Hamilelerin ate tablolar

370f7f Ovulation charts on FertilityFriend.com

merhaba arkadaşlar 18 aydır bebek sahibi olmak istiyoruz. 5 aydır ateş ölçüyorum rabbim 5. ayımda pozitif görmeyi nasip etti. tüm isteyen herkezede nasip etsin
ff çizgi çekerken akıntıda ufacık oynamayla çizgi 13. 16. gün arasında gidip geldi. Bizde çok şükür o günler çalışmıştık DPO 15. gün test yaptım silik çıktı 16. gün kan testi 125

arkadaslar size bi sorum olacak benim bat a 8 gun var ve dun atesim 36,1 oldu acaba hamile olmadigimi dusunmelimiyim ? diger gunler 36,4 ve 36,6 arasi oluyordu :44::44:

arkadaşlar bende bu örnek tablolardan çok faydalandım..emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.hayırlısıysa isteyen herkese rabbim bebişlerini nasip etsin..

384e56 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda benim tablom..18 ekim regli günümdü ve aynı gün yapılan kan testi hcg 36 çıktı

ne güzel 4. ayım ikinci tablom ve burdayım...dilerim kucağıma alabilirim...tablomun da belki faydası olur düşük ateşli arkadaşlara umut olur...

My Ovulation Chart

kızlar bu ates ölçme listesini nasıl yapıyoruz. ben bugun inşşallah 4. hftamı doldurdurm ve hiç ates ölçmedim

kızlar bu ates ölçme listesini nasıl yapıyoruz. ben bugun inşşallah 4. hftamı doldurdurm ve hiç ates ölçmedim

bu tablolar zaten gebe kalmadan ölçülen ateş tabloları.yani gebelik varmı yokmu kesinleşsn diye.yada yumurtlama olmuşmu diye ölçülüyor.yani gebe kalınca ölçmeye gerek yokbu arada seninde yeniymiş hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.

Son düzenleme:

canım çok saol darısıs basına ayy ne güldüm kendime

Bu da benim ateş tablom. 26 . gün kanda 15,77 29. gün idrarda pozitif çıktı.
İnşallah dileyen herkese hayırlısından nasip olsun

slm kizlar araniza yeni katildim bende gecn seneden beri bebek isteyenlerdenm iki hafta once igne vuruldum olgunlastirma ignesi ogunde beri vucut sicakligilim gecen aylara gore yuksek gecen ayda adet olmadim ama bisey yok belirti varmi dersniz yok gibi yada uzulmemek icin hisssetmiyorm gercektn vucut sicakligiyla anlayabilir miyim hamileligimi test yapmaya korkuyorm igneden sonra adet oldum ama farkliydi anlamiyorm haimileysm niye adet oldum degilsem vucut isim niye yuksek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…