hamileler bi bakarmısınız?

Merhaba canım benim ilk dr um ve şimdiki Dr umun söylediklerinden aklıma gelenleri yazıyorum. Bol bol su iç. Sigara alkol den uzak dur. Maydonoz, yeşil çay gibi yiyeceklerden uzak dur. Kesinlikle çiğ ete elini değme. Yumurtayı tam pişmiş ye, kesinlikle rafadan yeme. Miğden bulanırsa tuzlu şeyler ye. Sıkı kıyafetler giyme. Ağır kaldırmaistresten uzak dur. İlk dr um ilk 3 ay fazla yürüme demişti. Bu 2. hamileliğümdeki dr birşey demedi. Aklıma gelenler bunlar şuan için

Saol canim cok cok tesekkur ederim ya doktorum ağzını açıp hicbirsey demedi çok moralim bozuldu. Bide diyo ki haftaya gel demismiydik niye geldin gibi bir imada bulundu bilmiyorum siz gelin dediniz dedim. Niye dedim diyo bilmiyorum dedim sende mi sormadin diyor ya .bende ilk hamileligim olunca hicbirsey bilmiyorum sizde hicbirsey söylemediginiz için hicbirsey bilmiyorum doğal olarak dedim çok canımı sıktı

Özele mi gidiyorsun devlete mi? Hangi hastane? Malesef ki bazı uyuz dr lar öyle

Ankaraliyim ama Gaziantep te yaşıyorum sanko hastanesi
Bu kadar ilgisizlik genelde devlette oluyo ya ondan sordum Aynı hastanede başka bir dr a git Yada başka hastaneye git bence. ilk hamileliğim diye Dr um oğluma hamileyken yemem içmen gereken yapmaman gereken her şeyi söylemişti bana. Şimdiki dr um da fazla detaya girmedi ilk dr um gibi.

22 haftalık hamileyim makyaj yapıyorum ... daha krem kullanmaya baslamadım cildimde su an bısey yok allaha sukur. olursa da sadece zeytınyagı kulanırım sıze de tavsiyem... cay kahve içiyorum bebegim de gayet iyi... cok ınce dusunme bu sefer takıntılar baslıyo hamileliğin basında bende oyleydim içini ferah tut...

Özele gidiyorum canım ne devleti devlete gitsem daha beterini yapar heralde yaaa.
özelmi?? benim doktorumda söylüyor ama şöyle bir durum var ben soruyorum herşeyi nasıl besleniyim şunu yapayımmı bunu yapayımmı benim doktorumunda ilk dediği şey oje ve saç boyası kesinlikle kullanma dışardan tavuk yeme yumurta tam pişmiş olsun bide bol sıvı

birde sen sorarak dene doktorun iyi deniliyorsa cünkü benimkide sormazsan söylemeyebilir.yok hala cins se değiştir bence

Ay İmrendim masallah darısı bana:))

çoook teşekkür ederimm peki kitap olarakta tavsiye edebilirmisiniz ?
fezaa ben şu kitapları aldım ;doğmamış bebeğin gizli yaşamı,hypnobirthing,bilinçli bebek ve bebeğinizi beklerken sizi neler bekler :) Ayrıca neslihan iskitin hamileler için yoga cd lerini aldım

Paranın içermeyen ürünleri kullanmaya dikkat et. Paraben süte geçiyor çünkü.

Dedim ki dikkat etmem gereken birsey varmi yememem gereken vs falan dedim . Yooooo normal devam etti aptal kadın

Hamile arkadaslarim oncelikle hepiniz saglikla bebislerinizi kucaginiza alorsiniz insallah bende bebek istiyorum.. adetime 10 gun var dun gece biraz rahatsizlandim ve kustum ogur ogur bir hal oldum zaten bugunde belimden asagi heryerim agriyo belim kasiklarim kalcalarim bacaklarim acaba boyle seyler yasadinizmi bunlar bi belirtimi ayrica cok halsiz ve bitkinim .. üsüttum belkide ama her ihtimali dusunuyorum iste

Dedim ki dikkat etmem gereken birsey varmi yememem gereken vs falan dedim . Yooooo normal devam etti aptal kadın

ya ben bu doktorları anlamıyorum özele gidiyorum şükür doktorum iyi ama bi gün devlet hastanesine gittim. kadın bana o kadar kaba davrandı ki anlatamam. sözde baktığı usgye göre bebeğim 2 hafta geri çıktı, niye böyle dedim ters ve de sert bi şekilde "gelişimi geri" dedi yürüdü gitti. oysa ki aynı sabah kendi doktoruma da gitmiştim bi sıkıntı yoktu. eğer ben bunu bilmesem üzüntüden kahrolurdum bebeğimin gelişimi geri diye. hocam hamilelikte dikkat etmem gereken bi şey var mı dedim, yok dedi. oysa ki benim zaten düşük tehlikem var, başka doktora gitmiyo olsam sakıncalı olan bi çok şeyi yapabilirdim bilmeden. bazen gerçekten çok kibirli ve acımasız doktorlar çıkıyo, anneyi ve bebeği hiç düşünmeyenler hatta kürtaja kadar sürükleyenler var. meslek etiğini de insanlıklarını da kaybetmiş böyleleri, çok yazık...

Malesef kendini bilmezler çıkıyor. Madem sıkılıyorsun bu meslekten işini düzgün yapmıyacaksın. Bu işi yapma insanları üzmeye ne gerek var çok gıcık oluyorum var ya böyle Dr lara

izmirdesin sanırım canım hangidoktora gidiyorsun

Arkadaslar 4 haftalik hamileyim doktor bugun keseyi gordu birsuru tahlil istedi idrar tahlilimde dansite diye bir deger 1025 cikti doktora soonuclari cum gunu gostericem bilgisi olan paylasabilirmi bu deger nedir ve yuksekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…