Erkekbanada bakin bari daha cok minik ama
bende oyle hissediyorum
Evet bende kendisine sordum keseden tahmin yürütüyormuş bana da kız dedi. Eğer doğru çıkarsa hemen buraya yazacamEvet erken ama arkads kese şekline gore 5 haftadan itibaren yorumluyir
Size bir utlrason görüntüsü daha atacam cinsiyeti belli ama en azından tahminleriniz ne kadar tutuyor görmüş oluruz.
KızSize bir utlrason görüntüsü daha atacam cinsiyeti belli ama en azından tahminleriniz ne kadar tutuyor görmüş oluruz.
Gercekten bravo evet kız
Merak iste bizimkisiama hiçbir doktor böyle bir şey yok diyor sanki fal gibi birşey?
Öyle öyle bakalım bize ikinci kız geliyor gibiMerak iste bizimkisi
Sağlıkla gelsin insallahÖyle öyle bakalım bize ikinci kız geliyor gibi
Doğru çıktı bu gun kız olduğunu öğrendim
Sağlıkla gelsin kucağınızaDoğru çıktı bu gun kız olduğunu öğrendim
ErkekBurada 15 haftalık tam net bişe söylememişti doktor. O zamandan beri bir daha gitmedim doktora şu an 19 haftalık. Önümüzdeki hafta doktor kontrolüm var öğrendikten sonra yazarım sizce ne?
Eki Görüntüle 2666087
Nereden anlıyorsunuz doktor erkeğe benzetmiş ti ama net değil değişebilir demişti :) net olarak öğrendiğimde yazacağım
Erkek benziyor başka fotosu var mıCnm bu arkadaşımında bunuda soylermisin tahminini
Merhaba bunada bakar msnzKızlar cinsiyet tahmini yapıyorum genellikle %99 doğru çıkıyor ama linç edecekler allah aşkına yazmasın sayfama zaten 3gündür sayfam kapalıydı linçler yüzünden baktırmak isteyen varsa buyurun gelin :)
Başka yok ikisi var da bugün gitmiş doktora kız demiş yüzde 90 cnmErkek benziyor başka fotosu var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?