- 29 Ocak 2016
- 236
- 199
- 18
- Konu Sahibi Hunter1453
-
İnanın adet günüm gelene kadar hic aklima bile gelmiyor hamile kalmak:) yani kafama takmiyorum çok. Hamd olsun inançli insanlariz Rabbimin nasip edecegi gunu bekliyoruz.. 3aylık evliyken adetim 10gun gecikiyordu o yuzden gitmiştim doktora ve sut hormonu yuksek cikmisti.ilac falan kullandim ama bidaha da gitmedim doktora. Bu ay adet olursam gitmeyi dusunuyordumDoktora gittiniz mi? İlk gebeligimde hicbir sorun olmamasina ragmen 1 yili buldu gebe kalmam.. simdi 2.ye hamileyim tamamen supriz oldu ve regli sancisi gibi agrilarim var...
Demem o ki herseyin zamani var bekleyin. Ve inanin ne zaman kafaya takmayi birakirsaniz ozaman oluyor.. insallah hamilesinizdir.
1 yila kadar normal deniyor genede iciniz rahat etmesi acisindan gidin..İnanın adet günüm gelene kadar hic aklima bile gelmiyor hamile kalmak:) yani kafama takmiyorum çok. Hamd olsun inançli insanlariz Rabbimin nasip edecegi gunu bekliyoruz.. 3aylık evliyken adetim 10gun gecikiyordu o yuzden gitmiştim doktora ve sut hormonu yuksek cikmisti.ilac falan kullandim ama bidaha da gitmedim doktora. Bu ay adet olursam gitmeyi dusunuyordum
Allah razi olsun güzel dualarinız için sagolun :) yarın test yapacam hayirlisi artik:) evlatlarinizi da Allah bagışlasın sizlere:)1 yila kadar normal deniyor genede iciniz rahat etmesi acisindan gidin..
İnsallah hakkinizda hayirlisi ne ise o olur. Rabbim gonlunuzden geceni versin hayirli sabahlar:)
2. Cizgi var silik de olsa cikmis. Hamilesiniz galibaBöyle bişey cıkti:/
Yeni olabilir silik de olsa cikmis.Ama rengi yok sadece belirmiş sanki.s kafam karıstı ya
Ikinci idrarla yaptim belkide ondandır.. yarın tekrar yapayim en iyisiiYeni olabilir silik de olsa cikmis.
Kan testi verin.
Sabah idrariyla yapsaydiniz daha koyu olabilirdi.
Bence direk kan testi yapin.Ikinci idrarla yaptim belkide ondandır.. yarın tekrar yapayim en iyisii
Yerlesme kanamasi yada diger adiyla ustune gorme olabilir. Benimde ayni 6-7 gun lekelenmem surdu suphelendim. Gebeymisim.Hayırlı ramazanlar arkadaşlar bnmde bi sıkıntım var 9 aylık evliyim ve hamile kalmak istiyorum olmuyor bu ay adetimin ikinci günü olmasına rağmen adet olmadım ve sildiğim zaman pembe ve kahverengi akıntı geliyor ama bu akıntı 1 günlük pedi bile doldurmuyo bel ve kasık agrim var sildiğim zaman leke geldiği için oruç tu
Aynen o moral bozuklugunu yaşadigim için kan testi yaptirmaktan cok korkuyorum.. ta ki idrar testinde bariz 2cizgi gorene kadarbence sabah ilk idrarla testi tekrarlayın çizgi çıkarsa kan testi yaptırın kan testi negatif çıkarsa morali çok bozuluyor insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?