Hamileler hakkında BATIL İNANÇ listesi :))

ciğer elleyip bi yerime sürmek demiş bi arkadaş benim arkadaşımda inanmayıp yaptı sürdüğü yerde o leke çıktı dikkatli olun derim biraz da inanınn
ciğer olayı benim çevremdede oldu .. kızının bacağında siyah leke çıktı..

Hamile kadın ayva yerse bebegi killi olur diye biliyorum bende

Ciğer var bir de :) Ciğere dokunup elini sürdüğün yerde iz olur derler. Ben ciğer pişirmiştim gebeliğimin ilk dönemlerinden, ne korktum gebeliğim boyunca ama çok şükür bir şey olmadı.

Valla bunların baya çoğu hurafe ama bir gerçek varki onuda bizzat ben yaşadım kızıma hamileyken ağaçtan ayva canım çekmişti kopardım yedim yerken iki yanağıma ve çeneme sürdüm bebek gamzeli olsun diye gercektnde kızım doğdu gamzesi vardı 2 yerde halen gamzeli

Kızlar ben de hamileyjen gözüne çağla sürersen çocuğun gözleri yeşil olurmuş diye duydum denedim bakalım6 ay sonra inşallah görücez.

Kızlar ben de hamileyjen gözüne çağla sürersen çocuğun gözleri yeşil olurmuş diye duydum denedim bakalım6 ay sonra inşallah görücez.
Gözünün içine mi değdiriyosun yoksa göz kapağının üzerinden mi sürüyorsun anlamadım mavi olması için ne yapcaz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…