Bugün kontrolüm vardı doğru tahmin etmişsiniz doktorum da erkek dedi
ErkekBuna da bakar mısınız lütfen
ErkekBenimkinide tahmin edermisiniz
Kız
KızBenimkinde tahmin edermişsiniz
1611.haftamız bitticinsiyet net olarak ne zaman belli olur kızlarrr
8.hafta için biraz erken değilmi. Yanlış bilmiyorsam 9. Haftada cinsiyet belirleniyor fakat dış organlar ileriki haftalarda belli oluyor. 8. Hafta olarak bana biraz çok erken geldiBenimkinide tahmin edermisiniz
5 haftalığa da baktım doğru çıktı yani tahmin sonuçta sağlıkla gelsin kucağınıza8.hafta için biraz erken değilmi. Yanlış bilmiyorsam 9. Haftada cinsiyet belirleniyor fakat dış organlar ileriki haftalarda belli oluyor. 8. Hafta olarak bana biraz çok erken geldi
Bende atayım bakalım ne diyeceksiniz merak ettim ama en son usg fotosu 7. Haftaya ait5 haftalığa da baktım doğru çıktı yani tahmin sonuçta sağlıkla gelsin kucağınıza
KızBende atayım bakalım ne diyeceksiniz merak ettim ama en son usg fotosu 7. Haftaya ait
Evet erken ama arkads kese şekline gore 5 haftadan itibaren yorumluyir8.hafta için biraz erken değilmi. Yanlış bilmiyorsam 9. Haftada cinsiyet belirleniyor fakat dış organlar ileriki haftalarda belli oluyor. 8. Hafta olarak bana biraz çok erken geldi
ama hiçbir doktor böyle bir şey yok diyor sanki fal gibi birşey?Evet erken ama arkads kese şekline gore 5 haftadan itibaren yorumluyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?