- 20 Ekim 2015
- 485
- 229
- 23
- 35
canim ben de 31. Gundeyim 4 gundur 36,8 -36,9 gidiyor insallah guzel haberler aliriz :) benim adet duzenim 35 37 gunde bir oldugu icin henuz test yapmiyor.bende çok sonradan ölçtüm daha bu ay adetimin 25. gününden. ben 31 -32 günde adet oluyorum.
25-36.8
26-36,8
37- 36,9
şimdilik düşmediği için ümitliyim. inşAllah güzel sonuçlar alırım
ben bu ay çatlatma iğnesi vuruldum 25 inde.canim ben de 31. Gundeyim 4 gundur 36,8 -36,9 gidiyor insallah guzel haberler aliriz :) benim adet duzenim 35 37 gunde bir oldugu icin henuz test yapmiyor.
İnsallah hayirli haberler alirsin canimben bu ay çatlatma iğnesi vuruldum 25 inde.
bugün 11. günüm
dün de bugünde idrar testi negatif. bekliyorum işte
Canim gun icindeki olcumleri dikkate alma :) sabah kalkinca ayagini yere basmadan hergun ayni saatte ölc asil ölcum o oluyoray yatmadan ölçeyim dedim dil altından. 37.4 çıktı. ümitlensem mi ki bilemedim
valla ölçtüm biraz önce 37 çıktı :)Canim gun icindeki olcumleri dikkate alma :) sabah kalkinca ayagini yere basmadan hergun ayni saatte ölc asil ölcum o oluyor
Canım ben aynı marka testi defalarca denedim. Özellikle 7- 8 saat beklettim. Tertemiz bembeyaz, çizgiden eser yok. Sadece kimyasal gebelik yaşadığımı tahmin ettiğim ayda 4 saat sonra silik çizgi görmüştüm. Yani testte mi hata vardı diye sonraki aylarda defalarca denedim. Vücudunda beta hcg yoksa, kesinlikle çizgi falan çıkmıyor. Bence birkaç saat sonra çıkan çizgiler, eğer çatlama iğnesi vurulmadıysa gebeliği gösteriyor.Merhaba canım inşallah hamilesindir. Gerçi gecikmelerin de varmış ama idrar testlerinde 10 dk dan sonraki sonuçlar geçersiz sayılıyor diye duymuştum.
Vallaha ben biraz o konuda cahilim,ne beta ya baktırdım ne ateş falan bilmiyordum hiç, sadece geciktim 1 hafta sonra idrar testi yaptım daha sonra da garanti olsun diyede kan testi yaptırmıştımCanım ben aynı marka testi defalarca denedim. Özellikle 7- 8 saat beklettim. Tertemiz bembeyaz, çizgiden eser yok. Sadece kimyasal gebelik yaşadığımı tahmin ettiğim ayda 4 saat sonra silik çizgi görmüştüm. Yani testte mi hata vardı diye sonraki aylarda defalarca denedim. Vücudunda beta hcg yoksa, kesinlikle çizgi falan çıkmıyor. Bence birkaç saat sonra çıkan çizgiler, eğer çatlama iğnesi vurulmadıysa gebeliği gösteriyor.
Hep yuksek kalir ins canimKızlar bende bu ay ilk defa ateş ölçümü yaptım 14 kasımda adet oldum ateşimi yazıyorum yorumlarsanız sevinirim 13. Günden başladım ölçmeye
26 kasım 13.GÜN---36.3**
27 kasım 14.GÜN---36.3**
28 kasım 15.GÜN---36.5-
29 kasım 16.GÜN---36.1**
30 kasım 17.GÜN---36.5**
1 aralık 18.GÜN---36.3-
2 aralık 19.GÜN---36.1-
3 aralık 20.GÜN---36.4-
4 aralık 21.GÜN---36.8-
5 aralık 22.GÜN---36.7**
6 aralık 23.GÜN---36.7-
7 aralık 24.GÜN---36.8-
Normalde 31 günde adet oluyorum tabi arada gecikmelerim oluyo değişiyo bugune kadar ateş degerlerim böyle
İnşallah canım ya allah isteyen herkesi sevindirsin inşHep yuksek kalir ins canim
Amin canim benim de 32. Gun sabitlendi 36,8 de uc gundurİnşallah canım ya allah isteyen herkesi sevindirsin inş
Oo ne güzel masallah artık kırmızılar gelmesin ya :)) ama ateşin son zamanlarda sabitlenmesi iyiymiş aslındaAmin canim benim de 32. Gun sabitlendi 36,8 de uc gundur
Hadi ins kuzum gelmesin valla temennim bu hepimiz icin :) carsamba gunu test yapicam sabirsizlaniyorum daha ovulasyon sonrasi 10. GundeyimOo ne güzel masallah artık kırmızılar gelmesin ya :)) ama ateşin son zamanlarda sabitlenmesi iyiymiş aslında
Hep negatif çıkınca test yapmaya korkuyo insan benimki 16. Gün düştü adetim 17 de arttıya o gün çatlamış oluyo galiba dimii :)Hadi ins kuzum gelmesin valla temennim bu hepimiz icin :) carsamba gunu test yapicam sabirsizlaniyorum daha ovulasyon sonrasi 10. Gundeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?