aaaa çok ilginçç bunu da ilk kez duydum...daha neler duycaz..maşallah hayırlı olsun bebeğin..benimde 2 sene cocugum olmadi ...doktor kan aldi bakin kanimda ne cikmis....doktor diyoki bana sizin ailede bir bebek varmi ..evet var dedim ablamin 6 aylik bir bebegi var dedim...evet dedi o bebegi sen kucagina aldikca kendini anne gibi hissediyor dogum yapmis gibi oluyosun ve gögüslerinde süt olusuyor dedi...yani resmen piskolojik birsey bu..kanimdami cikti bunlar dedim evet dedi ...yani kanim dogum yapmis br kadinin kani gibiymis..ve ondan sonra dedim kizim safis sende herkes ibi 15 20 sene sonra cocuk sahibi olacaksin dedim ve kafamda bitirdim isi tedaviye basliyacaktik 6 hafta sonra...ve 6 hafta sonra doktora gittim yine muayne oldum ki HAMILEYIM düsünün artik...bunu uygulamasi zor akilda ama bitirin begninizde cocuk beklemeyin..demesi kolay yapmasi cok zordur tabiki...ama bir nevi piskolojik..allah kolaylik versin size..cok cok güzel birsey cokta zor birsey anne olmak..cok aci ve güzel..allah can sagligi versin yavrularimiza..öyle iste arkadaslar basarilar size öpüyorum
cocuk icin yanip tutusan biriyimmbekliyoruz aylardir laparoskopiden sonra hala tik yok bende.... yolda parkta alisveriste hamile birini görünce alt üst oluyorum :umursamaz: catliyorum resmen kiskancliktann. uyuz oluyorum bi an hepsine küfür ediyorlar bana gibi geliyor (( ne yapcammm yaaa:a015:
:gitme:slm kızlar bende birkere düüşük yaşadım tedaviyle olmuştu bende kesinlikle kıskançlıktan çok imrendim ama bazı insanlar beni özellikle yaralamaya çalışıyolar mesela bi akrabamız hamile 3.ye delikanlı 2oğlu var ve şimdi yine hamile herkezin içinde bana diyoki erkek olucakmış kız olsaytdı falan dedi bende dedimki napıcan geldiği yeremi göndericen dedim dediki sana veririm hazır doğmuş bebek dedi büyütürsün dedi ben istemem dedim sana benzer dedim çünkü beni herkezin içinde aşağılamaya kalktı ben istemem diyince busefer şukadar para versende vermem demeye başladı şimdi panik atak olmuş hala laf sokmaya çalışıyo doğur falan diyo bende bağlattım doğuramıyom dedim ben salağım ya aklım ermiyo sanki bilerek yapmıyom çocuğumafoldumben
canım inşaallah sorunsuz bi hamilelik geçirir bebişine kavuşursunÖyle tipler de çok densiz oluyor..Ne oldum dememeli ne olacağım demeli...Veren de Allah ,alan da Allah....
canım inşaallah sorunsuz bi hamilelik geçirir bebişine kavuşursun
kimseyi kıskanma,herkesin sınavı farklıdır bunu unutma...hayırlısını dile...
bi arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım..toplam 6 arkadaşm hamile hemde yakın görüştüğüm...yaşıtlarım ise 2. ye hamile yada doğurdu..birisi sordu bugün bende şakasına küçüğüm dedim oda ufalda cebime gir dedi ve beni oracıkta mortt etti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?