Hamileler yardımınıza ihtıyacım var..

Kızlar bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var adetime bir hafta varken idrar testi silik çıktı, kan verdim sonuç ( 7,57) doktor haftayatekrar gel kan ver dedi. Ne diyorsunuzdeğerim ile ilgili?

Kızlar bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var adetime bir hafta varken idrar testi silik çıktı, kan verdim sonuç ( 7,57) doktor haftayatekrar gel kan ver dedi. Ne diyorsunuzdeğerim ile ilgili?
Adetine daha 1hafta varmiş canim belli ki hcg degeri daha yeni yükselmeye başlamış. Bekle biraz 2günde bir ikiye katlanır zaten deger

Evet adet ağrısı gibi agri oluyor ilk üç ay

Evet adet ağrısı gibi agri oluyor ilk üç ay
Evet cnm aynen sen yine de umtlenme bende 9 aydır uğraşıyorum olmadı bu ay gecikti kahverengi leke geldi 3 gün boyunca aşırı istahim acilti sırt bel ve kasık ağrıları oluyordu ve yorgunluk da tabi yerleşme dedik ama şimdi regl oldum ve her yerim agriyo belinden alt tarafı sen ki bnm degil

Rabbim gonlune gore versin canim.. test yaptim silik cikti ama beklemedeyim hala.. bende de tam tersi aşiri iştahsızlik var. Hatta az once resmen domatesin kokusundan midem bulandi

Canım ben hamile olduğumu öğrenmeden önce tüm adet olmadan önce olan belirtilerimi yaşadım ve adet olma vaktimden 10 gün geçince acaba deyip öyle test yaptım hamilelik belirtilerini adet belirtileriyle karıştığı oluyo Allah bu mübarek günlerde gönlüne göre versin inşallah dualarım seninle

Canım benim çok teşekkür ederim bana bir umut oldun Allah razı olsun..

Arkadaslar merhaba bende idrar testi yaptim pozitif cikti kan verdim insallah bugun sonucumu alacagim bebek deneyen olmayan arkadaslar bana soģan ve sütle yapılan kürü önerdiler onu yaptim isterseniz sizde deneyin umarim allah sizede nasip eder kimsenin kucagi bos kalmasin ins ben su sekilde uyguladim gebelik ihtimalinin en yuksek oldugu 3 gunde 2 ltre sütu kaynatip icine 4 tane kuru sogan dograyip 5 dakikada o sekilde kaynattim sonra o buhara ustunuzde birsey olacak sekilde carsaf gibi 20-25 dakika oturdum ardindan hemen birliktelik oldu suan icin pozitif bakalim yarin doktor ne diyecek allah yar ve yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…