işte kızlar benim eltim misali insanlar bunlar benim eltimde hamile kalmış benden gizledi benim cocugum vardı üstüne üstlük sonra bi şekilde ögrendik tabii o ara bende hamile kaldım sonra benden cinsiyetini sakladı erkekemiş onunki nazar degermiş efendim ama asıl nazarsa eger degen bana degdi cünkü 5 aylık bebişimi kaybettim gebeliğim sonlandırıldı şimdi bir oglumuz var Allaha şükür dogum yaptı saglıklı eltim ama ben gene hamileyim ve inat ettim söylemiycem karnım meydana cıkınca anlarlar nede olsa tabii onların yüzünden kendi ailemede diyemiyorum cünkü eşimle papaz oluruz var böyle insanlar bence o sana ne yaptıysa sende ona aynısını yap
lidya inşaallah bizimde bebeğimiz gelicek birgün her nekadar olumsuzluklar yaşasamda ben kendimi buna inandırmak istiyorum kızlar eşimin akrabası 4.ye hamileyken benimle herkesin içinde dalga geçmişti bikersindede senin şeyin yokmu sende yapsana falan demişti çok üzülmüştüm ve geçen felç geçirdiğini duydum akşam bebeği ameliyatla aldılar ve kadın yaşam mücadelesi veriyo yinede çok üzüldüm ALLAH evlatlarına bağışlasın diyorum yaşasa bile felçli kalıcak büyük ihtimallemafoldumben
ne kadar kötü, demek ki bir bebeği dünyaya getirebilmek için sadece şeyinin olması yetmiyormuş .İnsan ne yaparsa ne derse kendine yapıyor ben de çok üzüldüm Allah onu çocuklarına bağışlasın kimse sağlıklıyken benim başıma ne gelecek demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?