Doğuma Hazırlık Hamilelere idari izin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Jtchtc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2021
335
1.143
28
Cumhurbaskani biraz once aciklama yapti. Kamuda calisan hamileler idari izinli sayilacak diye. Acaba onceki uygulamada oldugu gibi 24.haftadan sonra mi yoksa butun hamiler mi?

Cumhurbaskani biraz once aciklama yapti. Kamuda calisan hamileler idari izinli sayilacak diye. Acaba onceki uygulamada oldugu gibi 24.haftadan sonra mi yoksa butun hamiler mi?
Evet canim 24.,haftadan itibaren idari izin

Evet ben de bundan bahsediyorum. Normalde zaten 24. Haftadan sonraydi. Bu aciklamada hamileler deniliyor 🤷🏻‍♀️
Net bilgi kurumlara gönderilen genelgeyle ortaya çıkacaktır ama ben yapılan açıklamayı baz alıyorum şu an. Amirinizle görüşün genelgede hafta ayrımı olursa mecbur dönersiniz işe.

İki çocuğum var 2 ve 4 yaşında . Sınıf öğretmeniyim . İzinin bizi kapsayacağı aklımın ucundan geçmedi ve kapsamaması da gerekiyor
Okula gittiğimizde nasıl cozum bulduysak evden eğitime devam ettiğimizde de bulmalıyız.

Yanlış yere yazmışım niye böyle oldu anlamadım . Üzgünüm konu sahibi kusura bakma .
24. Hafta kesin bilgi bu arada 😍

Genelge çıkmış malesef 24. Hafta yazıyor
Icisleri bakanliginda hafta bilgisi yer almiyor, yalnizca hamileler deniliyor. Raporlu olmama ragmen amirim raporu verme idari izin kapsamindasin dedi 10 haftalik hamileyim.

Eklentiler

• F343EED4-1FD8-4D5A-9599-EF7F0D66FF3B.webp
    F343EED4-1FD8-4D5A-9599-EF7F0D66FF3B.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 43
Evet canim 24.,haftadan itibaren idari izin

Yanlış yere yazmışım niye böyle oldu anlamadım . Üzgünüm konu sahibi kusura bakma .
24. Hafta kesin bilgi bu arada 😍

Icisleri bakanliginda hafta bilgisi yer almiyor, yalnizca hamileler deniliyor. Raporlu olmama ragmen amirim raporu verme idari izin kapsamindasin dedi 10 haftalik hamileyim.
Selam kızlar dün çok sevindim bugün hayal kırıklığı
Amire bağlıymış. Vermediler bana :( 24-32 hakkında kesin genelge çıksa keşke. Onu da amire bağlamışlar .

Back
X