Hamileler yardımınıza ihtıyacım var..

Hadi ya ilk defa duyuyorum. Ben 15gun boyunca sogani kaynatip suyunu içmiştim ama bi faydasini gorememiştim. Bu ay adet olursam bunu denerim ins. Seninde gozun aydin canim bebegin hayirli olsun.. idrar testinin resmini atabilirmisin

Cok tesekkur ederim umarim allah isteyen herkese nasip eder . Canım denedim ama resmi yükleyemiyorum basarirsam paylasicam sizinle )

Böyle bişey cıkti:/

Canımmmm benim de bat a bir gün kala böyle çıktı tebrik ederim hamilesinnn

Bende de adet sancısı gibiydi adet olcam sandım test yanlıştır dedim üst üste 3 test yaptım çıktı çok şükür

Hadi ya ilk defa duyuyorum. Ben 15gun boyunca sogani kaynatip suyunu içmiştim ama bi faydasini gorememiştim. Bu ay adet olursam bunu denerim ins. Seninde gozun aydin canim bebegin hayirli olsun.. idrar testinin resmini atabilirmisin
Canim naptin yapmadin mi testi

Ayy hayirli olsun cok sevindim testin positiv hemen mi böyle oldu yoksa bekledin mi?

Ayy hayirli olsun cok sevindim testin positiv hemen mi böyle oldu yoksa bekledin mi?
Hala inanamıyorum ve hala tereddütlerim var.. Adet ağrim hala devam ediyor, ve afedersin sümüksü sari bir akintim başladi.. ne oluyor bilmiyorum bana yardimci olurmusun canim sende hamilesin normalmi bu durum

Canm ne güzel hamilesindir
Çok sevindim
Bana da dua eder misin
Bat 24 u
Bebek için deneyisinizin 13. Ayı
İnş bu ay bende hamileyimdir
Şuanda hiçbir belirtim yok
Peki canm senin belirtim son 10 günde baslamismiydi
Bu sefer adet olursam Dr agitcem
İnş da olmam
Rabbim bana da nasip eder ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…