Hamileleri kskanyorum!

ruyabu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
375
1
96
38
Almanya
cocuk icin yanip tutusan biriyimm bekliyoruz aylardir laparoskopiden sonra hala tik yok bende.... yolda parkta alisveriste hamile birini görünce alt üst oluyorum :umursamaz: catliyorum resmen kiskancliktann. uyuz oluyorum bi an hepsine küfür ediyorlar bana gibi geliyor(( ne yapcammm yaaa:a015:

ınsallah Rabbım sana saglıklı,elı ayagı duzgun,hayırlı bı evlat verır... ben 5 aylık bı denemenın sonunda hamıle kaldım. o 5 ay bıle oyle zordukı her ay bekle bekle sonuc yok... kı bunun ıcın cok uzun zaman ugrasan ınsanlar var benımkı hıcbısey onların yanında... Allah ım kımsenın kucagını bos bırakmasın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

zeynep sana katılıyorum bende evliliğimin 6, ayında hamile kaldım ve o zaman nasıl geçti bi ben bilirim her ay adet olduğumda işten eve ağlayarak gelirdim eşim beni karşılardı kapıda evde oturur beraber ağlardık aslında eşimin hep umudu vardı ama beni öyle görünce dayanamaz oda ağlardı beni teselli etmeye çalışırdı. onun baba olduğunu görmeyi çok isterdim. hamileleride çok kıskanırdım. şimdi 35 haftalık oldu oğlum doğacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum. allahım herkese anne ve baba olmayı nasip etsin. ayrıca sadece ALLAHTAN isteyin bol bol ona dua edin unutmayın yoktan var eden yalnızca allahımdır. inanıyorumki allahım inancı kuvvetli içten dua eden insanların kucağını boş koymaz..

dualarımız seninle çocuk evin neşesi meyvesi allah sanada en yakın zamanda versin

hahahaha ben de evli görünce çatlıyorum,
elinde yüzük olan biri bana bıçak saplıyormuş gibi geliyor nıhahahah :)
ama sorun değil dünyanın yarısının evli olduğunu düşünürsek kıskanmak çok saçma,

sen de bunu düşün herkesin çocuğu olduğunu kıskanmanın yetemiyceğini bil,
nasılsa olucaktır bir sorunun yoksa,

o bahsettiğin ameliyattan olan bir tanıdığım hamile kaldı çok zaman geçmeden
sen de çok tasalanma olur merak etme.

Kiskanmiyorum sadece okadar emegimizin bosa gittigine uzuluyorum keske benimde yavrum gobisimde olsa diyorumm:çok üzgünüm:Rabbim tum isteyenleri evlat sahibi yapsin hayirlisiyla

Kiskanmiyorum sadece okadar emegimizin bosa gittigine uzuluyorum keske benimde yavrum gobisimde olsa diyorumm:çok üzgünüm:Rabbim tum isteyenleri evlat sahibi yapsin hayirlisiyla

emeğinin boşa gittiğini nereden biliyorsun ki?

verecek olan bence Allah

O istedikten sonra neler olmaz... zamanı vardır belki daha?

ben 8 yıldır bekliyorum bir bebeğimin olmasını..
evet çok zor çok üzücü bir süreç ama ben herşeyin hayırlısını diliyorum..sağlıklı ve hayırlı olucaksa olsun...
evet hamile görünce içim bir tuhaf olsada kesinlikle kıskanmıyorum ben,aksine hep bir umut doğuyor içime...
zaten hamile kalmak büyük bir mucize..
ALLAH,ım istiyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..
AMA ŞUNU UNUTMIYALıMKı hayatta en önemli şey akıl ve beden sağlığı..onları kaybedersek gerisi tamamen boş

emeğinin boşa gittiğini nereden biliyorsun ki?

verecek olan bence Allah

O istedikten sonra neler olmaz... zamanı vardır belki daha?

Haklisin canim tabikide Veren Allah.insan boyle durumda kafayi illaki biseye takiyo ya kimi kiskanclik kimi vs vs bende bu ara buna taktim hersey boosa gidiyor gibi geliyo bana 2.ci yada 3.ayda tekrar ..Umudumu hicbir zaman kaybetmedim Rabbim ol deyince olur .yazdiklarina katiliyorum cnm en yakin zamanda insallah kavusur herkes yavrusuna.Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

hamile birini görünce heyecanlanıyorum ve tuhaf değişik duygular hissediyorum.. canım birşeyi çok istediğimizde o şeye başkası sahip olunca kıskanıyoruz imreniyoruz..
bende çok güzel yemekler yapabileni.. iyi makyaj yapanları marifetli herkesi kıskanıyorum. Allah hepimize nasip etsin... hasretini çektiğimiz herşeyi...

3 aylık kızım var.ama hala gözüme hamileler takılıyo özenmeye başladım yine:kedi:

hehehe bende sadece bende var bu his diye düşünüyordum demekki yanlız değilim bazı akşamlar karnıma bişeyler sokar öyle gezerim evde olcak şeymi hamile kıyafetlerinde gözüm kalıyo benim de ama napalım nasip inş tez zamanda kavuşuruzda bu halimize güler geçeriz..

ben de kaç zamandır uğraşıyorum olmuyor.artık bıraktım napimm falan diyorum ama bi arkadaşın hamile haberini duysam içimden gelerek tebrik edemiyorum onu tamam hayırlı olsun falan diyorum ama ne bilim yaaa içimde hep böle bi sıkıntı oluyo..o mekandan hemen uzaklaşmak istiyorum..
bide farkettim çocukları çok sven ben artık çocuk görünce sevesim gelmiyo..yeni farkettim birisi çocuğunu kucağıma verse tut diye falan kaçacak yer arıyorum içim daralıyo..
alışverişte çocuk reyonlarının önünüden geçmiyorum yolumu değiştryorum ama inanın bunların hepsi bilinçsiz..eşimde farketmiş dün söyledi..o söyleyince anladımben de hakkaten öle..
bide aksi gibi etrafımdaki herkes ama nerdeyse herkes hamile muhabbetler hep hamilelik doğum ve bebek üzerine dönüyor..sıkıldım hemde çookkkk..yapayalnız yaşamak istiyorum kimse olmasın yanımda;hatta yıllar öncesine dönmek istiyorum böle 16-17 yaşlarıma..liseye..herşey tozpembe olsa tekrardan..

canım inşallah Allah sana kısa zamanda sağlıklı nur topu gibi bir bebek verir....isteyen herkesin kuçağı dolsun inşallah....

bende 5yıldır uğraşıyorum olmuyor tedavilerden bıktım ilaçlardanda ama allah inşallah bizede verir
bende çocuk gezdirenler hamilelerin arkasından bakıyorum dayanamaz duruma geliyorum ama allah güc veriyor her ay umutla bekliyorum buay meleğim gelecek diye ama gelmiyor

benim bir kız arkadaşım 4 yıl ugraştı çocugu olsun diye gitmediği doktor kalmadı nerdeyse en son bir doktor duyduk ona gitmesini söledim ii bir doktor oldugunu sölemişlerdi son umudum dedi ve gitti tedavinin ikinci ayında hamile kaldı allah nasip ederse yakında kızını kucagına alıcak sizde umudunuzu kaybetmeyin allah nasip ederse sizinde çocugunuz olacaktır sadece zamanı var demekki

Allahım en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin size.
bende çok uğraştım 2 seneye yakın.birde kaybım oldu 4.5 aylıktı nerdeyse.
sadedce içim burkulurdu benim her hamile haberi aldığımda.ağlardım sürekli o günü kendime ziyan ederdim..
ne zamanki rahatladım o ay zaten başka telaşlarımız oldu eşimle grüşemedik filan;işte o ay geldi meleğim..
bu işlerde en önemli şey relax olmak,sende biliyosundur hatta çok iyi biliyosundur.
rahat ol ve zamanını bekle lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…