Hamilelerde vücut temizliği(ağda vs)

Myprettyworld

Zekayı Anlamak Zeka Gerektirir
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
521
1.364
33
Hamile hanımlar vücut temizliği işini nasıl hallediyorsunuz? Ağda yapamıyorum, makineyle aldım o kadar acı duydum 1 hafta sonra yine çıkmış bakıyorlardı hormonlardan galiba... Jiletle almaya başladım acısız dige zaten öyle de böyle de hızlı çıkıyor diye... başka önerisi olan var mı?

Ağda jilet dışında ne olacak öneri başka alım yöntemi yok ki krem falan var o da hamileyken bilemedim zararı olur mu. Ben doğuma kadar jilet doğuma yakın da ağdacıya gittim başkası yapınca hem hızlı bitiyor hem iyi kötü dayanırsın

Ben jiletle aldım ki hep jiletle alırım.
Gebeyken çok geç çıkardı.
Keşke hep öyle olaydı

Ağda yaptır güvenilir bi yere çok rahat edersin...
KUAFöre gidip ağda yaptırıyordum

ağda erken doğum riskini artırıyormuş bazı kadınlar ağdadan doğuma gitmişler. Ondan korkuyorum ağda yaptıramam yoksa kuaföre gidip rahatça yaptırıyordum hamile kalmadan önce ama o risk beni geri çekti.

Ben jiletle aldım ki hep jiletle alırım.
Gebeyken çok geç çıkardı.
Keşke hep öyle olaydı
Vallahi ben hamile kalmadan önce makineyle aldığımda bacaklarım 1 ay sonra çıkardı şimdi 1 haftada değil çıkması uzamışlardı bile

Ağda yaptım iki hamileliğimde de. O koca göbekle nasıl oluyor anlatamam ama ayna candır. :)) Jilet bende kaşıntı yapıyor. Kremleri sevmiyorum. Lazer hamilelerde sakıncalı sanırım. Eee başka yöntem var mı? Birini seçeceksiniz mecbur.

Valla erken doğum öyle bir şey ki arkadaşın ablası güya okulda bir top kağıt taşıdı diye gerçekleşmiş.. yani olacağı varsa oluyor

Valla erken doğum öyle bir şey ki arkadaşın ablası güya okulda bir top kağıt taşıdı diye gerçekleşmiş.. yani olacağı varsa oluyor
Aa çok ilginçmiş. Zaten saçma sapan rüyalar görüyorum Allah zamanında nasip etsin yavrusunu tüm hamilelere inşallah...

İnternette tuz ve limonla ovduklarını, hamamotu filan kullandıklarını okudum da kafam allak bullak oldu. Geç çıkmayacaklar zaten bari acısız dikleşmeden almanın yolunu araştırıyorum. Birçok yöntem olabilir biz bilmesek de bilen olabilir

Hiç duymadım otlu motlu şeyler. İlginçmiş. Normalde neyle alıyorsunuz ki?

Aman sakin. Hamam otu zehirleyebiliyor kokusu çok ağır. Jiletle devam edin. Ben evde lazer kullanıyordum doktor devam et dedi fakat icime sinmiyor jiletle devam eder tekrar sonra lazere dönerim diye düşünüyorum

Aman sakin. Hamam otu zehirleyebiliyor kokusu çok ağır. Jiletle devam edin. Ben evde lazer kullanıyordum doktor devam et dedi fakat icime sinmiyor jiletle devam eder tekrar sonra lazere dönerim diye düşünüyorum
Canım ot, krem olayına girme sakıncalı. Son aya kadar jiletle al son ay ağda yaptırırsın...

Tamamdır çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

En mantiklisi kuafore git zaten hamileyim dersen dikkatli yavas nazik davraniyorlar en azindan ben oyle yapiodumSon gunlere de birakma ben gibi aniden doguma girersin rezillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…