Hamilelerde vücut temizliği(ağda vs)

Ev tipi lazerden aldim sirf doguma kadar kıl tüy sorunuyla ugrasmayayim diye

Bakın o sakıncalı olabilir. Kanıtlanmış birşey olmasada kanıtlanmamış birşeyde yok. Lazeri bir dönem ben çok araştırdım. Ailemde kanser geçmişi çok olduğu için doktorum yaptırmasan daha iyi olur demişti. Ki benimki sadece olabilirin olabilirin olabiliritesiyken sizde bebek var. Bence yapmayın. Doğumdan sonra yapın.

maalesef hiçbir incelme yok

Nasıl bir hurafedir bu gerçekten neye dayandı acaba? Bebeğimi çekip alıyomuş

Kadınlar yaşadıklarını anlatıyorlar hatta kuafördeki ağda yapan kişilere sorarsanız onlar da aynısını söyleyecektir. Ağda acıttığı için kasılmalar yaşanıyor, bebeği olumsuz etkiliyormuş. İnsanların hepsi yalan söylüyor olamaz herhalde

Ağda da benim de canım yanar mesela, acısız geçiriyorsanız rahatlıkla yaptırabilirsiniz ağdayı. Her kadın bir değil sonuçta

Hamamotu denilen şey çok zararlı zehirlenme riski var, hele ki hamilelikte hiç deneme. Ben bir kez kullandım ama o kadar zararlı olduğunu bilmiyordum

çamsakızı ağda mı nasıl ağda? ağda çok sıvılaşıyor onu nasıl hallediyosunuz ya?

Ev tipi olanlar ipl teknolojisi, zaten tamamen yok etmiyor cikmasini yavaslatiyor. Insallah bir zarari olmaz

En kolayı jilet. Bir zaman sonra o bile zor geliyor. Ben birkaç defa tüy dökücü krem de kullandım onun da birtakım zararları vardır tabi ama benim aşırı derecede vajina bölgesinde varislerim vardı o varisleri kesmekten çok korkuyordum son zamanlar birkaç defa kullandım kremi. Doğuma giderken de krem kullandım

Eskiden hep ağda yapar jiletten nefret ederdim ama hamile kaldığımdan beri jiletçi oldum bende Belli bir haftayı geçinci tüyler geç uzamaya başladı zaten. Ağda zararlı diye biliyorum.

Eskiden hep ağda yapar jiletten nefret ederdim ama hamile kaldığımdan beri jiletçi oldum bende Belli bir haftayı geçinci tüyler geç uzamaya başladı zaten. Ağda zararlı diye biliyorum.
Geç uzamaya başlarsa en güzeli o olur gerçekten. Şimdi aşırı hızlı uzuyorlar evet ağdadan uzak duracağım ben de aynı şekilde biliyorum

Ağdayı boşver bencede etkisi var. Tabi kişiden kişiye değişir. Jilet iyidir. İlkini erken doğurdum hep ağda yaptırdım . Erken doğdu. İkinci full jilet vaktinde doğdu. O riske girme

Ev tipi olanlar ipl teknolojisi, zaten tamamen yok etmiyor cikmasini yavaslatiyor. Insallah bir zarari olmaz
Ben IPL de yaptım hamileyken sonra sonra o da zor geldi kötü bir hamilelikti benimki. Banu çiftçi zararsız diyor o yüzden yapmıştım iyi de oluyordu. Sonra komple jilete döndüm ki çocuk 2 yaşına girecek ben hala ıpl devam edemedim

Okurken acı hissettim, az önce ağdadan gelmiş biri olarak kendi canım çok kıymetli geliyo ellerimle bunu kendime yapamam

O zaman ağda erken doğuma sebep oluyormuş gibi herkese endekslenemez. İnsanları korkutmaktan başka birşey değil bu. Sizin dediğiniz gibi ağda acıttığı için kasılmaları arttırabilir o yüzden eğer çok acı çekiyorsanız yapmamakta fayda var denir insanlarda kendilerini bilirler ağla onlar için acılı bir süreçse yaptırmazlar.Benim acı eşiğim inanılmaz yüksektir ağda yaptırırken hiç sıkıntı yaşamam niye ağdadan doğuma gidiyim ki Orda arkadaş bildiğin ağdadan doğumhaneye yollamış herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…