Hamilelerin ate tablolar

fertilityfriend.com sitesini buradan öğrendim. bir tane kızım var. şimdi ikinciyi istiyoruz. sabahları dil altından vücut sıcaklığımı ölçüyorum. hayırlısı artık. inş. başarılı oluruz. :)

tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim geçen ayki tabloma benziyo ama benimkinin sonu yokuş aşağı oldu maalesef..
aaaminnnn saoll canım Allah razı olsunnnn rabbim isteyen herkese nasip eylesinnn benimde bebbişimii saglıkla kucagıma almamı nasip eylesin insaalalh
Merhaba kızlar bu da benim hamiş tablom inşallah size bir faydası olur:)İnşallah bu sefer bebeğime sağlıkla kavuşurum..
canımmm gözünaydınnnnnnn
362203 Ovulation charts on FertilityFriend.com

maaşşallahh kızlarr topikçee buraya taşınırız insaallahhh Allah hayırlı ugurlu etsin canım

arkadaşlar bende takip edenlerdenim ve bu ay bende denedim.16 gün felan koltuk altından ölçtüm ve sonrasında dil altından.
her gün sabah 6:30 ölçülmüştür.
ben dil altından ölçtüklerimi yazayım
16.gün 36,1
17.gün 36,2
18.gün ölçemedim
19.gün 35,9
20.gün 36,4
21.gün 36,2
22.gün 36,5
23.gün 36,1
24.gün 36,2
25.gün 36,4
26.gün 36,8
27.gün 36,4
28.gün 36,4
29.gün 36,6
30.gün 36,6
31.gün 36,6
32.gün yarın adet olmam gerekiyor (ölçülecek)
arkadaşlar bana yardım ederseniz sevinirim.adet olmaya yakınmı düşer ateş oluncamı düşer.bu tablo sizce ne anlama geliyor.4 buçuk yıllık evliyiz tedavi görüyoruz lütfen yardım edin.allahım kucaklarımızı boş bırakma.

Merhaba kızlar bu da benim hamiş tablom inşallah size bir faydası olur:)İnşallah bu sefer bebeğime sağlıkla kavuşurum..

362203 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Merhabalar
Adetim düzensiz ve uzun aralıklarla adet oluyorum. buradan öğrendiğim fertilityfriend sitesine vücut ısı değerlerimi ve diğer bilgileri girerek hamile kalmak için biraz ümitlendim. benim tablom aşağıdaki gibi. diğer tabloları incelediğim kadarıyla ateşin yukseldiği günün bir önceki günü çatlama vaya yumurtlama oluyor. ve vücut ısısı aniden yükseldikten önce bir yükselme daha varsa program önceki (ateşin yükseldiği) günü işaretliyor. programın kırmızı çizgiyle işaretlediği günün ne olduğunu bilen varsa (yumurtlama mı? çatlama mı?) yardımcı olursa sevinirim. benim test yapmak için daha önümde çook günlerim var. umarım ateşim düşmez ve pozitif sonuç alırım. hayırlısı inş.

Eklentiler

• $ates.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 215
benim 26.gunumde atesim 36,7 idi bu iyi anlama geliyo sanki:18: bebis olmasaydi da 26.gunde ates bu kadar yuksek olur muydu :26::26:

Teşekkür ederim.

Artık daha biliçli oldum tabii :)
umarım bebeğin gelirde kafa karıştırıcı bu bilgilerle kafanı bulandırmazsın bizim gibi fazla öğrenmekte çok kasıyor insanı:)
keşke hiçbirini bilmeden gebeş olabilseydik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…