabi ki belirtilen şeylerden kaçınacağız ancak etrafta abartı ve bilgi çöplüğü bir çok laf dönüyor maalesef bende bir hamile olarak nasibimi alıyorum ama güzel ve çok doğru kitaplar alarak kendi sürecimi kendim yönetiyorum...Senin konuna gelince normalde senin sağlığına dokunmayan makyaj malzemeleri vs yi bence kullanmaya devam edebilirsin bende öyle yapıyorum..Nemlendirici olarak hep bebe yağı kullanırdım suyla nemlendirip ellerimi ve yüzümü hala öyle yapıyorum ,hatta her banyodan çıkarken ıslakken hazır bütün vucuduma bebe yağı sürerim...Cilt bakım ürününe gelince bebe şampuanlarını cilt temizlemede kullanabilirsin ve emin ol bir çok korkunç kimyasal temizleyiciden hassas davranacaktır cildine...Bunların haricinnndeeeee kahveyi ve çayı günde birer bardak olarak tüketiyorum ben ....Ama bunlar haricinde beslenmeme ciddi bir özen gösteriyorum...
çok teşekkür ederimNormalde de mayaj yapmıyorum, nemlendirinci gerektikçe kullanıyorum, bulantılarım çok olduğu için çay yada kahve içemiyorum...
Bu meseleyle ilgili de şunu belirtmek isterim ki, kullandığınız herşey bebeğe geçmez 1. si vücut bebeği korumaya yönelik dizayn edilmiştir 2. si kullandığınız ürünler ciltten emilip kan dolaşımına geçmiyorsa sıkıntı olmaz 3. sü plasenta bir lipit bariyerdir yani ağırlıklı olarak yağ içeren maddeler geçer bu sebeple tabii ki aşırı kimyasaldan kaçınmak gerek ancak su bazlı ve ciltten fazlaca emilmeyen ürünler kullanırsak bi sıkıntı oluşturmayacağı kanaatindeyim..
Hayırlını olsunbeta hcg 45,2 çıktı
çok çok silik çıkmıştı..hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın idrarda çıkmış mıydı? benim 5 günüm var idrar negatif. ümidim kırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?