- 15 Mart 2016
- 420
- 493
- 103
- 33
- Konu Sahibi Hunter1453
-
Hayirli haberler verirsin insallahİşallah artık uyuyamiyom bile bugün de öyle işallah adet olmamisimdir diye uyandımeşim gelsin test yapacam
Adetine daha 1hafta varmiş canim belli ki hcg degeri daha yeni yükselmeye başlamış. Bekle biraz 2günde bir ikiye katlanır zaten degerKızlarbilginize ve yardımınıza ihtiyacım var adetime bir hafta varken idrar testi silik çıktı, kan verdim sonuç ( 7,57) doktor haftayatekrar gel kan ver dedi. Ne diyorsunuzdeğerim ile ilgili?
Fotograf varsa atabilirmisin cnmİdrar testi yaptım az önce cumartesi günkü sonuçtan daha silik çıktı
Evet adet ağrısı gibi agri oluyor ilk üç aySelamun aleykum bayanlar.. Herkese hayirli ramazanlar Mevlam bu mübarek ay hürmetine herkesin ne duasi varsa izzeti dergahinda makbuul etsin.. bende hamile kalmak için ugraşanlardanım 11ay oldu hala hamile kalamadim.. yarın adet günüm bazı belirtiler yaşiyorum ama bir yandan adet agrim var yine olmadi diyorum.. hamile arkadaşlarım hamilelikte adet agrisi olur diyorlar ama bi turlu inanasim gelmiyo sizce dogru mu? Adet ağrisi hamilelikte oluyorr mu??
Evet cnm aynen sen yine de umtlenme bende 9 aydır uğraşıyorum olmadı bu ay gecikti kahverengi leke geldi 3 gün boyunca aşırı istahim acilti sırt bel ve kasık ağrıları oluyordu ve yorgunluk da tabi yerleşme dedik ama şimdi regl oldum ve her yerim agriyo belinden alt tarafı sen ki bnm degilEvet adet ağrısı gibi agri oluyor ilk üç ay
Rabbim gonlune gore versin canim.. test yaptim silik cikti ama beklemedeyim hala.. bende de tam tersi aşiri iştahsızlik var. Hatta az once resmen domatesin kokusundan midem bulandiEvet cnm aynen sen yine de umtlenme bende 9 aydır uğraşıyorum olmadı bu ay gecikti kahverengi leke geldi 3 gün boyunca aşırı istahim acilti sırt bel ve kasık ağrıları oluyordu ve yorgunluk da tabi yerleşme dedik ama şimdi regl oldum ve her yerim agriyo belinden alt tarafı sen ki bnm degil
Canım ben hamile olduğumu öğrenmeden önce tüm adet olmadan önce olan belirtilerimi yaşadım ve adet olma vaktimden 10 gün geçince acaba deyip öyle test yaptım hamilelik belirtilerini adet belirtileriyle karıştığı oluyo Allah bu mübarek günlerde gönlüne göre versin inşallah dualarım seninleSelamun aleykum bayanlar.. Herkese hayirli ramazanlar Mevlam bu mübarek ay hürmetine herkesin ne duasi varsa izzeti dergahinda makbuul etsin.. bende hamile kalmak için ugraşanlardanım 11ay oldu hala hamile kalamadim.. yarın adet günüm bazı belirtiler yaşiyorum ama bir yandan adet agrim var yine olmadi diyorum.. hamile arkadaşlarım hamilelikte adet agrisi olur diyorlar ama bi turlu inanasim gelmiyo sizce dogru mu? Adet ağrisi hamilelikte oluyorr mu??
Cnm son durumun ne oldu merak ettimOfisteki çekemiyorum ilk fırsatta göndereceğim
Canım benim çok teşekkür ederim bana bir umut oldun Allah razı olsun..Canım ben hamile olduğumu öğrenmeden önce tüm adet olmadan önce olan belirtilerimi yaşadım ve adet olma vaktimden 10 gün geçince acaba deyip öyle test yaptım hamilelik belirtilerini adet belirtileriyle karıştığı oluyo Allah bu mübarek günlerde gönlüne göre versin inşallah dualarım seninle
Ben anlamadim simdi sen ikinci testi yaptin mi sende bende ikinci cizgiyi gördüm rabbkm hayirlisini versinCanım benim çok teşekkür ederim bana bir umut oldun Allah razı olsun..
Cnm bnm senin adına sevindim sen hamilesin :)Rabbim gonlune gore versin canim.. test yaptim silik cikti ama beklemedeyim hala.. bende de tam tersi aşiri iştahsızlik var. Hatta az once resmen domatesin kokusundan midem bulandi
Yok canim yarın yapacam inşallah bekliyorum çokta umutlanmak istemiyorumBen anlamadim simdi sen ikinci testi yaptin mi sende bende ikinci cizgiyi gördüm rabbkm hayirlisini versin
Silik dedigim o kadar silik ki renk bile yok. Kasetteki cizgi yeri belli sadece o dereceCnm bnm senin adına sevindim sen hamilesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?