- 24 Mart 2016
- 329
- 137
- 103
- 40
Merhaba canım benim ilk dr um ve şimdiki Dr umun söylediklerinden aklıma gelenleri yazıyorum. Bol bol su iç. Sigara alkol den uzak dur. Maydonoz, yeşil çay gibi yiyeceklerden uzak dur. Kesinlikle çiğ ete elini değme. Yumurtayı tam pişmiş ye, kesinlikle rafadan yeme. Miğden bulanırsa tuzlu şeyler ye. Sıkı kıyafetler giyme. Ağır kaldırmaistresten uzak dur. İlk dr um ilk 3 ay fazla yürüme demişti. Bu 2. hamileliğümdeki dr birşey demedi. Aklıma gelenler bunlar şuan içinMerhaba kızlar bende bugün tekrar muayeneye gittim geçen hafta ilk gidisimdi hicbirsey dememisti .benimde aklıma birsey gelmedi daha doğrusu bilmiyorum ki ne sorayım onun bilgilendirmesi gerek. Bugün gittim baktı çok gUzel oturmuş dedi tam olarak kaç haftalik diye sordum 5 dedi. Folik asit verdiniz onu içiyorum dedim tamam dedi. Başka hiçbir bilgilendirme yapmadı açıkçası bende ne soracagimi bilmiyorum.sizin doktorlariniz nasıl doktorum çok ilgisiz gibi geldi. Yoksa ben mi çok şey bekliyorum ya açıkçası eve gelince canım sıkıldı
Saol canim cok cok tesekkur ederim ya doktorum ağzını açıp hicbirsey demedi çok moralim bozuldu. Bide diyo ki haftaya gel demismiydik niye geldin gibi bir imada bulundu bilmiyorum siz gelin dediniz dedim. Niye dedim diyo bilmiyorum dedim sende mi sormadin diyor ya .bende ilk hamileligim olunca hicbirsey bilmiyorum sizde hicbirsey söylemediginiz için hicbirsey bilmiyorum doğal olarak dedim çok canımı sıktıMerhaba canım benim ilk dr um ve şimdiki Dr umun söylediklerinden aklıma gelenleri yazıyorum. Bol bol su iç. Sigara alkol den uzak dur. Maydonoz, yeşil çay gibi yiyeceklerden uzak dur. Kesinlikle çiğ ete elini değme. Yumurtayı tam pişmiş ye, kesinlikle rafadan yeme. Miğden bulanırsa tuzlu şeyler ye. Sıkı kıyafetler giyme. Ağır kaldırmaistresten uzak dur. İlk dr um ilk 3 ay fazla yürüme demişti. Bu 2. hamileliğümdeki dr birşey demedi. Aklıma gelenler bunlar şuan için
Özele mi gidiyorsun devlete mi? Hangi hastane? Malesef ki bazı uyuz dr lar öyleSaol canim cok cok tesekkur ederim ya doktorum ağzını açıp hicbirsey demedi çok moralim bozuldu. Bide diyo ki haftaya gel demismiydik niye geldin gibi bir imada bulundu bilmiyorum siz gelin dediniz dedim. Niye dedim diyo bilmiyorum dedim sende mi sormadin diyor ya .bende ilk hamileligim olunca hicbirsey bilmiyorum sizde hicbirsey söylemediginiz için hicbirsey bilmiyorum doğal olarak dedim çok canımı sıktı
Bu kadar ilgisizlik genelde devlette oluyo ya ondan sordumAnkaraliyim ama Gaziantep te yaşıyorum sanko hastanesi
özelmi?? benim doktorumda söylüyor ama şöyle bir durum var ben soruyorum herşeyi nasıl besleniyim şunu yapayımmı bunu yapayımmı benim doktorumunda ilk dediği şey oje ve saç boyası kesinlikle kullanma dışardan tavuk yeme yumurta tam pişmiş olsun bide bol sıvıÖzele gidiyorum canım ne devleti devlete gitsem daha beterini yapar heralde yaaa.
mecburen ıcıormm elımde şaşalla gezıormm vee devamlı wc deyım cnmmm bırden ıcmeye calısıorm sonlara dogru arara ara ıcıorm ztn bunye alıstı artık kendımm cok susuyorum doktorum ne kdr su ıcersen kdr ıyı dedı bebık ıcın bulantılarım varkenn bır bardak dahı ıcemıodm sımdıı azaldıı hatta bzn yok
fezaa ben şu kitapları aldım ;doğmamış bebeğin gizli yaşamı,hypnobirthing,bilinçli bebek ve bebeğinizi beklerken sizi neler bekler :) Ayrıca neslihan iskitin hamileler için yoga cd lerini aldımçoook teşekkür ederimmpeki kitap olarakta tavsiye edebilirmisiniz ?
fezaa ben şu kitapları aldım ;doğmamış bebeğin gizli yaşamı,hypnobirthing,bilinçli bebek ve bebeğinizi beklerken sizi neler bekler :) Ayrıca neslihan iskitin hamileler için yoga cd lerini aldım
ınsallah cnmAy İmrendim masallah darısı bana:))
Dedim ki dikkat etmem gereken birsey varmi yememem gereken vs falan dedim . Yooooo normal devam etti aptal kadınözelmi?? benim doktorumda söylüyor ama şöyle bir durum var ben soruyorum herşeyi nasıl besleniyim şunu yapayımmı bunu yapayımmı benim doktorumunda ilk dediği şey oje ve saç boyası kesinlikle kullanma dışardan tavuk yeme yumurta tam pişmiş olsun bide bol sıvı
Dedim ki dikkat etmem gereken birsey varmi yememem gereken vs falan dedim . Yooooo normal devam etti aptal kadın
Malesef kendini bilmezler çıkıyor. Madem sıkılıyorsun bu meslekten işini düzgün yapmıyacaksın. Bu işi yapma insanları üzmeye ne gerek var çok gıcık oluyorum var ya böyle Dr laraya ben bu doktorları anlamıyorum özele gidiyorum şükür doktorum iyi ama bi gün devlet hastanesine gittim. kadın bana o kadar kaba davrandı ki anlatamam. sözde baktığı usgye göre bebeğim 2 hafta geri çıktı, niye böyle dedim ters ve de sert bi şekilde "gelişimi geri" dedi yürüdü gitti. oysa ki aynı sabah kendi doktoruma da gitmiştim bi sıkıntı yoktu. eğer ben bunu bilmesem üzüntüden kahrolurdum bebeğimin gelişimi geri diye. hocam hamilelikte dikkat etmem gereken bi şey var mı dedim, yok dedi. oysa ki benim zaten düşük tehlikem var, başka doktora gitmiyo olsam sakıncalı olan bi çok şeyi yapabilirdim bilmeden. bazen gerçekten çok kibirli ve acımasız doktorlar çıkıyo, anneyi ve bebeği hiç düşünmeyenler hatta kürtaja kadar sürükleyenler var. meslek etiğini de insanlıklarını da kaybetmiş böyleleri, çok yazık...
Evet tam bulantı zamanı ama geçince bulantıların su içmeye başlarsın ben mustela kullanıyorum cnm hem fiatı uygun hemde çevremde bunu kullanıp çatlayan kimse olmadı yanlız hergün sürüyorum her banyoda da bebek yağı sürüyorum tüm vücuduma ihmal etme her daim nemlendirmelisin vücudunu yoksa çatlar ve çatlağın malesef tedavisi yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?