Ben size oncedende atmisdim galibaki bidaha atim bakamim bu sefer ne diceksiniz doktor bi tahmin yurttu bakim szin ne olcak tahmininizKızlar cinsiyet tahmini yapıyorum genellikle %99 doğru çıkıyor ama linç edecekler allah aşkına yazmasın sayfama zaten 3gündür sayfam kapalıydı linçler yüzünden baktırmak isteyen varsa buyurun gelin :)
Kız sanırım başka fotosu varsa net söyleyebilirimMerhaba bunada bakar msnzEki Görüntüle 2666181
ErkekbBen size oncedende atmisdim galibaki bidaha atim bakamim bu sefer ne diceksiniz doktor bi tahmin yurttu bakim szin ne olcak tahmininizEki Görüntüle 2666195
Bende tahminin tutmadi cnm dokotr kiz dediErkekb
KIzBiri 5 haftalik digeri 9 haftalik olan fotoları tahmin eder misiniz:))
Ben de kiz hissediyorum:) haftaya öğrenince yazarım insaAllah :)
Buna yorum yaparmisimz acabaBide buna yorum yaparsN çok sevinirim cnmetrafımda hamile çok var
Erkek
Erkek canıamEki Görüntüle 2667348
banada tahmin yapın bacışlar, nasıl tatlı çıkmış ama elini kolunu yediğimin çocuğu
Ayyy mesajını bekkiyodum valla tel elimde, pek inanmasam da duramadım tahmin bile hoşuna gidiyo insanınErkek canıam
Kız
Merhaba 6+3 haftalık bana da yorum yaparmisiniz şimdiden teşekkür ederim
Bende kız İSTİYORUM umarım öyle de olur cuma günü tekrardan gidicem 8 haftalık olacak ozman da fikriniz için sizi tekrar rahatsız edicem çok mutlu ettiniz beni çok teşekkür ederim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?