Hamilelerde vücut temizliği(ağda vs)

Son ayıma kadar özel bölgemi de diğer kol bacak vs her yerimi kendim aldım ama son ay artık normal doğum olursa diye kuaföre gittim ve aşşşşırı Bi utanç duydum. Hayatımda ilk kez gittim muhtemelen sondur. Çok rahat çok temiz oluyor fakat o bacaklarınızı ayırıp birinin sizin kıllarınızı yolması çok garibime gidiyor. Hamileleri hastaları ve yaşlıları es geçiyorum ama gençken gitmek pek şey - ne desem bilemedim- değil gibi. (BANA GÖRE)

Siz çekebiliyorsunuz ne mutlu size ben hiç çekemiyorum. Yapıştırıp çekemediğim için kestiğim çok olmuştur. Bence büyük rahatlık kuaföre gitmesi. Şip şak bitiyor tertemiz eve geliyorsunuz. Ben o açıdan bakmıyorum. Şu an acayip pahalılaştı orası ayrı. Ona ayrı bütçe ayırmak gerekiyor.

Bana yine en iyisi ağda ya da jilet gibi geldi. Kremler bile kimyasal, gerek yok. Bitkileri bilmiyorum, hamilelikte sakıncalı olabilir belki.

Sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza.
Amin çok teşekkür ederim jiletle devam ediyorum...

hamılelıkte ozel bolgede agda da jıletde bana uymaz dıyorsanız
bebekler ıcın alt degıstırme ortusu varya onu acıyorsunuz kullan at olandan yatakta poponuzun altına denk gelecek sekılde
sırtınıza 2-3 yastık koyuyorsunuz dık sekılde uzanıyorsunuz sırt ustu yataga
karsınızda yatagın ustunde yakınlastıran kucuk ayna
takıyorsunuz ellere doktor eldıvenı
ve o doktor eldıvenının agdadan daha guclu yolma etkısınden ama daha az acı vermesınden faydalanıyorsunuz eldıvenlı parmaklarınızla tutup cekıyorsunuz
kokten dırek alıyorsunuz o sekılde tuylerı

agdadan daha az acıtır cunku et yolunmuyor sadece tuy ve belırledıgınız nokta yolunuyor
epılator cıhazından daha az acıtır cunku takılıp yolmuyor hıssederek tutup kokten cekıyorsunuz ve kırmıyor
bırdahakı cıkısının daha yumusak ve seyrek oldugunu gorunce de bana tesekkur edeceksınız

Onu hiç yapmadım ama çok merak etmişimdir. Eldivenleri nereden alıyorsunuz eczaneden mi? Bir de çok mu uzamaları gerekiyor onun için?
tırnak ucunuzla tutabıldıgınız uzunlukta olması bıle yetıyor ılla cok uzamasına gerek yok :)

Şimdiden ilginiz ve uzunca açıklama yaptığınız için ben teşekkür ederim size. Çok güzel anlatmışsınız sağ olun O eldivenleri nereden alıyoruz peki?

Şimdiden ilginiz ve uzunca açıklama yaptığınız için ben teşekkür ederim size. Çok güzel anlatmışsınız sağ olun❤ O eldivenleri nereden alıyoruz peki?
bır mılyoncularda bıle satılıyor a101 de eczanede medıcal urun satan yerlerde mıgrosta olide bimde heryerde var :)
rıca ederım ne demek saglıklı dogumlar dılerım

Temiz bir salona gidip yaptırın. En güzeli o.

Nasıl bir hurafedir bu gerçekten neye dayandı acaba? Bebeğimi çekip alıyomuş

Annemin yöntemi ameliyat eldiveni. Kadın 65 yaşında tek tük çıkar kılları. Nedeni büyük ölçüde o olsa gerek.
Bende canımın tatlı olduğu dönemlerde kullanırım hala.

Ben baş parmağım ve işaret parmağıma ağda sürüp yoluyorum sende ağda yaptırıyormuşsun şimdeye kadar muhtemelen tüylerin çok incelmiştir bu yöntem kolay gelebilir. Toplamda 10 dakika bile sürmüyor.

Ilk zamanlar kendim yaptım, sonra güzellik merkezinde tanıdığım biri vardi o yaptı ama cok acımıştı birde kasiklarm cok ağrıdı, bir kere esim yaptı ,doğumda sezeryandi birgün once yaptırdım merkezde

Vallahi ben hamile kalmadan önce makineyle aldığımda bacaklarım 1 ay sonra çıkardı şimdi 1 haftada değil çıkması uzamışlardı bile
Benim çok geç çıkıyordu ya.
Bi kere ağda yaptırdım 5 aylıktım.
7.5 8 aylıktım jilet yaptım.
Anca uzadı.
Saçalrım da tek tel dahi dökülmedi ve inanılmaz parlaktı.
Şimdi de Paçoz oldum

Nasıl bir hurafedir bu gerçekten neye dayandı acaba? Bebeğimi çekip alıyomuş
Bende doğuma az kala gitmiştim tabi kuaförden kaynaklıdır diye dusunuyorum germesi lazımdı o bölgeyi iyice beni birden çekince yırtıldı orası kızda korktu bide doğuma yakın vajinaya bi yumuşaklık geliyor nasıl desem daha hassaslasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…