hahahaha ben de evli görünce çatlıyorum,
elinde yüzük olan biri bana bıçak saplıyormuş gibi geliyor nıhahahah :)
ama sorun değil dünyanın yarısının evli olduğunu düşünürsek kıskanmak çok saçma,
sen de bunu düşün herkesin çocuğu olduğunu kıskanmanın yetemiyceğini bil,
nasılsa olucaktır bir sorunun yoksa,
o bahsettiğin ameliyattan olan bir tanıdığım hamile kaldı çok zaman geçmeden
sen de çok tasalanma olur merak etme.
evlendiğim yıl , aynı sene 2 kuzenim ,eşimin 3 kuzeni de evlendi ,1-2 aya kalmadan hepsinin hamile haberleri geldi,ardından 10 yaşında kızı olan eltimde hamileydi ..bizde istiyorduk ama olmadı ,hepsi doğurdu ,hepsinin bebeğini görmeye gittim ,içimde öyle bir kin ,öyle bir düşmanlık oluşuyordu ki sanki bana bişey yapmışlardı..hamile haberini duyduğum her kişiye nefret duyuyordum ,allah affetsin ama bebeğini düşüren bir yakınımıza hiç üzülmemiştim ,sevinmemiştimde ama içimde tuhaf bir his oluşmuştu tarif edemediğim..
kayınvalidem yakınlarda birinin hamie haberini verdikçe ondan da soğuyordum ,hayattan zevk alamaz olmuştum ,tedaviye başladım ,iki günde bir 70 km yol yapıp bir merkeze gidiyordum tedavi için ,evliliğimin 2. yılında hamile haberimi aldım ,kızım 1 yaşında şu anda ve kalbimdeki tüm kin ,nefret ,kıskançlık duyguları silindi gitti ,artık hamile haberlerine sevinir oldum ..
sende tez zamanda yavrunu kucağına alınca bu duyguların hepsi geçecek üzülme ,hepsi bitecek ..
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin sana... Bir arkadaşıma doktorlar ağızbirliği yapmışçasına " nedeni belli olmayan kısırlık" teşhisi koymuşlardı.8 yıl uğraştı, tedavi gördü...Sonrasında pes ettiler ve tedavileri bıraktıktan 2 yıl sonra hamile kaldı, şimdi oğlu 3 yaşında...
3 aylık kızım var.ama hala gözüme hamileler takılıyo özenmeye başladım yine:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?