Hamileleri kskanyorum!

evet rabbim herkese hayırlısını hayırlı zamanda versin.hayırlısından da bizleri menun kılsın.ve sabır ihsan eylesin özellikle de bana .lütfen allahım lütfen lütfen...sabır istiyorum senden sabır selamet gönül ferahlığı istiyorum ...lütfen...:gitme::gitme::gitme:

kimseyi kıskanma,herkesin sınavı farklıdır bunu unutma...hayırlısını dile...

aaaa çok ilginçç bunu da ilk kez duydum...daha neler duycaz..maşallah hayırlı olsun bebeğin..

19 yaşında olmama, evli olmamama ve çocukları hiç ama hiç sevmememe rağmen hamile olma fikri bana bıle sıcak gelıyor. sanırım bu doğanın kanunu..

Allah ısteyen herkese nasip etsin inşallah. Belkı bi gün ben de ısterım

demekki boşuna nazar boncuğu takmıyoruz hamilelerin ne günahı var ki böyle duygular besliyorsunuz emin olun hissediyorlar ve çok üzülüyorlar kendimden biliyorum bu ara hisler çok kuvvetleniyor

Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin bunu dile.
Ben de ne zaman hamile görsem özenirim... :asigim:
Evlenip, en geç 2 sene içinde bebeğim olsun istiyorum hayırlısıyla...
Çok özeniyorum ellerinde bebekleri olan kadınları kocalarını görünce. :CüvCüv:
ınşallah bana da nasip olur.
:Saruboceq: :Saruboceq:
Eminim mükemmel birşeydir.

arkadaşım bende zor bır dönem geçirdım, yaşamak için ucadele ettım, hamıle kalmak ıçın mucadele ettım. senı çok ıyı anlıyorum ama şuan hamilelerı de uzuyorsun. sen ayrı uzuluyorsun hamıleler ayrı uzuluyor senın için. hamıle kalmak hıç kolay degıl, gözunden sakınıyorsun hamıle kalınca. bırısı karşında hamıle kalamadıgı ıçın agladıgında mahvoluyorsun. ben hamıle kalamayan ınsanların, hamılelere bunu yapmasını hıç etik bulmuyorum. karşınızda hem korkuları olan,hormonları delı gıbı çalışan, ıçınde koruması gerekn bır kalp çarpan kışılerı uzmenın bır manası yok. başkalarının mutlulugunla mutlu olursan kendını çok daha ıyı hıssedersın. dilerım en kısa zamanda bebegını kucagına alırsın, bak o zaman sana bakıp aglayan kıskanan bırıne tahammul edebılecek mısın?

bence hic kiskanma canimcim cunku hic birsey bizim elimizde degil o bebeleri biz vermiyoruz hamile bayanlara Rabbim veriyor verecegine ve geride alabiliyor.bende hamilelere ozenerek imrenerek bakardim ama kiskanmazdim onlarin ne kadar harika bir varlik olduklarini biliyordum anne olmak cok guzel birsey bende tattim bu duyguyu,1 yil bebek icin yanip tutustum ve bu yil 4 ay once hamile kaldim o kadar cok sevindimki esimle ama Rabbim sonunu getirmedi mutlulugumuzun elbet vardir bir bildigi onunda 23 gun once bebegimi kaybetim dusuk yasadim ve 4 aylik oglumu kaybettim.su anda o kadar zor o kadar kotu durumdayim ama yarinlarim icin umutum hic bitmicek cunku oglumun ismini umut koydum onu anarken umutumda hic bitmicek anlatabiliyormuyum dua,temiz kalp ve umut bunlar oldukca Rabbimden umut kesilmez guzelim.

cnm bnm rabbim ne eylerse güzel olanı hayırlı olanı eyler sende rabbim hakkımda hayırlısını ver de bende 2sene ,içinde 2bebek kaybettim 3.kucagıma aldım hamiş kalanlara sor bakalım kolaymı kalmışlar ne tedaviler görmüşler her şeyin ilacı zaman rabbim zamanı gelince sanada vercek acele etme cnm bnmm

canım benim seni anlıyorum ama özleme katılıyorum..kıskanmakla olmaz onları gördükçe bana da hayırlısıyla nasip et diye içinden dua et ...çünkü gerçekten hamile kalmak Allah'ın izniyle oluyor...

Allah inşallah sana da nasib eder en kısa zamanda..:Saruboceq:

Ama böyle düşünmene çok üzüldüm gerçekten...:çok üzgünüm:

Hamile olduğunu gördüğünüz her bayan kolaycacık mı hamile kalıyor ??

Ben geçen sene binbir zorlukla ve mikro ile hamile kaldım.Ama iki bebeğimi de dr ihmali yüzünden kaybettim..Benimle aynı zamanda tedaviye başlayan tüm arkadaşlarım sağlıkla doğum yaptılar Hiç birini kıskanmadım..Sadece doğal olarak içim buruldu,benim bebeklerim de yaşasaydı dedim..Ama Allah a hiç isyan etmedim...Bebeklerimle ilgili hayaller kurarken,sabahlara dek onlar için karyola ,oda ,vs bakarken nette.. 3 gün sonra kaybettim..Arada eşim mezara götürür dua ederim,konuşurum,ağlarım meleklerime...Eşim çiçekler eker..Biliyorum o iki meleğimi görücem öbür dünyada inşallah..:Saruboceq:

Şimdi yeniden hamileyim,yine zorlukla..Yine tedaviyle..Yine doktorum bana çok çok az şans verirken...Tüm hayatımı anne olmaya adadım...

Lütfen içinde kıskançlık vs besleme..Allahtan hayırlısı ile iste ve dr a git...

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu tavrınız bir hamile olarak beni çok rahatsız etti ve üzdü...unutmayın bu bebekleri biz bir yerden gidip almıyoruz.Rabbim nasip edince oluyor herşey ve inanın o gördüğünüz hamile bayanların birçoğuda kolay sahip olmuyor. sizin çocuk özleminizi çok iyi anlıyorum hep aynı yollardan geçiyoruz..ben tüp bebekle hamile kalabiliyorum, geçen sene ilk kez tedaviyle hamile kaldım ve 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim. inanın benimle birlikte aynı ortamda çalıştığım 4 arkadaşım daha hamileydi. hepimiz birer ay arayla hamile kalmıştık. ben düşük yaptıktan sonra işe döndüm onlarla çalışmaya devam ettim ama birgün bile kıskançlık yada başka kötü bir duygu hissetmedim tam tersi hep bebeklerinin sağlıklı doğması için dua ettim ve elimden geldiği kadar işlerini üslenmeye çalıştım. şimdi tekrardan tüp bebekle hamileyim ama etrafımda sizin gibi düşünen insanların olduğunu düşünmek beni çok huzursuz etti..lütfen hayırlısını isteyin ve hamile bayanlarada yapılacak en güzel dua zamanında sağlıkla kucağına almak olur. uyuz olmayın empati yapın lütfen...

:gitme:slm kızlar bende birkere düüşük yaşadım tedaviyle olmuştu bende kesinlikle kıskançlıktan çok imrendim ama bazı insanlar beni özellikle yaralamaya çalışıyolar mesela bi akrabamız hamile 3.ye delikanlı 2oğlu var ve şimdi yine hamile herkezin içinde bana diyoki erkek olucakmış kız olsaytdı falan dedi bende dedimki napıcan geldiği yeremi göndericen dedim dediki sana veririm hazır doğmuş bebek dedi büyütürsün dedi ben istemem dedim sana benzer dedim çünkü beni herkezin içinde aşağılamaya kalktı ben istemem diyince busefer şukadar para versende vermem demeye başladı şimdi panik atak olmuş hala laf sokmaya çalışıyo doğur falan diyo bende bağlattım doğuramıyom dedim ben salağım ya aklım ermiyo sanki bilerek yapmıyom çocuğumafoldumben

Öyle tipler de çok densiz oluyor..Ne oldum dememeli ne olacağım demeli...Veren de Allah ,alan da Allah....

kimseyi kıskanma,herkesin sınavı farklıdır bunu unutma...hayırlısını dile...

Ben de gönülyarasına katılıyorum, kıskançlık insanın doğasında olan bir duygu seni de anlıyorum ama gerçekten elinde olanlara bir bak.Hayatının artı yanlarını görmeye çalış.Gerçekten her şey hepimizin istediği gibi olmuyor maalesef. Hayat bir yandan bir şeyleri verirken diğer yandan da alıyor, önemli olan bu artı ve eksilere pozitif bakabilmek ve elimizde olanlara sarılmak.Böylece, bir bebeğin olması için gerekli pozitif enerjiyi bulabilirsin.

bi arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım..toplam 6 arkadaşm hamile hemde yakın görüştüğüm...yaşıtlarım ise 2. ye hamile yada doğurdu..birisi sordu bugün bende şakasına küçüğüm dedim oda ufalda cebime gir dedi ve beni oracıkta mortt etti...

Ayy o da ayıp etmiş, boşver sen onu.

çok ayıp.en zoruma giden de tek tek insanlara çocuk istemiyomusun diye sorduklarında açıklamak zorunda olmak..ömründen ömür gidiyo valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…