Hamilelerin ate tablolar

kızlar sizce nasıl gidiyor. biraz umutlarım azaldı.

Eklentiler

• ateşşşş.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 270
Atese gore 16.gun catlamis.

Tes
Atese gore 16.gun catlamis.
Teşekkür ederim.doktora 16. Gün gittiğimde yumurtan çatlamış dedi ama ne zaman çatladığını tahmin etmek zor dedi.14 de olabilşr 15 de bugün dr olabilir dedi.ısının en düşük olduğu gün mü yumurta çatlamış oluyo anlayamadım.

Rica ederim. Genel ates ortalamaniza gore 36.3 dusuk kalmis ve ertesi gun 0.4 luk yukselme yapip ortalamayi gecmis. O nedenle dustugu gun catlamis diyrz. Ayrica alttaki linke de bakabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ates-oelcme-yoentemi.392878/

kızlar ateş tablosu bir yükselip bir düşwen var mı benim liste evde şimdi tam yazamam ama merak ettim her gün değişik bir yüksek bir düşük arada ki farklar da baya var yani

1) 36,4
2 )36,4
3) 36,4
4) 36,4
5) 36,5
6) 36,4
7) 36,4
8) 36,4
9) 36,4
10)36,5
11 )36,5
12 )36,6
13 )36,7 uvulasyon testi çift çizgi
14 )36,3

sizde 14. gün yumurtlamış olabilir miyim kızlar bakalım tutmuş olabilir mi ateşim yükselecek mi

Bu da benim ates tablon nasil gidiyo sizce

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-28-11-31-20.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 242
merhaba kızlar ben düzenlı ates ölçmedim ama sorum olacak..
20 aralıkta adetim basladı 5.günden itibaren ölçmeye basladım hep 35.9 -36.0 çıktı 10. gün 36.2 çıktı ateşim 11. gün unuttum
12.gün de sabah 6da uyudum yılbası olduğundan ölçemedim.. dün 36.0 ve bu sabah da 36.0 cıktı ama dün akşam 5 gibi uzayan akıntım geldi ilişki oldu . ateşin bugun 36.0 çıkması henuz yum çatlamadı mı demek oluyor?? yarın da ölçücem ateş yükselirse çatladığını mı anlamalıyım yardım edin lütfen.. ben son 2 aydır yumum olmuyo adet sürelerim kısaldı 15güne kadar aslan pencesi ile en son 21. günde adet oldum 36.1 idi ateşim.. bu ay da incir kürü yaptım kasıklarım sürekli ağrıdı dolu dolu bi his oldu insallah olmuştur bu ay yum..

Belki de dollenmistir hamissin belkide

yataktan çıkmadanmı ölçüyorsunuz kızlar.yatağın içindeyken yüksek kalkınca düşüyor 37 sabah yatağın içinde dil altı 36.5 kalkınca

Merhabalar:) Uzun zamandır sizleri takip ediyorum buradan. Bende bir süredir gebelik için uğraşıyorum. 6 aydır. 3 sene kadar doğum kontrol hapı kullanmıştım ve adetlerimin düzene girmesi zaman aldı. Vücut ısısı ile takip etmeye çalışıyordum ama bir sonuç alamamıştım. Bu ay ilk defa vücut ısısı takibi yapmadım. Yalnız bir fark ettim ki sona adetimin üzerinden 25 gün geçmiş. Genelde 23, 25 gün gibi oluyordum. Son bir haftadır en azından düşecek mi diye ateşimi ölçüyorum. Beş gündür 36,5'di, bugün sabah 36,8 ölçtüm. Adetimin üzerinden 31 gün geçti. Dün evde test yaptım önce negatifti ama 4-5 saat sonra silik ama net algılanan bir çizgi oluşmuştu. Yalnız mide bulantısı, göğüslerde belirgin bir gerginlik gibi şeyler çok hissetmiyorum sadece uykum var sürekli ama onu da biraz mevsime bağlıyorum:) Biraz kafam karışık ve sizlere danışmak istedim:)

yataktan çıkmadanmı ölçüyorsunuz kızlar.yatağın içindeyken yüksek kalkınca düşüyor 37 sabah yatağın içinde dil altı 36.5 kalkınca
Bildiğim kadarı ile yataktan kalmadan önce ölçmeniz daha doğru, genelde vucut harekete geçince ısındığı ve ateşin yükseldiği söyleniyor ama sizin ki soğumuş.

sağol gizem cim yatak ta yüksek 37 bile görüyorum ama gün içinde düşük

sağol gizem cim yatak ta yüksek 37 bile görüyorum ama gün içinde düşük
Bence siz yataktan kalkmadan ya da henüz yeni kalmışken yaptığınız ölçümleri dikkate alın, gün içerisinde yaptıklarınız strese, harekete bağlı olarak değişkenlik gösterecektir:)

Bence siz yataktan kalkmadan ya da henüz yeni kalmışken yaptığınız ölçümleri dikkate alın, gün içerisinde yaptıklarınız strese, harekete bağlı olarak değişkenlik gösterecektir:)

o zaman gebe olma ihtimalim var inşallah yarın kocamınkini de ölçücem kalkmadan :) hehehe

ikinci çizgi çıktı ama demi.kuzum resim varmı birde yarın sabah tekrarlamalısın ondada 2.çizgi silik bile çıksa sonuç sadece pozitif değil pozitif+şahane olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…