hamileler bi bakarmısınız?

Merhaba arkadaslar :) bende yeni katıldım aranıza 4 hafta 3 günlük hamileymisim :) ilk hamileligim çok tecrübesizim .kasiklarim da ağrı var adet olcakm isim gibi tedirginim sizde de böyle şeyler oldu mu ??

evet bende hala var 7. haftaya giriyorum ama yinede doktoruna söylemeyi ihmal etme

evet makyaj yapıyorum cay arada sırada acık ıcıyorum pk ıcemmeye basladım kahve ıcmıyorum gunde 3-4 lt ye kdr su içiorm mutlaka sütte ıcıyorum cildim kuru hamıleleıkte daha fazla kurudu badem sütü ile nemlendiriyorum yüzümü gönegım ıcın de catlak kremı kullanmayı dusunuyorum

ben adet olcam sanmıştım o kadar oldu yani, 11. haftadayım hala ara ara oluyo ki normal çünkü bebekle birlikte rahim kasları da açılıp büyüyor..yine de emin olmak için doktoruna danışman iyiolur..

ben adet olcam sanmıştım o kadar oldu yani, 11. haftadayım hala ara ara oluyo ki normal çünkü bebekle birlikte rahim kasları da açılıp büyüyor..yine de emin olmak için doktoruna danışman iyiolur..
Tamam canım çok teşekkür ederim ☺ salı günü randevum var bakalım ne olacak buarada doktor bana folik asit verdi her gun birbtane atiyorum sonra idrar kan testi istedi 1 hafta sonra yine gel dedi.çağırmasi için çok erken değil mi 1 hafta sonra neye bakicak ki

Kese bebek veya kalp atışlarından herhangi biri henüz gorunmediyse bunun takibi için cagirmiştir. İlk zamanlar için normal bir surec.
Strese girmenizi gerektirecek bir durum yok. Rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin.

Oncelikle hayırlı olsun insallah sağ salim kucaginiza alırsınız ben sağlıkcı yim özellikle kimyasal herseyden uzak durmaya çalışın banyo daki su ılık olmalı mumkunse banyo süresi ayakta ve kısa tutulmalı beslenmene
Gerçekten önem vermelisin et balık tavuk yeşil sebze ve meyve kurubaklagil ceviz badem kuru meyve ler süt yoğurt peynir yumurta bunlar çok önemli ben vücudumu yıkarken zeytinyağlı defne sabunu kullanıyorum şampuan da bilindik kaliteli bir şampuan tercih ediyorum ama vucuduma krem vb kullanmıyorum makyaj cook nadir özel birsey olursa yaparım birde sol yana yatmayı tercih etmelisiniz aklıma gelenler bunlar

aminn teşekkür ederim sizde inşallah bunlara dikkat etmeye çalışıyorum tabi mide bulantım geçer inşallahta daha düzenli beslenirim :) merak ettim neden sol yan? genelde sırt üstü yatıyorum ben hep

ben normalde vücuduma sürekli bebe yağı ve krem sürerdim şimdilik bunlara devam ediyorum biraz daha ilerleyen zamanlarda çatlak önleyici kremlerden kullanmayı düşünüyorum. lierac ya da mustela, bunları tavsiye ediyolar genelde birini seçerim.

kahve içmiyorum özellikle sigara isteğimi tetiklediği için yanaşmıyorum bile sabah ve akşam birer bardak şekersiz açık çay içiyorum. süt normalde de hiç içemediğim için kendimi zorlayabildiğim günler içiyorum ama içemezsem de o gün fazladan peynir, yoğurt, ayran vs tüketip telafi etmeye çalışıyorum.

şampuan konusuna gelince hiç hamile şampuanı diye bi şey duymadım. parabensiz şampuan kullanıyodum önceden de ona devam ediyorum yine. makyaj olarak da sadece eyeliner ve ruj

Hamilelikten önce ne zararlysa şuan durum aynı o zaman da yaptığın hersey yine bebeğe zarar veriyor. Aslında sadece bebek için değil biraz da kendimiz için kaçınmalı bazı aliskanliklardan. Aman ben hamileyim hayatta kahve içmem yok Ruj bir kalem bile kullanmam demek çok abartma olmuyor mu?

Arkadaşlar merhaba,

Ben daha farklı bir konuda soru sormak istiyorum. Bu hafta gebeliğimde 20. haftam ve karnım o kadar da çok büyümedi. Bilemiyorum sanki 5 aylık bir karın daha büyük olmalıymış gibi geliyor. Çok evhamlanıyorum. Tecrübeli anneler biraz paylaşabilirler mi acaba onlar da aynı durumdalar mıydı, yani karnım büyüdü biraz ama off bilemiyorum küçük gibi de..

mecburen ıcıormm elımde şaşalla gezıormm vee devamlı wc deyım cnmmm bırden ıcmeye calısıorm sonlara dogru arara ara ıcıorm ztn bunye alıstı artık kendımm cok susuyorum doktorum ne kdr su ıcersen kdr ıyı dedı bebık ıcın bulantılarım varkenn bır bardak dahı ıcemıodm sımdıı azaldıı hatta bzn yok

zaten beşinci aydan sonra büyümeye başlar diye biliyorum ben ama bünyeden bünyeye farklılıkta gösterebilir bence bu kadar takmayın bebişiniz sağlıklıca gelir inşallah

ayy keşke bende su içebilsem artık cok zorluyorum kendimi 1 ltre anca oluyordur . birde bu ara kahverengi akıntım geldi gitmelimiyim doktora? normalde adet günüm bu ara o yüzdendir diye düşünüyorum ama sizce?

Merhaba kızlar bende bugün tekrar muayeneye gittim geçen hafta ilk gidisimdi hicbirsey dememisti .benimde aklıma birsey gelmedi daha doğrusu bilmiyorum ki ne sorayım onun bilgilendirmesi gerek. Bugün gittim baktı çok gUzel oturmuş dedi tam olarak kaç haftalik diye sordum 5 dedi. Folik asit verdiniz onu içiyorum dedim tamam dedi. Başka hiçbir bilgilendirme yapmadı açıkçası bende ne soracagimi bilmiyorum.sizin doktorlariniz nasıl doktorum çok ilgisiz gibi geldi. Yoksa ben mi çok şey bekliyorum ya açıkçası eve gelince canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…