Ben cay cok nadır kahveyse hıc ıcmıyorum.makyaj bır tek gozlerıme yapıyorum krem olarak kokos yagı kullanıyorum kımyasal olmadıgı ıcın cok memnunumMerak ettiğim bikaç şey var da mesela makyaj yapıyormusunuz? vücudunuza krem yağ vs sürüyormusunuz. çay kahve içiyormusunuz? birde yeni reklamda gördüm hamileler için şampuan diye ama adını kaçırdım öyle birşey varmı?
Canım Gaziantepteyimizmirdesin sanırım canım hangidoktora gidiyorsun
Kizlar merhaba size akil danisip fikir almak istiyorum.. yardimci olursaniz sevinirim.. dun rahatsizlandim ve kustum gece bianda bi migde bulantisi geldi ve cikardim ayiptir soylemesi onun ardindan bel bacak kasik kalcalarimda asiri agrilar oldu butun guj yattim bugunde bel ve sol kasigimda agrilar var arada bacagima hafif hafif vuruyo ayrica canim hic bisey yemek yapmak istemiyo azicik bir is yapsam halim kalmiyo hemen yatmak istiyorum adetime daha 9 gun var sizce suphelenmelimiyim bunlar bir belirti olabilir mi ?
Cnm daha çok erkenKizlar merhaba size akil danisip fikir almak istiyorum.. yardimci olursaniz sevinirim.. dun rahatsizlandim ve kustum gece bianda bi migde bulantisi geldi ve cikardim ayiptir soylemesi onun ardindan bel bacak kasik kalcalarimda asiri agrilar oldu butun guj yattim bugunde bel ve sol kasigimda agrilar var arada bacagima hafif hafif vuruyo ayrica canim hic bisey yemek yapmak istemiyo azicik bir is yapsam halim kalmiyo hemen yatmak istiyorum adetime daha 9 gun var sizce suphelenmelimiyim bunlar bir belirti olabilir mi ?
Kesinlikle olabilir gebelik kisiden kisiye herzamn drgisir bnim daha adete 1 hafta varken idrar testinde bile cikmistiKizlar merhaba size akil danisip fikir almak istiyorum.. yardimci olursaniz sevinirim.. dun rahatsizlandim ve kustum gece bianda bi migde bulantisi geldi ve cikardim ayiptir soylemesi onun ardindan bel bacak kasik kalcalarimda asiri agrilar oldu butun guj yattim bugunde bel ve sol kasigimda agrilar var arada bacagima hafif hafif vuruyo ayrica canim hic bisey yemek yapmak istemiyo azicik bir is yapsam halim kalmiyo hemen yatmak istiyorum adetime daha 9 gun var sizce suphelenmelimiyim bunlar bir belirti olabilir mi ?
Peki ne gibi belirtilerin vardi canim .. banada erken gibi geliyo ama kafamida karistiriyo bu durumlar acikcasiKesinlikle olabilir gebelik kisiden kisiye herzamn drgisir bnim daha adete 1 hafta varken idrar testinde bile cikmisti
Aaaa canım Merhaba bende Gaziantep te yim mm :)))) yalnız olmadığımı görünce nasıl sevindimCanım Gaziantepteyim
Buralımısın cnm ben de sevindim bebişin hayırlı olsunAaaa canım Merhaba bende Gaziantep te yim mm :)))) yalnız olmadığımı görünce nasıl sevindim
Yok canım buralı değilim ankaraliyim. Saol seninde bebisin hayırlı olsun. Sen buralimisinBuralımısın cnm ben de sevindim bebişin hayırlı olsun
Yok cnm bende izmir liyim nasıl alışabildin mi buraya ben hala alışamadım 3 yıl oldu.Yok canım buralı değilim ankaraliyim. Saol seninde bebisin hayırlı olsun. Sen buralimisin
Cnm ben yaşam hastanesinde Şahin korkmaza gidiyorum birde konukoğlunda esra hnm var oda iyidir bayan istersenBenim 1 sene olcak ama alıştım ya artık :) sen hangi doktora gidiyorsun bana önerebilecegin doktor varmi
Canım esra Hanımdan memnun kalmadım ya hiç bilgilendirmiyor bide davranışları ilgisiz geldi banaCnm ben yaşam hastanesinde Şahin korkmaza gidiyorum birde konukoğlunda esra hnm var oda iyidir bayan istersen
O zaman yaşam da hakan yaz veya şahin korkmaz ikiside çok iyi çok ilgili cnmCanım esra Hanımdan memnun kalmadım ya hiç bilgilendirmiyor bide davranışları ilgisiz geldi bana
Evet canim Bende de var hala var yani sürekli bacaklarim ağrıyorArkadaşlar 4+5 günlük gebelikte bacak ağrısı yaşayan var mı? daha doğrusu gebelik belirtisi olarak sorsam daha iyi olacak. Şimdiden teşekkürler..
Tamam canım onları da bir düsüneyim :) teşekkür ederimO zaman yaşam da hakan yaz veya şahin korkmaz ikiside çok iyi çok ilgili cnm
Rica ederim canım doktor önemli içine sinmesi lazımTamam canım onları da bir düsüneyim :) teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?