hamileler bi bakarmısınız?

Ben cay cok nadır kahveyse hıc ıcmıyorum.makyaj bır tek gozlerıme yapıyorum krem olarak kokos yagı kullanıyorum kımyasal olmadıgı ıcın cok memnunum

Kizlar merhaba size akil danisip fikir almak istiyorum.. yardimci olursaniz sevinirim.. dun rahatsizlandim ve kustum gece bianda bi migde bulantisi geldi ve cikardim ayiptir soylemesi onun ardindan bel bacak kasik kalcalarimda asiri agrilar oldu butun guj yattim bugunde bel ve sol kasigimda agrilar var arada bacagima hafif hafif vuruyo ayrica canim hic bisey yemek yapmak istemiyo azicik bir is yapsam halim kalmiyo hemen yatmak istiyorum adetime daha 9 gun var sizce suphelenmelimiyim bunlar bir belirti olabilir mi ?

Belirti için çok erken.

Cnm daha çok erken

Kesinlikle olabilir gebelik kisiden kisiye herzamn drgisir bnim daha adete 1 hafta varken idrar testinde bile cikmisti

Kesinlikle olabilir gebelik kisiden kisiye herzamn drgisir bnim daha adete 1 hafta varken idrar testinde bile cikmisti
Peki ne gibi belirtilerin vardi canim .. banada erken gibi geliyo ama kafamida karistiriyo bu durumlar acikcasi

Arkadaşlar 4+5 günlük gebelikte bacak ağrısı yaşayan var mı? daha doğrusu gebelik belirtisi olarak sorsam daha iyi olacak. Şimdiden teşekkürler..

Benim 1 sene olcak ama alıştım ya artık :) sen hangi doktora gidiyorsun bana önerebilecegin doktor varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…