Cumhurbaskani biraz once aciklama yapti. Kamuda calisan hamileler idari izinli sayilacak diye. Acaba onceki uygulamada oldugu gibi 24.haftadan sonra mi yoksa butun hamiler mi?
Cumhurbaskani biraz once aciklama yapti. Kamuda calisan hamileler idari izinli sayilacak diye. Acaba onceki uygulamada oldugu gibi 24.haftadan sonra mi yoksa butun hamiler mi?
Net bilgi kurumlara gönderilen genelgeyle ortaya çıkacaktır ama ben yapılan açıklamayı baz alıyorum şu an. Amirinizle görüşün genelgede hafta ayrımı olursa mecbur dönersiniz işe.
İki çocuğum var 2 ve 4 yaşında . Sınıf öğretmeniyim . İzinin bizi kapsayacağı aklımın ucundan geçmedi ve kapsamaması da gerekiyor
Okula gittiğimizde nasıl cozum bulduysak evden eğitime devam ettiğimizde de bulmalıyız.
Selam kızlar dün çok sevindim bugün hayal kırıklığı
Amire bağlıymış. Vermediler bana 24-32 hakkında kesin genelge çıksa keşke. Onu da amire bağlamışlar .