Hamilelerin ate tablolar

benim anlamadığım bişey var cevaplarsanır sevinirim
ateş adet olana kadar yüksek adet olunca düşüyor
gebelik varsa düşmüyor öylemi

insallah bize, yani isteyen herkese de tablomuzu eklemek kismet olur :97::97::97::97::97:

lütfen bu sayfaya arada bir yazin ben arayip bulmaktan yoruluyorum yaaaaaaaaaaaa

Benim sorumuda cevap verebilirmisiniz acaba bugün adetin ilk gününden bu yana 11.gün 36.7 ateşim sizce nasıl

Selam kızlarrr bugün 11.günüm ve ancak yarın sabah itibari ile ateş ölçmeye başlayacağımmm...İnş.Bende yakın zmnda güzel haberlerimi verirmmm...

ayrıca sayfayı kaybetmemek için aboneliklerinize ekleyin..En güzeli....

slm aradaslar bana bi yardımcı olurmusunuz benim ade gunum ayın 15 i atesimi olcuyorum 2 gundur 37.00 ve 37.03 arası gıdp geliyo adet yakalsınca ducekmı yoksa adet gunumu dusuyo yardımcı olursanız sevinirim

kızlar yardım edin bana lütfen.bu ateş ölçme işini yeni öğreniyorum ateşim 36,7 ile 37 arasında gidip geliyor.ama daha 3 gündür ölçüyorum yani adet olduğum gün ateşim kaçtı bilmiyorum.şimdi ne düşünsem şaşırdım bu ay için bi tahmin yürüteemez miyiz?

İnşallah rabbim bize de buraya hamile tablomuzu koymayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…