- 14 Şubat 2014
- 187
- 33
- 118
- 35
evet bende hala var 7. haftaya giriyorum ama yinede doktoruna söylemeyi ihmal etmeMerhaba arkadaslar :) bende yeni katıldım aranıza 4 hafta 3 günlük hamileymisim :) ilk hamileligim çok tecrübesizim .kasiklarim da ağrı var adet olcakm isim gibi tedirginim sizde de böyle şeyler oldu mu ??
hayırlı olsun bu araadaMerhaba arkadaslar :) bende yeni katıldım aranıza 4 hafta 3 günlük hamileymisim :) ilk hamileligim çok tecrübesizim .kasiklarim da ağrı var adet olcakm isim gibi tedirginim sizde de böyle şeyler oldu mu ??
Saol canim cok tesekkur ederim sana da hayırlı olsun sağlıkla kucagimiza alalım insalllahhayırlı olsun bu araada
ben adet olcam sanmıştım o kadar oldu yani, 11. haftadayım hala ara ara oluyo ki normal çünkü bebekle birlikte rahim kasları da açılıp büyüyor..yine de emin olmak için doktoruna danışman iyiolur..Merhaba arkadaslar :) bende yeni katıldım aranıza 4 hafta 3 günlük hamileymisim :) ilk hamileligim çok tecrübesizim .kasiklarim da ağrı var adet olcakm isim gibi tedirginim sizde de böyle şeyler oldu mu ??
Tamam canım çok teşekkür ederim ☺ salı günü randevum var bakalım ne olacak buarada doktor bana folik asit verdi her gun birbtane atiyorum sonra idrar kan testi istedi 1 hafta sonra yine gel dedi.çağırmasi için çok erken değil mi 1 hafta sonra neye bakicak kiben adet olcam sanmıştım o kadar oldu yani, 11. haftadayım hala ara ara oluyo ki normal çünkü bebekle birlikte rahim kasları da açılıp büyüyor..yine de emin olmak için doktoruna danışman iyiolur..
Kese bebek veya kalp atışlarından herhangi biri henüz gorunmediyse bunun takibi için cagirmiştir. İlk zamanlar için normal bir surec.Tamam canım çok teşekkür ederim ☺ salı günü randevum var bakalım ne olacak buarada doktor bana folik asit verdi her gun birbtane atiyorum sonra idrar kan testi istedi 1 hafta sonra yine gel dedi.çağırmasi için çok erken değil mi 1 hafta sonra neye bakicak ki
Saolun çok teşekkür ederim ☺Kese bebek veya kalp atışlarından herhangi biri henüz gorunmediyse bunun takibi için cagirmiştir. İlk zamanlar için normal bir surec.
Strese girmenizi gerektirecek bir durum yok. Rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin.
Merak ettiğim bikaç şey var da mesela makyaj yapıyormusunuz? vücudunuza krem yağ vs sürüyormusunuz. çay kahve içiyormusunuz? birde yeni reklamda gördüm hamileler için şampuan diye ama adını kaçırdım öyle birşey varmı?
Oncelikle hayırlı olsun insallah sağ salim kucaginiza alırsınız ben sağlıkcı yim özellikle kimyasal herseyden uzak durmaya çalışın banyo daki su ılık olmalı mumkunse banyo süresi ayakta ve kısa tutulmalı beslenmeneMerak ettiğim bikaç şey var da mesela makyaj yapıyormusunuz? vücudunuza krem yağ vs sürüyormusunuz. çay kahve içiyormusunuz? birde yeni reklamda gördüm hamileler için şampuan diye ama adını kaçırdım öyle birşey varmı?
aminn teşekkür ederim sizde inşallah bunlara dikkat etmeye çalışıyorum tabi mide bulantım geçer inşallahta daha düzenli beslenirim :) merak ettim neden sol yan? genelde sırt üstü yatıyorum ben hepOncelikle hayırlı olsun insallah sağ salim kucaginiza alırsınız ben sağlıkcı yim özellikle kimyasal herseyden uzak durmaya çalışın banyo daki su ılık olmalı mumkunse banyo süresi ayakta ve kısa tutulmalı beslenmene
Gerçekten önem vermelisin et balık tavuk yeşil sebze ve meyve kurubaklagil ceviz badem kuru meyve ler süt yoğurt peynir yumurta bunlar çok önemli ben vücudumu yıkarken zeytinyağlı defne sabunu kullanıyorum şampuan da bilindik kaliteli bir şampuan tercih ediyorum ama vucuduma krem vb kullanmıyorum makyaj cook nadir özel birsey olursa yaparım birde sol yana yatmayı tercih etmelisiniz aklıma gelenler bunlar
Merak ettiğim bikaç şey var da mesela makyaj yapıyormusunuz? vücudunuza krem yağ vs sürüyormusunuz. çay kahve içiyormusunuz? birde yeni reklamda gördüm hamileler için şampuan diye ama adını kaçırdım öyle birşey varmı?
evet makyaj yapıyorum cay arada sırada acık ıcıyorum pk ıcemmeye basladım kahve ıcmıyorum gunde 3-4 lt ye kdr su içiorm mutlaka sütte ıcıyorum cildim kuru hamıleleıkte daha fazla kurudu badem sütü ile nemlendiriyorum yüzümü gönegım ıcın de catlak kremı kullanmayı
Birşey merak ettim gerçekten 4 lt ye yakın suyu nasıl tüketebiliyorsun? Bütün gün elinde şu şişesiyle mi geziyor sunmasallah diyorum gerçekten ama bu kadar su zararlı değil mi bunu da meraktan soruyorum. Mide bulantısı yok galiba yoksa 3 4 lt şu hamile olmayan biri bile içemez.
zaten beşinci aydan sonra büyümeye başlar diye biliyorum ben ama bünyeden bünyeye farklılıkta gösterebilir bence bu kadar takmayın bebişiniz sağlıklıca gelir inşallahArkadaşlar merhaba,
Ben daha farklı bir konuda soru sormak istiyorum. Bu hafta gebeliğimde 20. haftam ve karnım o kadar da çok büyümedi. Bilemiyorum sanki 5 aylık bir karın daha büyük olmalıymış gibi geliyor. Çok evhamlanıyorum. Tecrübeli anneler biraz paylaşabilirler mi acaba onlar da aynı durumdalar mıydı, yani karnım büyüdü biraz ama off bilemiyorum küçük gibi de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?