- 14 Haziran 2016
- 267
- 67
- 98
- 35
- Konu Sahibi Hunter1453
-
Bu arada bende ilk test yaptığımda silik çıkmıştı ama silikte olsa kesin bebek var ama daha çok yeni 2 yada 3 haftalık demek inşallah güzel haberler alırsın canımCanım benim çok teşekkür ederim bana bir umut oldun Allah razı olsun..
Hadi ya ilk defa duyuyorum. Ben 15gun boyunca sogani kaynatip suyunu içmiştim ama bi faydasini gorememiştim. Bu ay adet olursam bunu denerim ins. Seninde gozun aydin canim bebegin hayirli olsun.. idrar testinin resmini atabilirmisinArkadaslar merhaba bende idrar testi yaptim pozitif cikti kan verdim insallah bugun sonucumu alacagim bebek deneyen olmayan arkadaslar bana soģan ve sütle yapılan kürü önerdiler onu yaptim isterseniz sizde deneyin umarim allah sizede nasip eder kimsenin kucagi bos kalmasin ins ben su sekilde uyguladim gebelik ihtimalinin en yuksek oldugu 3 gunde 2 ltre sütu kaynatip icine 4 tane kuru sogan dograyip 5 dakikada o sekilde kaynattim sonra o buhara ustunuzde birsey olacak sekilde carsaf gibi 20-25 dakika oturdum ardindan hemen birliktelik oldu suan icin pozitif bakalim yarin doktor ne diyecek allah yar ve yardimciniz olsun
Aynı benimki gibi kesin geliyo bebiş hayırlı olsun inşallah
Amin insallahAynı benimki gibi kesin geliyo bebiş hayırlı olsun inşallah
Tamam canim
Arkadaşım dun akşam kan testi verdim sonuç 20.40[/QUqOTE] ozaman hamilesin daha cok yeni ama
Selamun aleykum bayanlar.. Herkese hayirli ramazanlar Mevlam bu mübarek ay hürmetine herkesin ne duasi varsa izzeti dergahinda makbuul etsin.. bende hamile kalmak için ugraşanlardanım 11ay oldu hala hamile kalamadim.. yarın adet günüm bazı belirtiler yaşiyorum ama bir yandan adet agrim var yine olmadi diyorum.. hamile arkadaşlarım hamilelikte adet agrisi olur diyorlar ama bi turlu inanasim gelmiyo sizce dogru mu? Adet ağrisi hamilelikte oluyorr mu??
Böyle bişey cıkti:/
Arkadaslar kan tahlil sonucum 162.61 cikmis
Canim naptin yapmadin mi testiHadi ya ilk defa duyuyorum. Ben 15gun boyunca sogani kaynatip suyunu içmiştim ama bi faydasini gorememiştim. Bu ay adet olursam bunu denerim ins. Seninde gozun aydin canim bebegin hayirli olsun.. idrar testinin resmini atabilirmisin
Bu sabah ilk idrarimla yaptim canım :) böyle çıktı biraz daha bekleyip kan testine gidecem insallahCanim naptin yapmadin mi testi
Hala inanamıyorum ve hala tereddütlerim var.. Adet ağrim hala devam ediyor, ve afedersin sümüksü sari bir akintim başladi.. ne oluyor bilmiyorum bana yardimci olurmusun canim sende hamilesin normalmi bu durumAyy hayirli olsun cok sevindim testin positiv hemen mi böyle oldu yoksa bekledin mi?
Canm ne güzel hamilesindirSelamun aleykum bayanlar.. Herkese hayirli ramazanlar Mevlam bu mübarek ay hürmetine herkesin ne duasi varsa izzeti dergahinda makbuul etsin.. bende hamile kalmak için ugraşanlardanım 11ay oldu hala hamile kalamadim.. yarın adet günüm bazı belirtiler yaşiyorum ama bir yandan adet agrim var yine olmadi diyorum.. hamile arkadaşlarım hamilelikte adet agrisi olur diyorlar ama bi turlu inanasim gelmiyo sizce dogru mu? Adet ağrisi hamilelikte oluyorr mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?