Hamileler yardımınıza ihtıyacım var..

Evet sancı oluyor kasıkta ama içi dolu dolu oluyor. Birde kafana takma takarsan olmaz. Allah dan her zaman hayırlısınj iste

Hala inanamıyorum ve hala tereddütlerim var.. Adet ağrim hala devam ediyor, ve afedersin sümüksü sari bir akintim başladi.. ne oluyor bilmiyorum bana yardimci olurmusun canim sende hamilesin normalmi bu durum
Evet canim bende hanileyim akinti da o agrilar da cok normal hepsini haalada yasiyorum rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Oluyor canım bende adet olcam galiba demiştim hala da b elim de ağrı oluyor bazı aylar

Slm arkadaslar bu ay hep akintim vardi beyaz ve sari bu sonda cok az leke bugun iccamasirim dolu kahve rengi kanama yoktu birazcik daha gelmis ve durmus suan hic bisey yok adet olacakmis gibi sancilarim var daha adetime 5 gun var acaba hamilemiyim yerlesme kanamasi mi yasiyorum yardimci olurmusunz

Aciiiil bakın kızlar 1 saat sonra by çizgi çıktı yoksa bana mı öyle geliyor? adetime 2 gün var

Eklentiler

• _20161109_141720.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…