Hamileleri kskanyorum!

kıskanmak değil canım ...
sabırsızca,deli gibi arzulamak..özenmek...kavuşma isteği...
en yakın zamanda minik mucizen bedenine konsun dilerim ve tüm bu arzu ile yanan arkadaşlara da:1hug:

allah isteyen herkese versin.
bende bugunlerde milletin giydigini kiskaniyorum:):)niye bendede yok diye

Canim benim, Allah'im herseyi kalbine göre versin.. Insallah en kisa zamanda cok hayirli bir evladin olur.Benim de 4 yil boyunca olmadi, kiskanmak degilde bende ki, icim acirdi, burkulurdu.. Yüregim acir, severken gözlerimden akan yasin haddi hesabi olmazdi.Ben bilirim, Rabbim bilir, birde yasayan bilir..Ki, cocuk manyagi bir insanimdir..Kader dedim, hic bisy yokken olmamasi sacmalik olarak gelir, ama var bunda da bir hayir diyerekden kendimi teselli ederdim. Rabbim'e sigindim, hic bir zaman ISYAN etmedim, her verdigine sükrettim o Yüce Yaradan'in.. Ailem Türkiye'de, bense Almanya'da yasiyor, her gün annemlerle ablamlarla konusunca ( Ne o ablam, bu ayda mi tik yok ) diye dalga konusu dahi olupda amaaann herseyin hayirlisi olsun ne yapiyim olmuo diyerek güldükden sonra, o tel kapaninca ne kadar göz yasi döktügümü anlayabilirsiniz..Ama, artik oluruna birakimis ve kafa olarak cok rahattim. Yani bu ayda tutmadi die aglamiyor, aksine olur olur bu ay olmazsa baska aylarda olur die kafami cok rahat tutuyordum.
Taaki, bu sene esimin dogumgününden 1 gün sonra( 29Mart 2009 ) Rabbim'in verdigi o hediyeyi alana kadar =)
O yüzden canim sana lafim, hic kendini yorma Rabbim'in bir hikmeti vardir. Unutma, her hayir'da bir ser, her ser'de bir hayir vardir. Lütfen karamsar düsünme olurmu..
Senin icin bol bol dua edicem.. Rabbim kalbine göre versin canim... Üzülme.

mafoldumbenartik hep bi bebek düsüncesiyle yatiyor sanki varmis gibi onunla uyaniyorum esim iyi degilsin diyor "eee bebek nezaman" sözleri iskence benim icinn senağlama annemde sabret diyor ama olmuyor iste dayanamiyorumm...Allahimm en buyuk cezan bu olur evimi yuvami cocuksuz birakirsan diyorum benneyaptımki adetime 2 hafta var ben simdiden heyecanliyim acabami diyee :1no2: derdime hosgörü gozuyle baktiginiz icin binlerce tskler kizlarr ...

Belkide zamanı gelmemiştir canım....

Umarım sende birgün bebeğine kavuşacaksın...

Yuce Rabbimiz evlat hasretiyle yanip tutusan herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin...:Saruboceq::Saruboceq: sende kafana takmamaya calis arkadasim bunu basarmak eminim zordur ama strese girince de olmayabiliyor...icini ferah tut...:teselli:

itiraf ediyorum:kedi::kedi::kedi:
bende acuk kıskanıyorummmmmmmmmmm

Allah isteyen herkese versin.Yalnız çok istemek yetmiyor HAYIRLISINI ıSTEYıN.
Ben kısmetse 7.senemde kavuşucam bebeğime.Rabbim isteyen herkese nasip
etsin inş...

ya aslında kıskanmak değilde farklı bişi o
aynısı banada oluyo ama adını koyamıyorum
arkdaşımın nebilim tanımadığım bi insanın bile hamile haberini duyunca mutlu oluyorum ama aynı zamandada içim burkuluyo üzülüyorum ağlıyorumm ne bilim çok tuhaf anlatılmaz bişii ama kesinlikle kıskanmak değil. gençkızlığımdan beri çocuk delisi biri olarak okadar çok istiyorumki bi bebeğimini olmasını ama allahım nasip etmedi henüz. rabbim ol dedimi olucak zamanı var demekki ama çok sabırısızm. önceki sayfada bi arkdaşında sölediği gibi artık bebek görmek istemiyorum zaman zaman tuhaf duygular.allahım herkese nasip eder inş

kıskanmak değil de bir başkası adına sevinirken bir yumru oturuyor bogazıma sanki kendi adıma
Allahım herkese nasip etsin taddırsın o duyguyu tez zamanda

allahim isteyen herkese anne olmayi nasip etsin,
senin icin dua edyorum
sabirli ol allahin bir bildigi var, o herseye kadir dir sen sakin olmaya calis bir de stressden uzak dur kafana cok takma....

üzülme canım yaa.ben evleneli 3 sene bitti.1 yıllık evliyken ben çok istedim eşim istemedi,ilk önce evimiz olsun diye.bende hep hamilelere imrenerek baktım.şimdi 32 haftalık hamileyim.canı gönülden diliyorum.ALLAH inşallah sanada nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar.bu arada ev sahibide olamadık.2.5
senemiz boşu boşuna geçti.ama her işte bir hayır vardır diyorum.seninde bi zamanın vardır belki.hiçbir zaman dua etmekten usanma,kabul olmuyo diye düşünme.CENAB-I ALLAH bıkmadan usanmadan edilen duaları kabul eder ıNŞALLAH.

:roflol: :roflol: :roflol:

evlendiğim yıl , aynı sene 2 kuzenim ,eşimin 3 kuzeni de evlendi ,1-2 aya kalmadan hepsinin hamile haberleri geldi,ardından 10 yaşında kızı olan eltimde hamileydi ..bizde istiyorduk ama olmadı ,hepsi doğurdu ,hepsinin bebeğini görmeye gittim ,içimde öyle bir kin ,öyle bir düşmanlık oluşuyordu ki sanki bana bişey yapmışlardı..hamile haberini duyduğum her kişiye nefret duyuyordum ,allah affetsin ama bebeğini düşüren bir yakınımıza hiç üzülmemiştim ,sevinmemiştimde ama içimde tuhaf bir his oluşmuştu tarif edemediğim..
kayınvalidem yakınlarda birinin hamie haberini verdikçe ondan da soğuyordum ,hayattan zevk alamaz olmuştum ,tedaviye başladım ,iki günde bir 70 km yol yapıp bir merkeze gidiyordum tedavi için ,evliliğimin 2. yılında hamile haberimi aldım ,kızım 1 yaşında şu anda ve kalbimdeki tüm kin ,nefret ,kıskançlık duyguları silindi gitti ,artık hamile haberlerine sevinir oldum ..
sende tez zamanda yavrunu kucağına alınca bu duyguların hepsi geçecek üzülme ,hepsi bitecek ..

yaa var ya bana da kayınvalidem gıcığına yapmış gibi hamile haberleri verip duruyo.acayip canm sıkılıyo her seferinde sevinmiş gibi rol yapmaktan bıktım.bana ne !nolursa olsun diyesim geliyoo..sinir oluyorum yaa herkese sinir sinir sinir..allah kahretsin herşeyi...

insan hep kendinde olmayana ozeniyor
siz evlenmissiniz, yalniz degilsiniz, sevgi ve ilgi gorebiliyorsunuz, simdiyse bebegi dusunuyorsunuz
biz napalim daha bizi sevecek biri cikar mi diye bekliyoruz, daha cikacak ta anlasicaz da bebek dusuncez biz de
biseyi istedikce, dusundukce de olmuyor bence
hamile olamayanlardan hep pes edip stresi biraktiklarinda hamile kaldiklarini duydum mesela teyzemin kızı
bence bu yontemi uygulayin

Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin sana... Bir arkadaşıma doktorlar ağızbirliği yapmışçasına " nedeni belli olmayan kısırlık" teşhisi koymuşlardı.8 yıl uğraştı, tedavi gördü...Sonrasında pes ettiler ve tedavileri bıraktıktan 2 yıl sonra hamile kaldı, şimdi oğlu 3 yaşında...

Benim de böyle tanıdığım var 9 yıl olmadı..tedavilerden sonra..Tedaviyi bıraktılar..hamile kaldı..çocuğu ilkokula başladı..

Yani kafanızı biraz rahat bırakacaksınız..Her ay regl gününüzü beklerseniz, zaten stres yükleneceksiniz..

Bence kıskanmaktan çok, imreniyorsundur..Hepimiz o anda sahip olmadığımız herhangi birşeye imreniriz..Tabi sahip olma şartların zorsa..senin imrenmen o kadar kamçılanır..

Allah tez vakitte bebişini sana göndersin..

ALLAH İNŞ SANA KISA ZAMANDA HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASİP ETSİN...ÜZÜLME YAKINDA SENİNDE OLACK alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…