- 29 Mayıs 2012
- 186
- 65
- 48
ikinci çizgi çıktı ama demi.kuzum resim varmı birde yarın sabah tekrarlamalısın ondada 2.çizgi silik bile çıksa sonuç sadece pozitif değil pozitif+şahane olur[/QUOTE
Alyaci
Yaptım tekrar alyacım yine aynı şey 5 saat sonra silik çizgi cumartesi tekrar yapıcam sanırım:) Ateşim bugün 36,7 çıktı hala düşmedi regli de olmuyorum sanırım:)ikinci çizgi çıktı ama demi.kuzum resim varmı birde yarın sabah tekrarlamalısın ondada 2.çizgi silik bile çıksa sonuç sadece pozitif değil pozitif+şahane olur
Yaptım tekrar alyacım yine aynı şey 5 saat sonra silik çizgi cumartesi tekrar yapıcam sanırım:) Ateşim bugün 36,7 çıktı hala düşmedi regli de olmuyorum sanırım:)
Merhaba canım inşallah hamilesindir. Gerçi gecikmelerin de varmış ama idrar testlerinde 10 dk dan sonraki sonuçlar geçersiz sayılıyor diye duymuştum.Yaptım tekrar alyacım yine aynı şey 5 saat sonra silik çizgi cumartesi tekrar yapıcam sanırım:) Ateşim bugün 36,7 çıktı hala düşmedi regli de olmuyorum sanırım:)
Sanki 15. Gün sabitlenmiş ayrıca umarım tutmuştur :)Merhaba kızlar, ateş tablomu yorumlayabilecek birileri var mı?
8.gün 36.0
9.gün 36.1
10.gün 36.2
11.gün 36.1
12.gün 36.4
13.gün 36.3
14.gün 36.5
15.gün 36.1
16.gün 36.3
17.gün 36.3
18.gün 36.5
19.gün 36.4
20.gün 36.7
21.gün 36.5
22.gün 36.6
23.gün 36.6
24.gün 36.6
25.gün 36.6 4 gün sonra sonuç belli olucak inş. ama merak işte
Sanki 15. Gün sabitlenmiş ayrıca umarım tutmuştur :)
slm arkadaslar aranıza yeni katıldım fakat yaklasık 2 aydır sitenin takipcisiyim... Bende bebegim olsun istiyorum. ve bu sitede bir cok konuda bir cok seyin paylasıldıgını okudum ve bu cok hosuma gitti ve bilmedigim seyleri ogrendim... Beni de aranıza alırsanız com sevinirim...
hoşgeldin canımmm tabiki aramıza alırız... sat( en son adet tarihin) bat ( olması muhtemel olan bir sonraki adet tarihin) yaş, şehir yazbanu86 seni listeye eklesin canımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?