- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Myprettyworld
-
Ama gebelik döneminde kullanılmıyor bi cihazlarEv tipi lazerden aldim sirf doguma kadar kıl tüy sorunuyla ugrasmayayim diye
Ev tipi lazerden aldim sirf doguma kadar kıl tüy sorunuyla ugrasmayayim diye
maalesef hiçbir incelme yokBen baş parmağım ve işaret parmağıma ağda sürüp yoluyorumsende ağda yaptırıyormuşsun şimdeye kadar muhtemelen tüylerin çok incelmiştir bu yöntem kolay gelebilir. Toplamda 10 dakika bile sürmüyor.
Nasıl bir hurafedir bu gerçekten neye dayandı acaba? Bebeğimi çekip alıyomuş
Hamamotu denilen şey çok zararlı zehirlenme riski var, hele ki hamilelikte hiç deneme. Ben bir kez kullandım ama o kadar zararlı olduğunu bilmiyordumİnternette tuz ve limonla ovduklarını, hamamotu filan kullandıklarını okudum da kafam allak bullak oldu. Geç çıkmayacaklar zaten bari acısız dikleşmeden almanın yolunu araştırıyorum. Birçok yöntem olabilir biz bilmesek de bilen olabilir
Ben baş parmağım ve işaret parmağıma ağda sürüp yoluyorumsende ağda yaptırıyormuşsun şimdeye kadar muhtemelen tüylerin çok incelmiştir bu yöntem kolay gelebilir. Toplamda 10 dakika bile sürmüyor.
Ev tipi olanlar ipl teknolojisi, zaten tamamen yok etmiyor cikmasini yavaslatiyor. Insallah bir zarari olmazBakın o sakıncalı olabilir. Kanıtlanmış birşey olmasada kanıtlanmamış birşeyde yok. Lazeri bir dönem ben çok araştırdım. Ailemde kanser geçmişi çok olduğu için doktorum yaptırmasan daha iyi olur demişti. Ki benimki sadece olabilirin olabilirin olabiliritesiyken sizde bebek var. Bence yapmayın. Doğumdan sonra yapın.
Hiç denemedim artık tamamen vazgeçtim teşekkür ederimHamamotu denilen şey çok zararlı zehirlenme riski var, hele ki hamilelikte hiç deneme. Ben bir kez kullandım ama o kadar zararlı olduğunu bilmiyordum
Siz yine de riske atmayın Allah korusun.Ev tipi olanlar ipl teknolojisi, zaten tamamen yok etmiyor cikmasini yavaslatiyor. Insallah bir zarari olmaz
Geç uzamaya başlarsa en güzeli o olur gerçekten. Şimdi aşırı hızlı uzuyorlarEskiden hep ağda yapar jiletten nefret ederdim ama hamile kaldığımdan beri jiletçi oldum bendeBelli bir haftayı geçinci tüyler geç uzamaya başladı zaten. Ağda zararlı diye biliyorum.
Ağdayı boşver bencede etkisi var. Tabi kişiden kişiye değişir. Jilet iyidir. İlkini erken doğurdum hep ağda yaptırdım . Erken doğdu. İkinci full jilet vaktinde doğdu. O riske girmeağda erken doğum riskini artırıyormuş bazı kadınlar ağdadan doğuma gitmişler. Ondan korkuyorum ağda yaptıramam yoksa kuaföre gidip rahatça yaptırıyordum hamile kalmadan önce ama o risk beni geri çekti.
Eşin ağda mı yaptı valla helal olsun.Ilk zamanlar kendim yaptım, sonra güzellik merkezinde tanıdığım biri vardi o yaptı ama cok acımıştı birde kasiklarm cok ağrıdı, bir kere esim yaptı ,doğumda sezeryandi birgün once yaptırdım merkezde
Ben IPL de yaptım hamileyken sonra sonra o da zor geldi kötü bir hamilelikti benimki. Banu çiftçi zararsız diyor o yüzden yapmıştım iyi de oluyordu. Sonra komple jilete döndüm ki çocuk 2 yaşına girecek ben hala ıpl devam edemedimEv tipi olanlar ipl teknolojisi, zaten tamamen yok etmiyor cikmasini yavaslatiyor. Insallah bir zarari olmaz
Okurken acı hissettim, az önce ağdadan gelmiş biri olarak kendi canım çok kıymetli geliyo ellerimle bunu kendime yapamamhamılelıkte ozel bolgede agda da jıletde bana uymaz dıyorsanız
bebekler ıcın alt degıstırme ortusu varya onu acıyorsunuz kullan at olandan yatakta poponuzun altına denk gelecek sekılde
sırtınıza 2-3 yastık koyuyorsunuz dık sekılde uzanıyorsunuz sırt ustu yataga
karsınızda yatagın ustunde yakınlastıran kucuk ayna
takıyorsunuz ellere doktor eldıvenı
ve o doktor eldıvenının agdadan daha guclu yolma etkısınden ama daha az acı vermesınden faydalanıyorsunuz eldıvenlı parmaklarınızla tutup cekıyorsunuz
kokten dırek alıyorsunuz o sekılde tuylerı
agdadan daha az acıtır cunku et yolunmuyor sadece tuy ve belırledıgınız nokta yolunuyor
epılator cıhazından daha az acıtır cunku takılıp yolmuyor hıssederek tutup kokten cekıyorsunuz ve kırmıyor
bırdahakı cıkısının daha yumusak ve seyrek oldugunu gorunce de bana tesekkur edeceksınız
Kadınlar yaşadıklarını anlatıyorlar hatta kuafördeki ağda yapan kişilere sorarsanız onlar da aynısını söyleyecektir. Ağda acıttığı için kasılmalar yaşanıyor, bebeği olumsuz etkiliyormuş. İnsanların hepsi yalan söylüyor olamaz herhalde
Evet yaa bu da çok doğru. O çubuğu bile değiştirmiyorlar heraldeBenim doktorum kesinlikle ağdaya gitme demişti. Tek ağda kutusu kullanılan yerlerde her türlü hastalık geçiyor, hamilelikte direk bulaşıyor dedi. Bende jilet yaptım gebelik boyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?